Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 53-та тема

• 115 325
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ох аз не знам , с коя от вас да почна
Питката на краси.мира, умело съчетана с пълнения патладжан, а тортата аз за пореден път ще питам нали не ги ядете, то е грехота.....  bouquet
Да дам и бърз отчет на  labrex: Направих кюфтетата с бял сос , станаха много, много вкусни, но не ставаха за снимане (прекалих с брашното и стана доста гъстичък сос, но на вкус бяха веднъж. Следващият път се надявам да стават за снимане и да са  добре не само на вкус.
Иначе аз малко по - мързеливата го карах тази събота , довечера ще ви покажа и какво хапвахме днес.

beniii и аз все се чудя как я правиш бисквитената торта та изглежда така. Мойта все става с лъжица да се яде и с черпак да се сипва Sick
До скоро от мен   bouquet

# 601
Леля Ог,добре дошла в това уютно местенце  Hug
Красе,невероятна торта и красива питка!Поздравления!  #Crazy
кафе със сметана , страхотни мъфини!  Heart Eyes
beniii ,много вкусно у вас  Naughty
Мама Цоцоланка,поздравления   bouquet
рени55 ,снимките са различни от предишните...ново фото ли имаш  newsm78

Пълнозърнести шарени питки

# 602
крем супа от кладница
и гъбките преди да ги сготвя

# 603
  • Варна
Краси мира, невероятна торта  bouquet

Аз днес пак десерт ще сервирам в темата. Десерт с ябълки, много сполучлив:

# 604
от мен вчерашното морско барбекю :

и пазителят на скарата:  Joy  hahaha

следват днешните сладкиши....

# 605
Уиуи ,може ли да ми кажеш рецептата за огретен с картофи.Извинявам се ако вече някъде сте писали за рецептата.

# 606
Момичета, много ви благодаря на всички! Много сте мили (бузите ми горят от толкова похвали). Ама наистина е трудно да ви се насмогне, за половин ден сте спретнали 3 страници вкусотии.   smile3501

dixi,  кексчетата са обикновени, но формите ми са необикновени, както каза Дес. Съвсем скоро ги купих от VICKO за 15 лв. Това са ми формите:

(Ако някой ме светне как да кача изображение на страницата, ще съм му много благодарна. Уж се просветих, но нещо не ми се получава)

Суперминт, ще пробвам това тирамису задължително!

Селма, рецептата е на 38 стр., не си личи, че е за тях, защото още нямам навик да пиша като във форум. А подробности няма. Бъркам всичко по правилото сухо със сухо и мокро с мокро, пълня формите на 2/3 и пека 20-25 мин на 180 градуса. Вадя, чакам пет-десет минути и обръщам. И това е.

didibu,  страхотни са тези солени скуонс, изглеждат като от списание!

кафе със сметана, ей тези мъфини в моите формички ще си паснат идеално. Имаш ли форма за мъфини или печеш направо в тези кошнички?

beniii, тортата е зашеметителна!

She_R, може ли рецептата за ябълковия сладкиш?

За днес имахме за закуска палачинки, които не бяха за снимане, а на обяд раираните кремвиршчета (от вас ги видях) и туршийка:

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 20:49 от Леля Ог

# 607
COMTE CHEESE (ако си го пробвала,пиши,моля те на кое от достъпните в БГ прилича Crazy)

Дидибу, не съм Роца, но за кашкавала мога да кажа. Wink Един от любимите ми.
Според мен не прилича на никой от българските (аз знам само Балкан и Витоша, от едно време, както и да ги кръщават сега, пак са такива на вкус). Comte е полу-твърдо тип Грюер. Има мек, леко сладникав вкус, малко напомня на ядки - орех примерно. От непастьоризирано мляко се прави, бременните да внимават.

# 608
  • София-Младост
Леля Ог направи албума ти обществен, за да може да разгледаме снимките.  Simple Smile

# 609
Ала-Бала, направих го обществен, но все пак кажи кой точно адрес да сложа между скобите и трябва ли да има разстояние между адрес и скоби?
Извинете за спама!

# 610
Ала-Бала, направих го обществен, но все пак кажи кой точно адрес да сложа между скобите и трябва ли да има разстояние между адрес и скоби?
Извинете за спама!

Леля ог  ,кликаш на снимката с десен бутон отибаш на пропъртис и после копираш адреса.

и снимките ще се виждат

# 611
Pety, имаш една бира от мен!
Много благодаря!
Извинявам се за размера:oops:, следващия път го уцеля.
И за да не е съвсем спам, ето  две снимки на ориз със спанак, пак по форумска рецепта с новите ми формички:

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 18:29 от Леля Ог

# 612
  • София
Мъфините са по тази рецепта Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448100.0
Много се радвам,че ви харесват на вид Grinning Станаха 17 бр,и ги пека във форма за мъфини,но слагам и книжки WinkТака се вадят лесно!Вътре са с какао,нямат шоколад,но може да се пробва Grinning

Момичета,показвате разкошни неща Hug  bouquet

# 613
Хайде и аз с тирамису  hahaha

Всички сте показали чудесни ястия, браво!  bouquet
Маме, радвам се! Hug

# 614
  • София
Момичета, много ви благодаря на всички! Много сте мили (бузите ми горят от толкова похвали). Ама наистина е трудно да ви се насмогне, за половин ден сте спретнали 3 страници вкусотии.   smile3501

dixi,  кексчетата са обикновени, но формите ми са необикновени, както каза Дес. Съвсем скоро ги купих от VICKO за 15 лв. Това са ми формите:

Искам да те питам мажеш ли тези формички с мазнина преди да сложиш сместа? Thinking     Знам един такъв магазин в Люлин и мога да си купя Grinning
Имаш поздравления и от мен! Grinning  bouquet           

Общи условия

Активация на акаунт