Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 515
  • 522
  •   1
Отговори
# 450
и аз искам да се включа в обща поръчка бройте ме моля и пишете на лични ако някой организира  Hug

# 451
Момичета и аз също искам да се включа ако има обща поръчка

# 452
Запис Peace! Ако някой пуска обща поръчка бих се включила.

# 453
Да попитам над каква сума се плаща мито и ДДС? И включена ли е доставката в обмитяваната сума?

# 454
Да попитам над каква сума се плаща мито и ДДС? И включена ли е доставката в обмитяваната сума?
ДДС се плаща над 30 лева, мисля че и доставката е включена  Peace откакто направиха тези промени темата замря  Tired

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 17:25 от ♥VIKI♥

# 455

Мито се плаща над 30 долара, мисля че и доставката е включена  Peace откакто направиха тези промени темата замря  Tired

За Мито не беше ли над 150 евро?
а ДДС се плаща над 30 лв

# 456
Благодаря ви! Аз вече поръчах чрез Ломбард.

# 457
Благодаря ви! Аз вече поръчах чрез Ломбард.

И аз мисля да поръчвам чрез тях.Пиши като ги получиш колко време отнема доставката  Hug

# 458
Оф много съм зле,ама разбира се  ooooh!... поправих си поста

# 459
Ами чрез Ломбард ми излиза супер евтино - поръчката ми е за около 60 долара, а те ми казаха 65 крайна цена плюс 6 долара за кг. което е много изгодно. Пише до 3 седмици доставка.

# 460
Ехооо ... момичета които са в моята поръчкааааа... Чакам да ми дадете адресчета на лс за да Ви изпратя обувчиците Simple Smile

# 461
Ами чрез Ломбард ми излиза супер евтино - поръчката ми е за около 60 долара, а те ми казаха 65 крайна цена плюс 6 долара за кг. което е много изгодно. Пише до 3 седмици доставка.

Мисля,че нещо пропускаш - върху тотала на сумата ти начисляват 30% комисионна за тях и отделно по 6$ на килограм,питай пак,за да няма изненади  Peace

# 462
Ами казаха ми, че това ми е крайната сума. Аз така или иначе вече поръчах, ама ще ги питам.

# 463
Здравейте,не ми стана много ясно ДДС се плаща отделно за суми над 30лв.Примерно ако поръчката ми е 50$ ще платя 60$ ,так ли е?И  колко процента е митото,че не съм много запозната Embarassed

# 464
Много моля ако някой ще пуска обща да ми драсне на ЛС  Praynig
Влюбих се в едни сандалетки..

Общи условия

Активация на акаунт