Великобритания-тема 28

• 44 319
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Bristol
Днес тази мениджърка звъняла от Англия, а се изписва някакъв немски номер newsm78
Често се получава така при международни разговори  Rolling Eyes Менкат си трафика операторите, кога легално, кога нелегално Wink Понякога забравят да заличат информацията от къде е минало обаждането и затова така се получава, а може и от немски номер да се е обадила, знае ли човек   Crazy Laughing

# 316
Шу, стискам палци нещата да се оправят скоро във всяко едно отношение.  Praynig

# 317
Привет на всички  Hug
Вчера ми беше трансфера,всичко мина много добре .Върнаха ми две красиви и прекрасни ембриончета и ако господ е рекъл ще си ги пазя 9 месеца  Praynig Praynig Praynig Praynig

Благодаря на всички ви ,че бяхте с мен Hug Hug Hug Hug Hug

# 318
mimaa ot sarce ti pojelavam da si gi vidi6 i dvete sled 9 meseca, jivi i zdravi  Hug

# 319
mimaa, стискам палци всичко да върви все така добре при вас.  Praynig Hug

# 320
Мимаа, да си ги пазиш цели девет месеца ти пожелавам!
Момичета, дайте идеи откъде да напазарувам играчки за децата за Коледа по интернет. Нямам време да обикалям, а трябва вече да  им вземем, ако искаме да пристигнат навреме.

# 321
Момичета, знам че ви е омразнало от такива като мен,  но незнам към кой да се обърна. Във вас ми е последната надежда. Имам няколко въпроса и ще съм ви много благодарна ако някоя от вас ми отговори.
1.Съпруга ми е в УК(Лондон) от 8 години. Той има leave to remain( работи като селф имплойд) , какви документи ще са ми необходими за да си извадя документи за работа. Имаме брак и той е български гражданин.
2. Имаме дъщеричка на 1 година и 6 месеца, какви документи ще са й необходими и на нея при преминаването на границата?
3. Дъщеря ни какви занимания ще може да посещава ( както в бг е яслента група)?
Много съм объркана. Чудя се и каква работа ще започна? И свекървата ще идва с нас за да помага за малката, но имам желание детето да посещава някакъв вид занимания и да е поне няколко часа със свои връстници.
Благодаря предварително!

# 322
Мимаа от сърце ти пожелавам да си имаш най-прекрасните бебчета след 9 месеца  Hug

# 323
Mimaa, прекрасни новини! Най-хубавият коледен подарък! Пазете се!
Спомням си за същия коледен подарък /бъдещо бебче/ преди няколко години...и колко мнооооооооооого бях щастлива..и не само аз Heart Eyes

# 324
Моми4ета, на 13 ти срещата вьв Фулам от колко 4аса 6те е? Идват ни на гости приатели от бг. и като ходим кам Лондон може да отско4им с малкия ми палавник до Фулам ! Peace

# 325
mimaa, каква хубава новина! Най-искрено ти пожелавам да си ги пазиш и успех!

Svetlili, ето малко идеи - Early Learning Centre - http://www.elc.co.uk ; Argos i Toyrus

# 326
Svetlili, ето малко идеи - Early Learning Centre - http://www.elc.co.uk ; Argos i Toyrus
И аз да добавя :Мothercare

# 327
Момичета, знам че ви е омразнало от такива като мен,  но незнам към кой да се обърна. Във вас ми е последната надежда. Имам няколко въпроса и ще съм ви много благодарна ако някоя от вас ми отговори.
1.Съпруга ми е в УК(Лондон) от 8 години. Той има leave to remain( работи като селф имплойд) , какви документи ще са ми необходими за да си извадя документи за работа. Имаме брак и той е български гражданин.
2. Имаме дъщеричка на 1 година и 6 месеца, какви документи ще са й необходими и на нея при преминаването на границата?
3. Дъщеря ни какви занимания ще може да посещава ( както в бг е яслента група)?
Много съм объркана. Чудя се и каква работа ще започна? И свекървата ще идва с нас за да помага за малката, но имам желание детето да посещава някакъв вид занимания и да е поне няколко часа със свои връстници.
Благодаря предварително!

1. Като негов депендант най-вероятно ще можеш да си извадиш т.нар. Синя карта (Registration sertificate). Почти всички случаи са описани из bghelp.co.uk. Просто трябва да отделиш поне 3 дни за четене.
2. Паспорт и декларация от бащата, че разрешава детето да се изведе извън БГ.
3. По този въпрос не мога точно да отговоря, защото моите деца дойдоха по-големи, но имаш право на платени (от държавата) и неплатени (т.е. доплащаш ти) часове.  В нашите теми назад има доста писано по това. Отвори линковете в началото на всяка тема и ще намериш за вашия район какво се предлага като плей групи, ако не я запишеш на ясла (все пак и място трябва да намериш), но искаш да е  сред деца.

Мимаа страхотна новина. Все така и занапред.

Шу дано скоро нещата се оправят при вас и всичко да си тръгне в релси. Стискам палци.

Svetili - Amazon i  Thetoyshop

# 328
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ОТ СЪРЦЕ!!! МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО ТОВА НИ Е КОЛЕДНИЯ ПОДАРЪК Praynig Praynig Praynig

ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН!!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС И НЕКА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И СВ.НИКОЛАЙ НИ ПОМАГА И ЗАКРИЛЯ!!
Весело изкарване на празника

# 329
  • Манчестър
Мимаа, да си ги пазиш цели девет месеца ти пожелавам!
Момичета, дайте идеи откъде да напазарувам играчки за децата за Коледа по интернет. Нямам време да обикалям, а трябва вече да  им вземем, ако искаме да пристигнат навреме.

Зависи какво искаш.....може да се чуем по телефона, ще ти дам идеи....

Общи условия

Активация на акаунт