32 СОУ, 18 СОУ или 134 СОУ за първокласник?

• 140 845
  • 860
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте! Аз като мама на ученичка в 134, се записвам отново в темата. Живот и здраве, малката ми дъщеричка, ще е първокласник на есен и съответно, ще кандидатстваме там. Иначе на мен другите фаворити са ми 73 и 20, но едва ли ще успеем да се класираме там.

# 766
  • София
На мене ми е рано още, че синковецът, живот и здраве, чак през 2014 г. ще е първолак, но ми е любопитно да следя как върви приемът в тези училища.  Hug

# 767
  • София
Здравейте! Аз като мама на ученичка в 134, се записвам отново в темата. Живот и здраве, малката ми дъщеричка, ще е първокласник на есен и съответно, ще кандидатстваме там. Иначе на мен другите фаворити са ми 73 и 20, но едва ли ще успеем да се класираме там.
Ot 134 dovolni li ste?

# 768
Да, доволна съм. Но случихме на страхотен преподавател, а  това е най-важно, не знам как е по другите училища, но предполагам навсякъде е еднакво, всичко зависи от преподавателя, най-важния човек, човека, който води децата до 4ти клас

# 769
Много моля някой да сподели дали 32-ро училище е все още наистина добро или просто лежи на стара слава.Дъщеря ми е учила там преди 5 години но не знам дали са се променили нещата оттогава

# 770
Голямата ми дилема е дали да изберем 18 или 32-ро

# 771

И за мен Simple Smile

# 772
Всичко тече,всичко се прменя,така ,че...
Защо да е дилема изборът между две училища-предпочетете това,за което имате препоръки за конкретен преподавател-ако сте първолаци .
Ако нямате-ми кандидатствайте и в двете-пък като ви приемат ,го мислете.

# 773
Някой знае ли кой ще води руската паралелка в 18-то и какви са отзивите за учителката?

# 774
Някой знае ли кой ще води руската паралелка в 18-то и какви са отзивите за учителката?
Димка Панова Peace

# 775
  • България, София
Ще се включа само защото и аз преди години имах нужда от информация, която така и не събрах.
От личен опит съм се убедила, че мненията и преценките на хората са различни, понякога противоположни. Продължавам да се чудя как може за една и съща ситуация/преподавател да има диаметрално противоположни мнения.
С уговорката, че това е личното ми мнение и не искам с него да ангажирам никого - горещо препоръчвам да избирате първо учител, после училище! Аз избирах училище и единственото хубаво беше относително добрата среда.
Имам впечатление от 32-ро - две деца и пет госпожи. Ако сега трябва да избирам - няма да е това. Освен, че не случихме на учителки, което си е късмет, не харесвам и управлението. Всички действия - от важните, до дребните детайли на мен ми говорят едно: "ако искате да учите при нас - това е положението. Има много желаещи - не ви караме насила".
Успех в избора.

# 776
  • софия
а знае ли някой кой ще води английската и японската паралелки в 18соу,изобщо коя госпожа коя паралелка ще води,за да се ориентирам по това,а не по езика,мерси

# 777
До колкото знам най-добрите учителки ги слагали на тези паралелки за които има най-малко желаещи-като корейската например.

# 778
Ще се включа само защото и аз преди години имах нужда от информация, която така и не събрах.
От личен опит съм се убедила, че мненията и преценките на хората са различни, понякога противоположни. Продължавам да се чудя как може за една и съща ситуация/преподавател да има диаметрално противоположни мнения.
С уговорката, че това е личното ми мнение и не искам с него да ангажирам никого - горещо препоръчвам да избирате първо учител, после училище! Аз избирах училище и единственото хубаво беше относително добрата среда.
Имам впечатление от 32-ро - две деца и пет госпожи. Ако сега трябва да избирам - няма да е това. Освен, че не случихме на учителки, което си е късмет, не харесвам и управлението. Всички действия - от важните, до дребните детайли на мен ми говорят едно: "ако искате да учите при нас - това е положението. Има много желаещи - не ви караме насила".
Успех в избора.

Имам опит с едно дете, две учителки( класни), които се смениха, но мнението ми е същото.

# 779
Това със смяната на учителките е най-гадното.Тъкмо децата свикнат с едната и хайде друга.

Общи условия

Активация на акаунт