Спирала за мигли 2

• 93 234
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
ще опитам, но не обещавам твърдо

ина4е това е спиралата:
http://resources.parfym.se/productImages/100208.jpg

Mma Ramotswe,тази я знам!Аз питах за HYPNÔSE DRAMA,която не е с такава права четчица,а с извита!Предполагам,че ще е също толкова добра,като тази която си показала ти,но дали нестандартната четка прави ефекта още по-зашеметяващ?!

http://www.lancome-usa.com/makeup/mascara/hypnose-drama.htm

# 151
Не знам дали сте обсъждали спиралата на Lumene Excellength, но някой ползвал ли я е?Удължава ли добре?Ето я да я видите.
http://www.olcombg.com/lumene/Lumene_Excellength_Mascara.php

# 152
Ne viarvam da rastat miglite  Rolling Eyes

# 153
iv4enceto_91, happy_aneta

Мерси за мненията!  bouquet

Ще направя кратък разбор, че напоследък се задръстих със спирали. Laughing

Тази, тази, тази, тази, тази, тази,  и тази не са лоши, но не са и нищо особено... Поне за ефекта, който аз търся, а той е прилично обемни, но задължително много черни мигли. Половината вече ги подарих. Изводът е, че вече ще използвам единствено и само любимата ми и няма да се занимавам с други, че аман вече... Laughing

Иначе в тази ми хареса много това, че се маха супер лесно и без размазване.

Винаги накрая се оказва, че от всички спирали най - много ми допадат тези на Мейбълин.

# 154
  • варна
Чета темата от доста време.... трябваше ми спирала която да извие миглите ми /дълги нооо растат надолу без грам извивка/...да придаде обем, леко да удължи за разкош  Wink... Преди ползвах Волюминъс Х4 /бързо ми съхнеше/, минах на Карбона /ужасна е...половината ми мигли си отидоха през периода на ползване/, след това се сбодих с Dior Show /по препоръки от тук, но и тя не ме впечатли/, пробвах и зелената на Мейбълин /нищо особено за моите мигли/..и накрая ето го победителя Mr. Green СИВИЯ Архитект Peace

край на експериментите само Архитект  за мен най-добрата

Благодарение на този пост открих моята спирала занапред   bouquet

# 155
Тази получих, но не съм доволна: http://www.fragrancedirect.co.uk/Lancome/Lancome-Virtuose-Carat- … 65ml/invt/0023449
Сложих веднъж, стои сякаш нямам спирала  Confused
Аз след много опити ще заложа на изпитаната Лореал Телескопик- сива, много съм доволна от нея.

# 156
В БЗ са пуснали чудни празнични сетове на Хипноуз и Хипноуз Драма:
-спирала+разгримиращ лосион 30 мл. +молив за очи и красива опаковка= 57 лв.

Пробвах Драма-та, да си призная не е зле, но за мен класическия Хипноуз е в пъти по-добър и наистина прави страхотни мигли.

# 157

Бих искала да изкажа невероятното си мнение за тази спирала на Guerlain.  Simple Smile Първо да кажа,че по принцип прави миглите доста по-"драматични" /например жени, които искат по-лек ефект не е подходяща, но аз търся точно обратния/ - надявам се, че се изразих правилно. Имам такава от една година, а я ползвам доста често, но нито си е променила консистенцията /както доста често се случва/ и дори има още доста в нея.  Simple Smile Цената, когато беше излезна миналата година, беше 70лв. Сега не съм сигурна.  Simple Smile
P.S. Да кажа, че по принцип не съм много сръчна, но ефектът тук се получава много, много добре.  Grinning

# 158
качественото...си заслужава цената...

# 159
Имате ли отзиви за тази спирала на Ейвън, дали наистина придава обем и лесно ли се измива?  Flutter

# 160
Аз си поръчах на Евърлонг на Ив сен Лоран дано остана доволна Praynig

# 161
Имате ли отзиви за тази спирала на Ейвън, дали наистина придава обем и лесно ли се измива?  Flutter

четката ми се сурва добра, имам добри надежди за нея, но да видим Simple Smile)) чакаме и да споделите

# 162
Momi4era, colossalnata spirala na Maybelline ima nov variant.Opakovkata e su6tata , no na  neq pi6e 100 procenta Black . Az ne zabeliazah da e po 4erna , obache opredeleno sa podobrili tu6a.

# 163
Аз използвам новата много наситено черна спирала на Мейбълин Colossal Volume Express и съм доволна. Преди нея свърших нейната двойничка, пак така се казва, само че беше с лилави букви. И тя ми хареса, но към края почна много да се рони на миглите и очите ми бяха раздразнени. Имам съмнение, че са абсолютно еднакви, само опаковката е сменене за месец, докато върви промоцията.

# 164
Аз съм най-доволна от Телескопика на Лореал, но златната! Сивата си я взех преди 2 седмици - еми четката е друга и няма същият ефект ( поне при мен)  Naughty Аз съм с къси и редки мигли, съответно търся да станат по-дълги и гъсти Peace

Бих искала да изкажа невероятното си мнение за тази спирала на Guerlain.  Simple Smile Първо да кажа,че по принцип прави миглите доста по-"драматични" /например жени, които искат по-лек ефект не е подходяща, но аз търся точно обратния/ - надявам се, че се изразих правилно. Имам такава от една година, а я ползвам доста често, но нито си е променила консистенцията /както доста често се случва/ и дори има още доста в нея.  Simple Smile Цената, когато беше излезна миналата година, беше 70лв. Сега не съм сигурна.  Simple Smile
P.S. Да кажа, че по принцип не съм много сръчна, но ефектът тук се получава много, много добре.  Grinning

А тази спирала прави ли миглите по-дълги Thinking

Общи условия

Активация на акаунт