С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 787
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
slancho _83 идеята която даваш не е зле, но не мисля, че така ще се сверяват часовници, както казваш ти, а майките повече ще се депресират. Ние тук сме много различни и не мисля че когато при едната расте корема и при др трябва да расте или ебебето да рита горе-долу в едни и същи седмици, за да ги сраваняваме. Аз предлагам да не си вкарваме излишни психози, защо не чувствам бебето и т.н. С втора бременост сам, но нито имам корем4е, нито чувствам бебето.  Wink За всичко си има време  Peace Все пак да оставим човечетата сами да си покажат характера Wink

Слънчева и ние за това говорихме вчера с мъжа ми. Аз все се оплаквам от гърдите, а той казва " Хората за такива гърди, знаеш ли какво дават............ Laughing"

# 526
Тинаина, гледах първите 3 части от видеото, което пусна... Аз преди седмица доста задълбочено също проучвах състава на ваксините и леко казано се ужасих от разликата в инфото, което предлагат на обикновения човечец и реалността. Та, аз също реших, че не искам да бъда опитно зайче. И без това никога не съм се ваксинирала срещу сезонен грип. А и като чета какви последици могат да имат въпросните аджуванти, които използват за (и без които не могат да произвеждат) ваксините, съвсем се убеждавам, че съм взела правилно решение!  Peace

Отборът на мъжките гащи наистина расте бързо.  Mr. Green Но, и моята теория е, че момченцата по-бързо се разпознават на ехографа. Wink Скоро ще има и дъжд от момиченца.  Laughing

синя птичка, дано това е правилното решение за теб!  Hug

Килограми могат да се качват и от задържане на вода, което си е най-нормалното нещо по време на бременност. Но, когато се качват "видимо" по тялото, трябва наистина да се внимава! Верно, че след като родим, ще ги сваляме, но нека да не забравяме, че многото килограми крият доста рискове за здравето...  Peace

аниК, пиенето на вода няма нищо общо със задържането на течности. Ако съм разбрала правилно въпросът ти.   Blush Аз с първата бременност не предполагах изобщо, че съм задържала вода, но разликата видях след като родих. Имах чувството, че глезените ми са ужасно фини, а през бременността си мислех, че това им е нормалната големина.  ooooh!

змейче, дано намерите правилното решение за детето! Аз още не съм се сблъсквала с такъв проблем и не съм много информирана...  Confused

Този път няма да ходя на курс за подготовка за раждането. Иначе, тук курсовете са много полезни и приятни... правехме доста упражнения за гръб, кръст, тазово дъно... Дори водна гимнастика.

Тинаина, Слънчева, да ви имам проблема с гърдите!  Mr. Green

# 527
вчера ходих на бхс - оказа се, че според ултразвука съм в 13 седмица и 3 дни Simple Smile сега да видим какъв ще е резултата... направо се стреснах като видях колко жени чакаха Кременски за консултация заради лоши показатели (да не дава Господ). как съм се освинила - ужас Sad с Марти качих 10 кг., а сега имам чувство, че съм качила толкова само досега - не смея да се кача на кантара и съм в неведение за теглото си, но вече не ми стават панталоните - стягат ме зверски и ги нося разкопчани Simple Smile измислих си имена за момиче - Ния и Катарина (личи си, че съм почитателка на Талев хаха).

# 528
аз да вим попитам мислили ли сте вече за лосиони и кремве против стрии.Знам  че е рано ама сега ми дойде на ум.

# 529
честито на всички мамчета разбрали че ще имат сини гащички
Честито и на тинайна за новата работа Simple Smile

# 530
честито на всички майки за сините гащи! Simple Smile

devil_kin, аз вече се мажа с бебешко олио, четох че колкото по рано се започне , толкова по добре.

# 531
аз да вим попитам мислили ли сте вече за лосиони и кремве против стрии.Знам  че е рано ама сега ми дойде на ум.
това го обсъдихме още в първата темичка Laughing
и никак не е рано, защото жените с по-суха кожа трябва от самото начало на бременността да започнат да използват подходящи лосиони и кремове против стрии.
Аз си купих на Мустела, но за сега се мажа с него веднъж седмично, а през останалите дни с други кремчета Simple Smile

