Б*си смешната лаборатория САНТЕ, как им е web адреса за резултат?!?!

• 20 915
  • 14
  •   1
Отговори
Дадохме кръв за изследвания по настояване на лекаря ни в клон на лаборатория САНТЕ. Не ни дадоха никакъв документ, казаха ни на тел. да се обадим след 16.00ч за да ни генерират потребителско име и парола. Добре обадих се, казаха ми име и парола, no забравих да поiскам web адреса като не допусках да е толкова нерекламирана лабораторията, и ето на - дивя се че не намирам web страницата, а телефона им вече не отговаря.
помагайте моля, спешно си искам резултатите да си ги видя, а много побеснявам за такива първобитни неудобства.

# 1
ураааa, вдигнаха го телефона.
адреса е : www.santelab.com

# 2
 Grinning вярно е, на мен пък въобще не ми дадоха ID No и парола, както направиха в цибалаб-културно с картонче на което има всичко необходимо за да си видиш резултатите

# 3
Само да се вкл. и аз,защото в момента съм мн. бясна. Вчера взимаха на дъщеря ми,която е  на 5мес. кръв и днес пръста и е с гной . Просто нямам думи. Все са взимали кръв и на мен и на голямата ми дъщеря ,но с такова  чудо за първи път се зблъсквам. Боднаха я с  венозна дебела игла,дали това е причината или са некадърни  незнам,но дано се размине с това... За първи път в тая лаборатория и проблеми. Rolling Eyes

# 4
Аз съм много доволна от тази лаборатория.Съжалявам,че се е получило така при вас mama toni ,но резултатите са им реални и мога да разчитам,че са истински.Това го казвам от опит.

muhest виждам,че за по малко от 6 мин си се справила с инфото,така,че това,че някоя лаборантка е пропуснала да ти даде адекватно онформацията не значи,че е проблемна лабораторията.
В повечето лаборатории практикуват така.

# 5
шматароци са в Санте, ползвали сме .. ама няма да повторим.
пишат етикетите на ръка и съответно бъркат имената на пациентите с минимум 3 букви, после като трябва да ползваш резултат си на друга инстанция се оказва че сгрешеното име е проблем .. и т.н. да не говорим .. абе шматарошка работа, само в цибалаб се бодете и очите на 6 за ръкавици и нови игли

# 6
 Ние също имахме проблем със сайта или по-точно с отварянето му. Звъннахме по телефона и женицата ни каза:" Влезте директно през интернет, а не през Google"  Shocked newsm78 E, в крайна сметка се оказа, че е имала предвид през Internet Explorer - другите браузъри изписват, че няма такъв сайт.

# 7
Изключително измислена лаборатория. За тях ръкавици, стерилност...., нищо не значат.  Били им верни резултатите, какво от това, като могат да те заразят с нещо и да те е яд цял живот, че си се доверил на лекаря, който те е пратил. Не ходете там, на всякъде другаде, но не и там!

# 8
И аз не ви препоръчвам да ходите там. На мен ми взеха кръв за васерман вече 3 ден ме боли ръката ужасно. И друг път са ми взимали, но такова нещо не е било. А като бях там имаше много деца и бебета... не знам просто нямам коментар...

# 9
Само да се вкл. и аз,защото в момента съм мн. бясна. Вчера взимаха на дъщеря ми,която е  на 5мес. кръв и днес пръста и е с гной . Просто нямам думи. Все са взимали кръв и на мен и на голямата ми дъщеря ,но с такова  чудо за първи път се зблъсквам. Боднаха я с  венозна дебела игла,дали това е причината или са некадърни  незнам,но дано се размине с това... За първи път в тая лаборатория и проблеми. Rolling Eyes

Сигурна ли сте, че в лабораторията е проблема? Дъщеричката ви е във възраст, в която започва да лапа играчки и ръцете си, опитвайки се да си чеше венците. През това време ръцете почти постоянно са мокри. А раничка, която се мокри често, обикновено загноява...
Много е неприятно, когато малките дечица имат проблеми...Надявам се, че детенцето е добре  Hug

Изключително измислена лаборатория. За тях ръкавици, стерилност...., нищо не значат.  Били им верни резултатите, какво от това, като могат да те заразят с нещо и да те е яд цял живот, че си се доверил на лекаря, който те е пратил. Не ходете там, на всякъде другаде, но не и там!

Не знам защо си мислите, че в останалите лаборатории е различно по отношение на стерилността. Преди около месец бях в лабораторията на 7ДКЦ, която даваха по ТВ като пример за спазване на хигиенните норми. Ако си мислите, че като нямаше камери те се спазваха се лъжете - нямаше ръкавици, памучето с което ми почистиха ръката беше оставено на една маса, облицована с плочки и после пак със същото памуче ме накараха да натискам убоденото място. След като станах и дойде следващия човек, масата не беше почистена и госпожата пак не си сложи ръкавици, не си изми ръцете...Същото е и в останалите лаборатории. Смея да го твърдя, защото съм ползвала много от тях ( Цибалаб, Рамус, Бодимед, Диагностика, Кандиларов, лабораториите на Студентска ДКЦ, 15ДКЦ, 25ДКЦ, 7ДКЦ, ендокринологичната лаборатория в МА) покрай непрестанното следене на TSH, FT3, FT4, еритроантитела...

