Великобритания-тема 28

• 44 313
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • След завоя в дясно
Благодаря Ви момичета за топлите пожелания Hug Hug Hug
Рождения ден мина в ресторант и тесен семеен кръг. Голямото парти и лудницата ще е Събота Whistling
Butterflyve тъкмо се бях засилила да питам за тези писма, четеш ми мислите Wink Ние миналата година получихме и Алекс бе много въодушевен, надявам се и тази година пак.
Ana Mu и Merry я не ме мъчете и тези рецепти ги пуснете, моля.
Bean да се оправят писанките Hug
Vanilla Sky радвам се да видя, че сте по-добре, докъде стигнахме с Коледната украса? Ще ми е интересно също така да чуя и за разочарованията, ако ти се споделя.
Мишолина може би е добра идея да сложим телефона на този Петър на първа страница, ако има добри отзиви за него. Хубаво е да има алтернативи Peace
Doret Честит Рожден ден и на Ели от нас, много усмивки ви пожелаваме (извинявам се за късното включване, но не е лесно с този бременски мозък Crazy)
Eya от мен пък имаш пожелание много скоро да имаш проблемите на Merry Grinning Ние за сега се очертава да пропуснем Коледното парти, за съжаление.

# 301
  • На село (близо до Лондон)
Ell честито бременно коремче, аз май забелязах но не посмях да питам  Embarassed. Лека бременност и ще видиш две полезно се гледат  Wink. Честит рожден ден на Алекс!!!

Мери добре си направила за театъра, аз засега само голямото водя на Коледна пантомима.

# 302
Ell specialno za tebe i bremennoto ti korem4e  Mr. Green kupih chicken mini breast fillets, a smetanata e British creme fraiche i dvete ot Sainsbury's! Filetata se zaparjvat leko, ot dvete strani v malko maslo i malko zehtin, kato predvaritelno ste zaparjili malko 4esan, za lubitelite mu, v mazninkata. Ako sa mnogo gi vadite v 1 tendjerka ili podhodia6t dalbok sad, taka 4e da mojete da izsipete vatre 1 kofi4ka ili kofi4ka i polovina ot gore im. Slagate gi na kotlona i go namaliate na polovina i malko pove4e ako e neobhodimo, taka 4e leko da kakri. Puskate vatre topenite sirenca (az izpolzvam takiva za mazane, moje i s niakakva dobavka, ima s bilki, s gabi, niama zna4enie) i ostaviate okolo 20 min. da se raztvori sirenceto i da se zadu6at filencata. Ako 6te slagate gabki po dobre da sa izsu6eni manatarki  Mr. Green davat strahoten aromat! Az gi nakisvam s malko topla voda, i gi slagam zaedno s topenite sirenca! Na 500 gr fileta slagam 1 kofi4ka smetana (orientirova4no)! Tova e ot mene, da vi e sladko   chef
Ina4e nie sme tuk do sled praznicites tendencia za ustanoviavane v London. Dnes biahme v edin Nursery garden center v Enfield, vozihme se v kolednoto vlak4e na Diado Koleda i razgledahme sveta mu  Grinning Stefania ostana bez dumi...be6e mnooogo hubavo!
Tova e ot mene, hubava ve4er na vsi4ki vi!

# 303
Здравейте момичета. Благодаря за подкрепата. Ще пиша за срещите с лекарите, но има време до тогава. Сега трябва да се съсредоточим върху това как и по точно с какви пари да стигнем до там. Като цяло няма много развитие по нещата на  мъжо. Единствено това че този, който го вербува за тук, представи  нашето писмо в главния офис на Буутс. Той самия много се ядоса на глупостите, които се случват и каза на мъж ми, че ако и този  път не му разпишат, лично ще му намери друга работа (имал няколко идеи). Иначе от офиса на Буутс са казали че ако реално мъж ми има толкова проблеми че да не го разпишат толкова време е трябвало много отдавна да съобщят за това, те разбират за проблема от нас. Също са казали че ще следят развитието на нещата и ще се опитат да повлияят на решението на тютора му.
Реално това нас много не ни облекчава, защото ние си седим без пари и си чакаме да падне тавана.
Мислихме да сменяме къщата, че с нашия късмет като наемахме,  дадоха тази която искахме точно 30мин  преди мъж ми да стигне да им даде парите, хем знаеха че е тръгнал на там. И той нае тази, колкото да има къде да ни посрещне. Но ще видим дали ще имаме възможност. Много ми се иска, защото от прозорците вее като за световно, а зад един шкаф в кухнята стената е цялата в мухал, а шкафа е закрепен за стената и не мога да го изчистя, а Боян нали ми е с астма та... А и заради училището..

