Великобритания-тема 28

• 44 203
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
мерси шу-и аз разгледах тоя сайт,ама нищо не е налично май-за а-дерма за ексомега ли говориш?ще се поразровя и за тях

# 631
Да за екзомегата. До колкото си спомням обаче синята серия беше бебешка. Аз бях очарована от тях в бг, но имаше само крем за лице, душ гел и кремче за дупе.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 20:23 от Шу

# 632
Шу - Радвам се, че има положителни новини при вас. Стискам палци за прегледа в Германия.

# 633
  • Bristol
Merry-Виж в М&С,една приятелка мисля ,че от там взе за малката  Peace И ако не ме е срам да те питам ,от къде намираш тесто за мекици-аз тук не съм виждала Embarassed
Сама си го замесвам. А вчера врътнах един кейк с ябълки, от как съм в Англия не съм правила такова чудо  Laughing
В М&С имаше скиорски комплектчета  Hug Но нямаше размер за моята, големички бяха останали  Rolling Eyes Продължавам търсенето.
Голяма зима, голямо чудо тази година, ама ми харесва  Crazy
И на мен  Flutter Вчера прибрах замръзнало пране от простора  Grinning

Ana Mu, зимата често се случват такива неща. Не е приятно, особено ако не си се настроила психически, че може да се случи  Crazy Аз преди купувах полетите през Италия, излизаха по-евтино от директния полет, а ако отменят някои полет, Италия е интересно място за разходки  Laughing Ние пътуваме февруари с Wizz.

velv, добре дошла в темичката  welcome

# 634
Ама страшен студ е .. #2gunfire аз направо не мога да мисля в този студ а камо ли да работя Mr. Green

Меру-ще видя да питам моята позната ако нещо знае Peace

# 635
А вижте забравих да ви питам нещо..
Интересуват  ме магазини за бяла техника ,искаме да си купим хладилник ,пералня,сушилня и там други такива уреди....

# 636
Честита нова година мами  Grinning
Не мога да изчитам всичко, но съм се включвала 1-2 пъти, иска ми се да е по-често...
И аз да се похваля че си хапнахме свинско със зеле и баница, доволна съм...Сиренце си имахме също, а и бабек си бяхме поръчали.
Търсим си българското  Wink
Ако има някой в Ексмът или Ексетър, ще се радвам да се запознаем  Grinning
Ние сме тук вече 4 месеца и още посвикваме, но като цяло сме много доволни от живота.
Сина ми тръгна на училище тези дни, започва да учи езика по-сериозно...

Поздрави на всички Hug

# 637
# 638
Ei, goliam stud, goliamo 4udo bre! Ne smeem da si podadem nosa navan, da ne bi da zamrazne  Mr. Green
Otnosno neblagopolu4noto ni patuvane, gledam da ne se iadosvam. 6toto naistina kato se nastroi6 psihi4eski, 4e ve4e tragva6 mnogo e trudno da se "otstroi6"  Mr. Green a, i maja mi si be6e vzel 1 sedmica otpuska..kakto znaete ne6tata sa navarzani. Iad me e 4e, 6tiahme da sme na topli4ko ve4e, no karai. Vsiako zlo za dobro  Grinning kupihme si bileti na Bulgaria Air, za ponedelnik, izlitane ot Heathrow, na sa6tata cena (210 liri za trimata, maj, jena i 3 g. buhta) na koiato 6tiahme da patuvame i s Wizz air. Malko e kofti 4asat na pristigane, no vajnoto e da pristignem vaob6te  Twisted Evil Simple Smile
Samo pozitivni misli vi pra6tam, da ne se izduhate v tozi stud  Hug

# 639
Ana Mu,

прощавай, Wizz-а като отмениха полета ви,
не ви ли предложиха алтернативно извозване?
По-късно, на следващия ден?

# 640
zlatnata tolumba sled provedenia razgovor na visoko nivo, po telefona, za6toto slujitelia na gi6eto kazva6e, 4e ne znae ni6to  Crazy i za da ne go hvane maja mi za vrata, go otdale4ih na bezopastno, za 4oveka, razstoianie. Otpelsnah se, ta sled razgovora stana iasno, 4e niamalo mesta za poleta na sledva6tia, a ne davaha garancii i za po sledva6tia den, kamo li za po kasno prez denia. Mojete da si predtsvaite kakvi ne6ta im nagovorihme po telefona...i nakraia im kazahme da ni varnat parite, vednaga!!! Udivitelno barzi, na sledva6tia den izpratiha faktura za varnatata suma na, zabelejete Ungarski  Mr. Green tova im be6e otma6tenieto za obidnite dumi  Joy sega mi e sme6no, no togava maj mi taka vdigna kravnoto, 4e 6te6e da ubie mom4eto na gi6eto a to gorkoto prosto prave6e kakvoto sa mu kazali, iavno! 
Kakto i da e, 6te vidim v ponedelnik kakvo 6te se slu4i  Mr. Green

# 641
  • Bristol
Kakto i da e, 6te vidim v ponedelnik kakvo 6te se slu4i  Mr. Green
Очакват се снеговалежи  Crazy Ако нас ни хване такова време, въобще ще отменим ваканцията  Rolling Eyes

# 642
Merry,
Благодаря  bouquet Blush

# 643

Благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  знаех ,че се включиш с инфо Heart Eyes

# 644
Значи или те качват на следващ полет или ти връщат парите.
Благодаря, това ме интересуваше.

Общи условия

Активация на акаунт