32 СОУ, 18 СОУ или 134 СОУ за първокласник?

• 141 021
  • 860
  •   1
Отговори
# 675
явно и аз греша -подаването на заявления  е започнало от февруари ето http://www.school32.com/priem_i_bg.html
Нещо не можеш да се ориентираш май Joy Последн Joyо за 18то или за 32ро говориш???
Подадох молбата си януари тази година за кандидатстване в 1 клас, след като прочетох в сайта на училището от кога започва записването!!! Как по- ясно да го обясня? Удостоверения от предучилищната се подават, само ако детето е прието в училището.

# 676
когато започнаха да приемат молби в 18 соу ,секция новини , беше публикувано официално  Peace
  bouquet

# 677
  • София (Възраждане)

Това събеседване с родителите по график как се провежда, индивидуално с всеки или с всички родители в обща зала?

# 678
  • София
Тази година кандидатствахме и в 32-ро и в 18-то и сега Калоян с пълна сила учи японски в 18-то.
Подаването на документи започна в края на януари и в двете училища, като входящият номер няма значение. "Събеседването" с родителите в 32-ро е пълна пародия, защото всъщност представлява поименна проверка в актовата зала и презентация на директорката. В 18-то също има събеседване, на което обърнаха внимание на детето, което определено ме спечели.

# 679
  • Русе/София
Нещо не можеш да се ориентираш май Joy Последн Joyо за 18то или за 32ро говориш???

Много ясно си личи от линка за кое у-ще говоря.Дали можеш да прочетеш? Joy
Няколко поста преди този казах,че подаването на документи е през пролетта,след това се поправих.Как по-ясно да го кажа?

# 680
Няма такова нещо, и миналата година си беше обявено, че записването започва януари!
А помниш ли кога го обявиха? Към края на декември ли?

# 681
  • София
Много моля за актуална информация за 134 училище Praynig
Догодина ще сме в първи клас,отдалечени сме доста от 134 училище,не сме еврей Mr. Greenвъпреки това на това училище му се носи славата че,е добро и има дисциплина,не е снобарско-това са нещата които ме привлекоха  в това училище.Търсих с търсачката,но повечето са стари мнения,интересуваме най-вече 1-4 клас как е,учители,транспорт.Доволни ли сте от обучението до 4 клас,защото разбрах че след това са били зле учителите.Наистина ли има дисциплина ?Моля за вашето мнение ,че трябва да се ориентирам Hug

# 682
 отдалечени сме доста от 134 училище,не сме еврей-Не разбирам защо тогава сте го избрали?
Според мен,по-важо е ако имате отзиви за някой конкретен преподвател ,да се възползвате.

# 683
  • София
отдалечени сме доста от 134 училище,не сме еврей-Не разбирам защо тогава сте го избрали?
Според мен,по-важо е ако имате отзиви за някой конкретен преподвател ,да се възползвате.

Ето заради това-"на това училище му се носи славата че,е добро и има дисциплина,не е снобарско-това са нещата които ме привлекоха  в това училище."
Отзиви се надявам да получа от родители които са си записали децата там.Доколкото разбрах всички начални учители са били добри.Доста деца учат там без да се еврей и без да живеят до училището.

# 684
  • София
Хора, пише се "ЕВРЕИ", стегнете се!

# 685
  • софия

Ето заради това-"на това училище му се носи славата че,е добро и има дисциплина,не е снобарско-това са нещата които ме привлекоха  в това училище."
Отзиви се надявам да получа от родители които са си записали децата там.Доколкото разбрах всички начални учители са били добри.Доста деца учат там без да се еврей и без да живеят до училището.
Нищо подобно. Било е. Но за не еврей hahaha hahaha (не знаех, че евреи се пише с й) може и да е добро.
Приемат с връзки Mr. Green

# 686
  • София
Ейййй голяма драма с тези евреЙ Joy
Обикновено като пиша в Бг мама не се задълбочавам особено,пиша бързо,правя доста често грешки и добре че има услужливи потребителки веднага да скочат Joy
А по темата с 134 училище-за връзките го знам.Просто ме интересува мнение на родители на които децата им учат там.
-Спокойно дишай -стегнах се Mr. GreenЗнам че се пише евреИ,нямам представа защо съм написала евреЙ hahaha JoyЯвно докато съм писала съм се отнесла.

# 687
  • софия
Ейййй голяма драма с тези евреЙ Joy
Обикновено като пиша в Бг мама не се задълбочавам особено,пиша бързо,правя доста често грешки и добре че има услужливи потребителки веднага да скочат Joy
А по темата с 134 училище-за връзките го знам.Просто ме интересува мнение на родители на които децата им учат там.
Казвам ти мнение на родители, чиито деца учат там и на инспектори от МОМН. Общото ниво на обучение е средно, но не и много добро, камо ли високо, има дисциплина. Горе-долу децата са "подбрани". Но на всеки критериите за добро училище са различни.
Да пишеш грамотно е признак на самоуважение, преди всичко. Whistling

# 688
Да не се отклоняваме от същността на питането Hug

# 689
нещо не мога да намеря заявлението за кандидатстване. моля някой да помогне.

Общи условия

Активация на акаунт