Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 579
  • 522
  •   1
Отговори
# 105
  • морето и сините вълни :)
Искам да попитам ,как си определяте номерата на дрехите.По скоро ме интересува за блузки и потници Rolling Eyes

# 106
Здравейте!
Аз съм от Варна и мисля да порачвам,ако някой има интерес да ми пише на лични! Hug

# 107
Момичета,да ви питам ... направих поръчка.Потвърдиха ми я първо без тракинг номер.После ми пуснаха е-мейл озаглавен

" GoJane has sent you a package "  в него са ми дали тракинг
 -

The following package was shipped to you via the U.S. Postal Service:

Delivery ZIP............05800
Shipment Date...........11/20/09
Confirmation Number.....CJ308347267US

Check the package status:
<http://www.stamps.com/shipstatus/submit/?confirmation=CJ308347267US>

The shipment information contained in this email is provided by Stamps.com.
For questions about this package, please contact the sender of
the package or the U.S. Postal Service.

.... от 25-ти - ни вест,ни кост. Звънях на ЕМС и ми казаха,че не е изпратен с тях щом започва с С и да не се тревожа,че се бави.На някои случвало ли му се е?

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 22:55 от ProstoAz

# 108
  • София
Никога не ми се е случвало да ми пращат чрез тях, но най-вероятно тази сегмица ще пристигнат. Винаги пише, че са изпратени от Щатите и после, че са пристигнали в София, няма междинни "спирки"  Rolling Eyes Дано съм ти била полезна  Rolling Eyes

# 109
  • Sofia
И аз ще пускам поръчка довечера.

# 110
В моята поръчка има още място, желаещите да пишат на лични или скайп.

# 111
  • Варна
Момичета, някой поръчвал ли е чрез Ломбард? Тъй като поръчката ми е над 50$ и доставката до САЩ е безплатна, смятам да опитам... ако стане де.

# 112
Момичета и аз имам май проблем с моята поръчка  Rolling Eyes

Чаках 5 дни да ми я шипнат и накрая ми я шипнаха, но без тракинг номер  Rolling Eyes

Това нормално ли е ... и още я няма ... от 27.11.

Пратиха ми това:

Date Shipped Via
11/27/09 METERED POSTAGE
Tracking Number:

Please note that not all orders are shipped with a tracking number.

Thanks again for shopping at GoJane.com

# 113
  • Варна
Довечера ще пускам поръчка, ако има желаещи- на ЛС Peace

# 114

Чаках 5 дни да ми я шипнат и накрая ми я шипнаха, но без тракинг номер  Rolling Eyes

Пратиха ми това:

Date Shipped Via
11/27/09 METERED POSTAGE
Tracking Number:

е как така  newsm78
а аз си мислех,че вече идват към мен  #Crazy

# 115

Пратиха ми това:

Date Shipped Via
11/27/09 METERED POSTAGE
Tracking Number:

Положението с моята поръчка е същото (само че при мен даже е изпратена на 26-ти). Според мен не трябва да се притесняваш. Декември месец е натоварен и предполагам, че затова се бавят. Аз поръчвам за първи път и се надявам да не се е объркало нещо. Утре мисля да се пробвам да звънна в ЕМС да попитам дали не могат да проверят само по име, без номер. Аз съм поръчала само едни ботушки и предполагам са под 2 кг, т.е. трябва да са при тях, а не на митница.

# 116
  • София

Пратиха ми това:

Date Shipped Via
11/27/09 METERED POSTAGE
Tracking Number:

Да нормално е. Получавала съм си без проблем пратка така  Peace

# 117
'tedilina'  Изчисти си съобщенията немога да ти пратя  Hug

пиша ти тук...Благодаря ти  за доверието  Hug утре сутринта рано преди работа ще ти пусна паричките  Hug  bouquet аз съм от София ще ти пусна повече парички, за да ги пратиш по пощата после, ще ти пратя и адрес ,само да пуснат поръчаката  Flutter

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 14:24 от VIKI_I

# 118
Hug
Да успокоя мамите които си чакат "пътъчките" в моята поръчка .... ТУКА ЕЕЕЕЕЕ!!!

След големи мъки днес, най-сетне намерих "връзка" в митницата... намериха ми пратката и се оказа че отлежава в пощенския клон докато някой митничар се натутка да отиде да я освободи  Twisted Evil ... Моя познат пое ангажимента днес до края на деня всички формалности да са изчистени и утре да мога да си я взема  Mr. Green
Така, че чакам адресчетата на ЛС на тези които си искат ботушките  Laughing Laughing Laughing  bouquet

Мога ли да помоля за малко повече инфо (на лични, ако предпочиташ, за да не разводняваме), за да мога да проверя и аз какво е положението с моята поръчка.

# 119
страхотно радвам се , че си имате обушлета аз чакам ДВА МЕСЕЦА  три чифта обувки, задържани на Пловдивсаката митница и момичето, което пое и направи поръчката си взе нейния колет, раздаде обувките на момичетата , а злополучния втори стои там и най-вероятно ще го върнат, тъй като от нея ни вест ни кост ! А отгоре на това и мито ни искат, но това да ни е проблема вече  ooooh! тъй, че внимавайте с кой и от къде си поръчвате!

Общи условия

Активация на акаунт