И аз не ви препоръчвам да ходите там. На мен ми взеха кръв за васерман вече 3 ден ме боли ръката ужасно. И друг път са ми взимали, но такова нещо не е било. А като бях там имаше много деца и бебета... не знам просто нямам коментар...

И с мен се е случвало - една възрастна госпожа ми проби вената и от вътрешната страна. Имах хематом почти до китката, не можех да държа сандвич дори, толкова ме болеше. Ръката винаги боли, ако се е получил хематом. Но хематом се получава не само по вина на лаборантите - масово хората престават да натискат убоденото място най-много на втората минута и си тръгват, съответно се получава хематом и ръката боли...

В заключение - не търсете проблема само в другите  Wink

# 10
Здравейте, искам да изразя недоволствието си от тази лаборатория по много причини- 1-во , макар и не толкова важно за работно време в сайта им е обявено 7,30 ч., много добре но когато отидеш в 7,30 ,за да си пръв в клона им в медицински център Санте в Младост се оказва ,че там работното време е от 8,00. Винаги ходете с точни приготвени пари, аз бях бременна и обикалях пазара на -15 градуса поне пет пъти там , защото всеки път не могат да ми върнат от 20- лева, при условие, че сметката е 11, и ти се карат, виновен си че нямаш ти точни. Въпреки това продължих да давам там изследвания, няма къде наблизо. Може би поне 20 пъти бях давала стерилна урина там и последния път вкарах потребителско име и парола, ама да ама не, невалидно и така много пъти, пак се обаждах, сверявахме, пак вкарвах, пак се обаждах и накрая ми казаха че не ми приема ,защото съм си била замърсила пробата и съответно няма резултат. /между двете неща-замърсена проба и резултат в интернет каква е разликата, не може ли това да ти изпишат , а не ти да се чудиш какъв е проблема/Аз вдигнах скандал, дадоха ми една "дама" на телефона ,която ми обясни на две на три как не е програмист ,за да знае защо аз не мога да влезна в тяхната система и да съм се обърнала аз към такъв специалист. И как тя ми била обърнала толкова много време, а си имала толкова много работа.......едно такова изследване трае три дена, беше преди празници, тя ме пита в парите ли е проблема, ми не е там, ами в това че с празниците стават 8 дена, който са важни при евентуално лечение на пробелма. Още първия път кат бях в тази лаборатория и ми казаха изследването ще ви излезне след 3 дена - става въпрос за стерилна урина, по телефона веднага ме скастриха, че ставало за 4-5 дена. Върви ги разбери кой каква информация дава. И в крайна сметка спрях да ходя там, пътувам до центъра, но пследния път ми се наложи спешно и пуснах тук, на вратата сутринта в 8,30 в сантелаб в Малдост се появи човек, на когото също му се беше наложило да обикаля да разваля парите си .

# 11
и все пак ви се наложи да ползвате услугите на тази лаборатрия, бих ви псъветвала, да изпишете адреса им www.santelab.com,  ако напишете в www.google.com сантелаб пак ще ви отвори сайта, но не и излседването ако сте отворили по този начин!!!!!!! Току що се сблъсках с това отново. При което ще ви кажат че прблемът е при вас.

# 12
От всички лаборатории, в които съм ходила, единствено в Бодимед на "Позитано" ползваха ръкавици при вземане на венозна кръв... Twisted Evil

# 13
Споделям горните негативни мнения. Дадох кръв за иследвания, като приложих писмен списък със всичко което ми е необходимо. Получавам си резултатите и о! изненада! 10 изследвания липсват! Успоредно с кръвните изследвания си направих снимка на бял дроб, която не ми дадоха с кръвните резултати, понеже жената от ренгена си тръгнала по-рано. Толкова ли беше трудно да ги окомплектоват, а не да ходя 2 дни за резултати. Да не говорим че да те бодат 2 пъти не е никак приятно.

# 14
В Л И З А Н Е Т О  в  С А Й Т А им  З А   Р Е З У Л Т А Т И от  И З С Л Е Д В А Н И Я към 02. 02.2015 е
www. sv maria magdalena.com  К А Т О  С Е   И З П И С В А Т  WWW.  З А Д Ъ Л Ж И Т Е Л Н О
и после
В Х О Д   З А   П А Ц И Е Н Т И

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 18:44 от SVETOSVETO

Общи условия

Активация на акаунт