Спирала за мигли 2

• 93 255
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Явно не е само при мен този проблем Hug Благодаря за отговорите на всички  bouquet

# 106
Винаги съм се чудила защо скъпи марки като Лореал, например, нямат защитни опаковки. Ама ние в България явно само второ качество стоки ползваме  #Cussing out
[/quote]

За Лореал и аз се чудя, на Revlon и ArtDeco са в опаковка, но пък Лореал, който се продава при нас в България не е същия, който се продава в Америка, нашия го зареждат от Турция, затова номерата например на фон дьо тените са с различни означения от американските. Crossing Arms

# 107
  • В къЩи.
Вчера си взех тази спирала,току Що я пробвах.Изобщо не е лоша,не прави супер обем,но моите мигли са доста редки и къси  Cry ,разделя много добре,повдига ги.Четката е малко по/голяма ,но се свиква. Преди нея си бях взела новата двуфазна на Лореал,синята,ами поне на моите мигли няма кой знае каква разлика с двете спирали,като изключим цената разбира се  Wink
п.п. Вече се спирам с тия спирали,че тоя месец направо се олях  ooooh!

# 108
Винаги съм се чудила защо скъпи марки като Лореал, например, нямат защитни опаковки. Ама ние в България явно само второ качество стоки ползваме  #Cussing out
Абсолютно споделям!  Peace Досега не съм открила козметичен магазин тук, където да ги внасят в този вид, опаковани или поне с някакъв предпазител...всъщност като се замисля май из европейските градове, които съм посещавала също не съм попадала на така опаковани спирали, освен в Брюксел...и във Франция със сигурност.

# 109
  • На точното място
Естелла, точно за тази питах, ама съм дала линк към друга ooooh!
Днес ходих да я гледам, ама четката изобщо не изглеждаше като на снимката, ами една сплескана  newsm78
Стана ми чудно , че нямаше тестер а трябваше просто да отворя някоя. Ми то така като се отвори една спирала от няколко клиентки, който я купи  #2gunfire

# 110
Здравейте, момичета Simple Smile

Преди 2 седмици си купих тази спирала

Страхотна е и е подходяща за жени с чувствителни очи!

Btw, най-много съм доволна от спиралите на Bourjois!

Взех си я на промоция за 18.60 лв. с подарък сенки Simple Smile

# 111
Ягодке, калъ ефект се постига? Напластява ли се? Hug

# 112
Аз пробвах тази и много ми допадна:

# 113

Ефектът, който постигам с нея много ми допада - удължени, извити, наситено черни мигли и красиво подчертани очи   Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Не се напластява, аз слагам само по 1 път спирала, може би ако се повтори ще се постигне този ефект.
Четката е гумена и на мен лично тези четки по ми допадат.

Сенките, които са подарък към спиралата - също са много добри - трайни, със загадъчен блясък.
Аз си избрах номер 09.

# 114
Зачудихте ме с тази на Буржоа, пък и сенките изглеждат примамливо...Най-съм доволна засега от Телескопик-а в сиво на Лореал. А дали пък да не заръчам ИСЛ от някой сайт... newsm78
Може ли да помагате  Praynig

# 115
Днес получих ето тази

Утре като е пробвам ще кажа как е.

# 116
Има ли я вече промоцията на спиралите на Лореал по магазините? Rolling Eyes Нали върви реклама по телевизията,че този месец ще имат 20% намаление.

# 117

Ефектът, който постигам с нея много ми допада - удължени, извити, наситено черни мигли и красиво подчертани очи   Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Не се напластява, аз слагам само по 1 път спирала, може би ако се повтори ще се постигне този ефект.
Четката е гумена и на мен лично тези четки по ми допадат.

Сенките, които са подарък към спиралата - също са много добри - трайни, със загадъчен блясък.
Аз си избрах номер 09.

И аз си я взех вчера Simple Smile много съм доволна  Peace

# 118
Здравеите момичета,
ще следя темата, че и на мен ми е трудно да случа на спирала. По назад е писано за спирала Хелена (или нещо подобно) че е добра, може ли снимка на тази спирала?

# 119

за тази ли?

Общи условия

Активация на акаунт