32 СОУ, 18 СОУ или 134 СОУ за първокласник?

• 140 828
  • 860
  •   1
Отговори
# 750
Ето това пише в сайта:
"2.                  Срещи – разговор с родителите на 28, 29 и 30 май  -  по предварително изготвен график;"

За мен това е индивидуално събеседване.

Иначе за служебната бележка - и аз го "докарах" до тази идея, но ще питам дали се приема все пак.

# 751
Ето това пише в сайта:

Ами не е  Laughing Наистина всички подали молби са разделени в групи по брой побиращ се в залата на у-щето, но среща с 45 родителя на куп слушащи презентацията на директорката едва ли бих го нарекла индивидуално събеседване.

# 752
Относно документите, които се изискват в 18 - говорих с тях и по телефона, и на място - НЕ искат никакви други документи, освен копие от акта за раждане на детето и молбата, в която се попълват адресите по местоживеене.

# 753
Ето това пише в сайта:

Ами не е  Laughing Наистина всички подали молби са разделени в групи по брой побиращ се в залата на у-щето, но среща с 45 родителя на куп слушащи презентацията на директорката едва ли бих го нарекла индивидуално събеседване.

В акъв случай много се радвам!
Благодаря!   bouquet

Но приема в училищата, особено на база критерии, за които не се представят документи и без значение от Вх. № става все по-голяма загадка за мен  Thinking

# 754
Знаете ли дали в 18-то правят тест за училищна готовност на децата? И ако да - кога във времето се случва това?

# 755
  • София
elid,
В 18-то поне миналата година не са правили тест на децата, но когато ходихме на интервюто на 1.06 го поразпитваха Калоян иска ли да учи, ходил ли е на предучилищна и т.н.

# 756
  • Русе/София
нова тема няма ли да има,да не заключат тази?

# 757
нова тема няма ли да има,да не заключат тази?
Не, за сега няма нужда от нова тема.

# 758
Знаете ли дали в 18-то правят тест за училищна готовност на децата? И ако да - кога във времето се случва това?

По закон (наредба), никое училище няма право да прави тест или какъвто и да е изпит за 1-ви клас.

# 759
  • Някъде на път....

По закон (наредба), никое училище няма право да прави тест или какъвто и да е изпит за 1-ви клас.

Да, но те негласно правят.... Wink

# 760
Здравейте,
Живея в района на 32 СОУ и се надявам това да  осигури предимство на първокласника ми наесен. Затова започнах да се интересувам от добри начални учители. Моля, някой да сподели, ако има информация за тези които поемат първи клас 2013/2014  г.

# 761
Сара7-свери си добре адреса с района,който отговаря на изискването за местоживеене,понеже не е голям.Просто да си сигурна.

# 762
  • София
Днес започна записването в 32-ро и както предполагах опашката е била доста внушителна. Съпруга ми е подал документите на малката и е бил сравнително в началото на опашката. Каза че номерата им започвали от 500  newsm78, такъв им бил реда (Не можах да схвана идеята). И така, сега чакаме..., за съжаление не сме в района с предимство и нямаме нито едно друго предимство, така че не съм много обнадеждена за съжаление. Стискайте палци Peace

# 763
подадох днес в 32- ро. Бях 65-та от подаващите, а номерът ми е след 500. Това е, защото входящият номер е от началото на годината, на всички документи, тоест не е критерий за броя молби.

# 764
  • София
... Това е, защото входящият номер е от началото на годината, на всички документи, тоест не е критерий за броя молби.
Сега ми се изясни, съпруга ми явно не е разбрал добре

Общи условия

Активация на акаунт