Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 53-та тема

• 115 292
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Леля Ог, добре дошла!  Hug Впечатляващ първи пост! Много хубави кексчета!   bouquet Как направи звездата? Всъщност, много са ти хубави формичките. Ако искаш снимай ги да ги видим как изглеждат. Струва ми се, че са с дупка в средата. Аз не съм намирала такива.  newsm78

Суперминт, тирамисуто изглежда чудесно!   bouquet

# 571
  • Пазарджик/Лондон
Леля Ог, добре дошла и от мен Hug!Много хубави кексчета, да показваш още  Wink.

Supermint , тирамисуто ти е върхът Hug.

Аз вчера направих поачата на Берина, за плънка използвах сирене с магданоз :

# 572
Леля Ог,добре дошла! Hug Много приятно включване! Heart Eyes
А кексчетата ти са невероятно хубави!  bouquet
Чакам подрбности и за рецептата,и за начина на правене.....Специални формички ли имаш?

# 573
Supermint,тирамисуто е върхът!!! newsm10 Просто фантастично изглежда! Flutter
Аелис,да имах твоята поача сега за закусчицата! Crazy  Crazy  Crazy

# 574
Леля Ог, добре дошла при нас  Hug
Суперминт, страхотно тирамису, браво  Peace
От мен снощната вечеря:
Пълнени тиквички, много са вкусни  Mr. Green

# 575
пеп-4o , мерси   bouquet
Имат ли рецептичка тези примамливи тарталети? И формичките, в които са изпечени, какви са? Разпльокнати форми за мъфини или нещо друго? (как се изразих само  Laughing)

разпльокнатите формички са форми за тарталети - ламаринени, широки.
Белите са хартиени, пак за тарталети, подарък  от форумско другарче.
А тарталетите са по тази рецепта, като плънката е по желание - вчера е два вида сирене и кашкавал.

Аелис, поачата ти изглежда много апетитно   bouquet

# 576
  • Пазарджик/Лондон
Селма , пеп-4o - благодаря ви   bouquet!

tracy_t , ще кажеш ли как направи пълнените тиквички Heart Eyes?

# 577
Хареса ли ви пълнения хляб? Wink

Не само че ни хареса, ами и ще го повторя.......Благодаря ти за хубавата и по-различна рецепта! Hug

Стоева, преди време пускаше редовно закуската...сега....или не закусвате, или ще те бия заради мързела ти. От мен - сладките и солените палачинки, които ни бяха за закуска:

Солена и Сладка

# 578
Аелис, разбира се.
Пълнени тиквички
За 4 порции тиквички (4 тиквички):
Тиквичките се обелват, разрязват се на две по дължина и се варят леко до омекване, да не се сварят напълно, само леко да се размекнат. Изваждат се от водата и се издълбава вътрешността с лъжица. В купа се разбират две яйца, слага се около 200 гр. натрошено сирене, настъргва се на дребно кашкавал и се нарязва копър. Към сместта се добавя издълбаната вътрешност на тиквичките, нарязана на дребно. Всичко се обърква добре, осолява се на вкус и се пълнят тиквичките. Пекат се около 15 минути на силна фурна до запичане на плънката.
Добър апетит, дано ви харесат

# 579
  • Пазарджик/Лондон
tracy_t , благодаря ти  bouquet!

# 580
  • забравих си мисълта...
Леля Ог, добре дошла и от мен, разкошни кексчета.
Supermint, тирамисуто ти е чудесно.
Аелис, превъзходна поача.
Tracy_t   и аз много обичам пълнени тиквички и сега ме съблазни, само ако знаеш как. Маме и твоите палачинки са изключително съблазнителни.
От мен малко коледно преднастроение  във формата на сладкиш "Сладки свещички"

# 581

Стоева, преди време пускаше редовно закуската...сега....или не закусвате, или ще те бия заради мързела ти.

закусваме си ние  Laughing всяка сутрин. Но откакто го няма младежа в къщи се успивам, та няма време за документация  Embarassed.  Има нещо общо с мързела все пак  Flutter Flutter
От другата седмица обаче девойчето е първа смяна на училище, та ще се взема в ръце.
Сутринта ме досрамя да пльокна рано-рано крем карамела тук, но после ще се покажа  Peace обещавам.

Обаче на теб шапка ти свалям, в положение  си и не спираш да готвиш. По ммного   bouquet  bouquet

Чудесни палачинки, впрочем   bouquet

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 11:58 от пеп-4o

# 582

от мен рецептата за солените скуонс ,забавих се и се извинявам на момичетата,които питаха,но два дни не мога да стигна до компютъра  Tired

Роца,на вкус са като питки или италианските хлебчета с разни добавки в тях - маслини,домати и т.н.,но са по-бързи,защото няма месене......а за точния вкус от оригиналната рецепта,би могла най-добре да кажеш,защото предполагам,че при вас има COMTE CHEESE (ако си го пробвала,пиши,моля те на кое от достъпните в БГ прилича Crazy)

....разпльокнатите формички са форми за тарталети - ламаринени, широки.
Laughing - ей с това ми оправихте настроението за целия ден, мерси! Hug

# 583
  • София
Здравейте и от мен!

Отчитам се и аз от снощи:
Боб с наденица в гювеч

А днес довърших Бисквитените бонбони,които бях започнала вчера Simple Smile

Имам в хладилника и Тирамису,което отлежава и е направено по случай рожденния ден на мъжа ми.Така че, снимки по-късно Wink

Supermint , твоето Тирамису изглежда страхотно.Браво Peace

Аелис, поачата е наистина много апетитна.Аз пък не бих я отказала за обяд Wink

tracy_t ,харесват ми тиквичките ти и си записах рецептата Peace

Мама Цоцоланка ,ммм палачинки.Много хубаво са украсени,а предполагам че и на вкус неотстъпват Grinning

Venetta ,много интересни свещички.Замириса на Коледа Simple Smile

# 584
  • София
Аелис,beniii ето рецептата за Ароматните питки
Чак сега виждам,че питате Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт