С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 780
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Имам въпрос към момичетата, на които им е втора бременност. Какво усещате когато усетите бебчо? Много се колебая, защото вече за трети път през последните 4-5 дни усещам едно и също нещо... все едно някой ме гъделичка по корема от вътрешната страна малко под пъпа. Възможно ли е това да е бебчо?

Ангелка, дааа така е при втора бременност коремчетата се появяват по-рано.

# 121
здравейте и от мен честита нова темичка, само хубави неща да има в нея.

˙·•● milkinis ●•, много съжалявам за случилото се на тези хора, направо много се натъжих.

Трябва да се мисли само позитивно, но лошите мисли все пак минават няма как..

devil_kin, и моето коремче е така, даже мъжа ми казва че и преди съм си имала такова, пък аз си мисля че ми расте... Simple Smile

# 122
сега да ви се похваля туко що ми се обади една приятелка, че днес е родила имат си момченце и всичко е минало нормално, направо настръхнах.... Simple Smile

# 123
Славче, мисля, че е точно това, нещо като рибка..

# 124
Ей супер,само такива работи да чуваме и да ни се случват.Няма да забравя когато на братовчедка ми и се роди дете изпаднах в някаква еуфория. Като казах на мъжът ми той ми вика - ти мен кога ще ме зарадваш,че ще си имаме детенце. Седмица след това видях  EFP   : Heart Eyes

# 125
˙·•● milkinis ●• много съжалявам за загубата на детето, наистина е много страшно  Cry  Ще ги подкрепяте много и живот и здраве ще си имат и друго!

devil_kin аз на 04.12 съм от 15.40ч при Томова, сигурно по-раничко ще отидем, та може и да се засечем Simple Smile

green_dawn ще се радвам, живот и здраве, след като родим да си правим хубави разходки в Плевен, но има доста време до тогава Simple Smile

Lina_n_n благодаря ти за инфото за крема. Аз сега ще слагам някакви глобули, а после ще видим. За мен ще е по-удобно по интернет да си взема резултата, но дано да няма нещо притеснително, че иначе и аз ще ходя до там. А за консултациите, аз съм се записала в поликлиника да ме наблюдават по ЗК и съм много доволна Grinning, при тази гинеколожка си ходя отдавна и й имам доверие.

мимак, страхотно ти е коремчето и на мен сега по-бързо ми пролича от първия път.

Славче, мисля и аз че е бебчо, като пърхане на пеперуда се усеща, невероятно е!

dilqnkaa страхотна новина, браво!

Хубав уикенд желая на всички момичета, само положителни емоции и много усмивки!!! Hug

# 126
  • Русе
dilqnkaa ,eee супер! Hug Да е живо и здраво!
Момичета благодаря! Embarassed
Аз с първата си бременност усетих помръдване на рожденният си ден,но то си риташе и правеше издатинки по кожата ,това беше някъде 16-17 седмица. Сега още не мога да кажа дали го усещам,понякога ми се струва,но това са червавцата,определено не е бебето.Абе то не може да се сбърка! Peace

# 127
didka 25, ти в коя поликлиника ходиш?

# 128

devil_kin аз на 04.12 съм от 15.40ч при Томова, сигурно по-раничко ще отидем, та може и да се засечем Simple Smile

Аз ще ти напомня преди да тръгнем от Бургас.Ще хубаво наистина да се засечем  Laughing

# 129
spirito85  - на ЖК съм при Юлиян Николов в Градска Болница.
Мимак, наистина коремчето ти е много сладко newsm10

# 130
Славчето, мисля, че точно малкото човече усещаш  Heart Eyes. Много ти се зарадвах. И аз очаквам всеки момент да усетя моето човече.....

# 131
Върнах се от прегледа, много ми хареса лекаря Simple Smile надявам се да има ефект, пердписа ми едни капки за нос, който ми ги смесиха в аптеката и мехлем за хрема , болям сладур излезе този лекар Simple Smile

# 132
  • гр. София
Пухкавелка аз съм при д-р Веско Илиев и мога да кажа, че съм доволна от него - винаги отговаря на мобилния телефон, а сега въпреки грипната епидемия си ми направи прегледа /без пари/ - като думите му бяха - като има грипна епидемия, какво , да ви спирам развитието на бебетата ли?
Относно бялото течение - много мои познати казват, че е нормално да се получи и са получавали по време на бремеността, нооо трябва да се лекува  Naughty
˙·•● milkinis ●•, - много съжалявам и единствено се Praynig да не ни сполетяват такива беди - наистина проблем забременяване, проблем износване и накрая проблем раждане - идва в повече, определено  Cry

# 133
Здравейте!

Нямам време сега да ви чета, че се занимавам с Кари и само минавам да ви се отчета от прегледа.

Всичко е наред  Peace  Mr. Green Видяхме бебчето най-накрая ( едно е  Peace ). Видяхме сърчицето, ръчички с пръстчета и крачета  Peace Всичко се е формирало нормално, а нухалната гънка я измериха 1.3, което било съвсем в норма - лекарката каза, че е притеснително когато е над 3  Peace Бебчо е 11.8см. Но ми изместиха термина за 29.05 и в момента съм била 11седмици и 6 дни. Но пък това било ориентировъчно и няма да променят датата в документите, тъй като не се знаело никога кога точно ще се роди едно бебе, а и Кари я родих 1 седмица предварително  Peace Ех, много съм спокойна сега  Grinning Не ни казаха какъв е пола, както и предположих. Дадоха ни час за втория скан - на 11 януари, когато вероятно ще разберем ние какви гащи ще връзваме  Mr. Green Правиха ми троен кръвен тест за синдрома на Даун, а резултатите ще ги получа скоро по пощата. Това е  Peace

# 134
 Embarassed
Аз с първата си бременност усетих помръдване на рожденният си ден,но то си риташе и правеше издатинки по кожата ,това беше някъде 16-17 седмица. Сега още не мога да кажа дали го усещам,понякога ми се струва,но това са червавцата,определено не е бебето.Абе то не може да се сбърка! Peace
[/quote]

ох и аз усещам някакво къркорене и бълбукане , но все си мисля че това са ми червата....а как искам да е бебето.... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт