Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 53-та тема

• 115 317
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Чудни кашкавалени сандвичи по Бордовски:

Страхотни неща сте показали Hug

Първо искам да поздравя Мама Цоцоланка,голяма фенка съм и - неуморно творяща вкусотии с прекрасен вид Hug

Аелис,много хубаво изглежда тая поача  bouquet

Венета,много ме впечатляват всичките ти изпълнениq  bouquet

Тирамисуто на Supermint,е изключително.Не съм правила такъв десерт в къщи никога.
Леля Ог,обикновени кексчета ама така си ги докарала на снимката ,че изглеждат необикновени Peace

Хубав и усмихнат слънчев Неделен ден на всички Heart Eyes

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 13:39 от Дес

# 586
Пинки, Венетка - благодаря   bouquet
Венетка, може ли рецептичката за тези свещички, направо не знам как успяваш да оформиш такива красоти   bouquet
Маме, палачинките ти направо ми засилиха слюноотделянето, супер украсени са и изглеждат примамливо вкусни. Наистина си за възхищение   bouquet
Дес, тези сандвичета с какво се правят? Апетитно изглеждат

# 587
  • София
Пухкави мъфини от снощи

# 588
  • Варна
Много са вкусни последните няколко страници, които прегледах, но не мога повече, че много слюнкоотделях Mr. Green
Благодаря за коментарите и пожеланията скъпи момичета  bouquet
Тортата, мама Цоци е с  пандишпанов блат, крем от фунийките, сметана и орехи, правих я точно за 30мин, защото нямах намерение да има торта, но малката ми кукла само това повтаряше Laughing
А фунийките, сега ги опитах престоели вече, ами станаха доста мекички и така определено са по-добре Peace
Имам нужда от помощ, някой може ли да ми каже хубава рецепта за кекс в правоъгълна форма, с малко яйца и със сладко вътре. Това са изискванията на майка ми и ме подхвана да търся сега ooooh! Селма?

# 589
ето от мен рецептата за пияните монахини, не предполагах, че има някой дето не я знае  Laughing тя сигурно е по-стара от повечето форумки тука  Laughing

# 590
  • София

До бисквитените бонбони да туря едни кокосови бонбони от моркови.

# 591
  • област Софийска
Аелис, впечатляваща поача  Peace
Взимам си също от тиквичките на tracy_t, сладкишчетата на Venetta и бисквитените бонбони на Pinki_81
пеп-4o, мерси за разясненията и рецептата   bouquet
Мама Цоцоланка, снимките ти винаги ме карат обилно да слюноотделям   bouquet
кафе със сметана, страхотни мъфинки!
От мен закуска
баница отново

и парче

# 592
Pinki 81   бобът изглежда страшно апетитно,а да не говорим за бонбоните-и твоите и на дядо хаджия Heart Eyes
кафе със сметана  благодаря за рецептата и поздравления за мъфините Peace

У нас за обед пиле и ориз по китайски и бисквитена торта

# 593
  • София

Пак и отново е много вкусно тук!!!
Днес ме е хванал нещо мързела......
- пилешка супа

- картофи с лимон (правя ги за първи път) и зелева салата

# 594
Beni,много апетитни изглеждат винаги бисквитните ти тортички.Има ли нещо специално в начинът по който ги приготвяш?Забелязала съм че често правиш Laughing А оризът по китайски как го правиш?И той много ми хвана окото Grinning
Трейси,сандвичите са със линк Peace

# 595
Beni,много апетитни изглеждат винаги бисквитните ти тортички.Има ли нещо специално в начинът по който ги приготвяш?Забелязала съм че често правиш Laughing А оризът по китайски как го правиш?И той много ми хвана окото Grinning
Трейси,сандвичите са със линк Peace
Дес  и двете рецепти съм описала в моите любими,за тортичката,може би само бисквитите са по-различни,хем обикновени ,хем по-дебелички ,на Кристал,прозрачна опаковка,със сини надписи,най-обикновенни Peace и слагам обилно настъргани орехи,защото много обичаме Hug

# 596
♥♥рина , много апетитна баничка...така ми се прияде...    Laughing

кафе със сметана , страхотни мъфини!Какво се вижда вътре-течен шоколад ли?

Аз отдавна не съм се разписвала,та сега...
Пълнен патладжан

Питка

и Торта

# 597
уаууу какви вкусотии сте сътворили отново   bouquet
мама цоци, обявявам те за майка и жена на годината!!!  smile3501
ягодке, леле колко страхотно изглежда мусаката, тези дни ще се възползвам от предложената идея   bouquet
кафе със сметана, много пухкави изглеждат мъфините, по коя рецепта ги прави?  bouquet
дядо хаджия, а твоята рецепта има ли я някъде за бонбонките?  bouquet
♥♥пинаи аз искам от тази изкушителна баничка, изглежда перфектна   bouquet
Pinki_81 многооо вкусно е било у вас   bouquet

# 598
някой може ли да ми каже хубава рецепта за кекс в правоъгълна форма, с малко яйца и със сладко вътре.
По повод това питане се сетих за един кекс който редовно правех на младини Mr. GreenБях си го записала на корицата на една стара книга за сладкиши(страхотна книга),но някъде я затрих тая книжка Rolling Eyes И от около половин час ровя в гугъл и тук из форумската търсачка,стотици рецепти за кекс,но...моят го нямааааа.Отказах се от търсене,макар да бях сигурна че и тук из форума някъде я бях виждала подобна рецепта,но не си я записах и сега не я открих.И....отварям темата и гледам Бени ме упътила към нейната тема в Любими.Отивам там и що да видя:търсената от мен рецепта Grinning- ТАЗИ Е.Стана ми много забавно с цялото ми лутане и въобще как се сетих да я търся тази рецепта и как я открих.За кой ли път се убеждавам че в нета скрито покрито нЕма Naughty Crazy Сори за спам-а но исках да споделя... Blush

# 599
Краси.мира, много красива торта. Поздравления, за някакъв повод ли я прави?
Ето нашия обед, пиле със зеленчуци и салатка с ракийка ( за зетя)

Общи условия

Активация на акаунт