# 304
Шу много се надявам нещата да потръгнат в положителна насока.А и що са обещали развитие по въпроса с работата си мисля, че скоро ще потръгне на мъж ти  Hug

# 305
Шу, разгледах ви снимките, но не познавам мъжа ти. Ако от една година вече работи, спокойно може да си потърси работа другаде. Щом има регистрация в RPSGB, носи пълна отговорност за действията си, независимо дали някой нещо му разписва. И какво е това разписване всъщност  newsm78, аз бях два месеца на обучение, но през цялото време съм си имала регистрация и съм пълноправен фармацевт от самото начало ...

# 306
  • Манчестър
Шу, разгледах ви снимките, но не познавам мъжа ти. Ако от една година вече работи, спокойно може да си потърси работа другаде. Щом има регистрация в RPSGB, носи пълна отговорност за действията си, независимо дали някой нещо му разписва. И какво е това разписване всъщност  newsm78, аз бях два месеца на обучение, но през цялото време съм си имала регистрация и съм пълноправен фармацевт от самото начало ...

Питаи някои дори и които не е фармацевт , какво е да работиш за Boots...

# 307
tsvetkova_elica Мерси. Hug

Svetlili той имаше 3 месечен период на обучение през който му плащат по малко от половината заплата. Накрая на периода   си изкара теста, но тюторката реши че не може да се разпише че той става да работи като отговорен фармацевт. Срока се удължи с 2 месеца, като на всяко удължаване измисля различни причини. Това му е 6ти месец и ... Ти за буутс ли работиш?

Ave не те разбрах разбрах newsm78

# 308
  • Манчестър
tsvetkova_elica Мерси. Hug

Svetlili той имаше 3 месечен период на обучение през който му плащат по малко от половината заплата. Накрая на периода   си изкара теста, но тюторката реши че не може да се разпише че той става да работи като отговорен фармацевт. Срока се удължи с 2 месеца, като на всяко удължаване измисля различни причини. Това му е 6ти месец и ... Ти за буутс ли работиш?

Ave не те разбрах разбрах newsm78

Имах предвид,че Boots не е наи-доброто място за работа. Знам го от френдка, само,че тя беше dental nurse. все нещо дговорите им бяха объркани, все някакви проблеми с плащането и тн...

# 309
Ей сега излезе резултата на мъжо от изпита в British council.Изкарал е 7 от възможни 9 точки  newsm44 Остава NHS регистрацията и заминава #Crazy

# 310
Честито Елица, много се радвам, спомням си аз как се радвах на тези резултати. Малко остава, пожелавам ви да не ви се бавят документите и скоро да сте в УК. Много успех Hug

# 311
# 312
Ей сега излезе резултата на мъжо от изпита в British council.Изкарал е 7 от възможни 9 точки  newsm44 Остава NHS регистрацията и заминава #Crazy
Честито!

# 313
  • Bristol
Ей сега излезе резултата на мъжо от изпита в British council.Изкарал е 7 от възможни 9 точки  newsm44 Остава NHS регистрацията и заминава #Crazy
Честито!  Grinning
С щерката днес украсихме елхата, голям мерак беше, едвам удържах фронта  Laughing През деня пък успях да пакетирам подаръците, готови са за слагане под дръвчето Wink
Утре сме на някакъв РД, май над 100 човека ще бъдат  Crazy ooooh! Никак не обичам такива мероприятия, но не мога и да откажа  Tired

# 314
Днес звъняла мениджърката на мъжо и му предложила да работи за седмица две м/у Коледа и Нова Година на частно.Имате ли някакъв поглед върху цените извън NHS.Дали си струва разходи за самолети, квартири......дали ще ги избие.
Те тези дни ще си доуговорят условията, но исках и вас да питам

А и още нещо се сетих-когато звъните в БГ (в частност на м-телски номер)имате ли някакви проблеми.Още преди две години зълва ми като звънеше от Шотландия и на нашите телефони се изписваха разни други номера.Днес тази мениджърка звъняла от Англия, а се изписва някакъв немски номер newsm78

Общи условия

Активация на акаунт