# 532
Аз се мажа с кремове откакто разбрах, че съм бременна . До третия месец  - два ,три пъти седмично , сега  -всяка вечер. Не знам дали ще помогне ,но силно се надявам да е така. Използвам продуктите на Палмърс за бременни , защото ми ги препоръчаха.  
Тинаина, не мислех, че това може да депресира майчетата, но сега като си го написала може и да си права. Аз не си го представях като конкурс кой е по-напред, но наистина може да се изтълкува по този начин и да притесни някой от нас . Всички сме различни и нормално и нашите малки бебчета да се развиват различно ,пък и да не забравяме, че от 1-ви до 31- ви е мн време и сме в различни седмиции и още мн причини. Беше просто предложение...   Peace

# 533

аз мисля че не е рано, аз се мажа от както съм разбрала, трябва да подготвим кожата, а не да се мажим когато са почнали да се появяват стриите  аз използвам на мустела крема и естествени масла против стрии newsm78

радвам ви се на всички видяли сини и розови гащи и бебатата колко са пораснали, и аз така се затъжих искам и аз вече да го видя Sad

бях на доки, изписа ми хомеопатични лекарства и сега 2 дни съм вкъщи болничен, лекарката каза никакъв парацетамол да не се пие, само ако Т е над 38-38,5 тогава по едничко на ден, аз вчера бях пила половинка, добре че не съм пила повече Simple Smile
Органогенезата не била приключила и трябвало да се внимава с тези лекарства,

какво ще правя сега 4 дни вкъщи, измислих веднага, ще посетя зъболекар и ще си оправя кариесите Simple Smile много мразя да стоя вкъщи, въпреки че ми е уютен дома, предпочитам работата

# 534
Слънчева, за мое голямо сажъление ви намерих  чак на тема номер 6  Grinning

Бях чувала в едно интервю(изветсна беше жената,но не и помня името ), че най помагала свинка мас.ама хич не мога да си го представя това върху мен.

# 535
  • София
devil_kin, и аз като теб доста късно почнах да следя форума, то и сега не съм кой знае колко редовно тук..
аз се мажа основно със зехтин (почнах от самото начало, реших да си го изградя като навик, сутрин и вечер), бях си купила на Чико 2 продукта, но от този за гърди ми излезе обрив. ползвах на Юссерин, ок е. на мустела е най-добро според форуми, мнения на мами и т.н., но трудно се намира сега. нямало внос. за зехтина - натурален продукт си е, майките ни основно май с такова (и мас, което е ужасно...) са се мазали.
почвай с нещо, важното е да хидратираш кожата Simple Smile))
lux, и аз като теб ще гледам да свърша полезни неща, ама основно в нас. зъбарката ми каза да ходя при нея пак след НГ. успех със задачките Simple Smile))

# 536
Девилче и аз така четох за свинската мас.Една приятелка каза че я е преварявала и е смесвала 1:1 с някакъв лосион който мирише на хубаво,консистенцията ставала супер и миришело мн приятно.Обаче пък после четох,че свинската мас съдържа някакви токсини които навлизали през кожата в организма и не било хубаво да се ползва.
На мен един познат ми даде св.мас,но така и тя още си стой на рафта в кухнята  Laughing

# 537
аз и друго се сетих.По повод че съм ползвала преди като маска/крем за лице вазелин.Кожата наистина ставаше супер.Дали сега пак мога да ползвам от време  на време.Не можах да намеря информация дали има вредни съставки който могат да преминат през кожата.

# 538
  • Sofia
Я да видим кой не спи  Mr. Green Аз искам да ми се приспи зверски, да мина поне 3-4 пъти през 00, да легна и да умра. Снощи заспивах пред ТВ, а като легнах се въртях поне още 2 часа в леглото  Crazy

Winnie, и аз съм полу-вманиачена на тема здравословно хранене. Мисля, че у Габи изградих навик от бебе с какво да се храни. Не му забранявам нищо, но много му говоря. Понякога се блазни, като види нещо, което други деца ядат, аз му давам да опита и той бързо забравя. Нещо с плодовете не се разбира много, не знам защо, но пък зеленчуци яде всякакви без домати(мамо, аз ОБОЖАВАМ зеленце и морковче  Laughing).

Тук в магазините на Премама девойките, които работят са много застреляни. Хич не се учудвам, че не може и по каталог да се поръча  #Cussing out Цените не ми се коментират, ноз а тези цени в БГ трябва на ръце да те ностя като клиент.

Оф, аз с голяма мъка мажа мазила - цял живот съм се мазала отгоре до долу по 2 пъти на ден, а сега умирам от миризмите. Снощи изтривах Габи с мас и много по-добре ми понесе отколкото лосионът му след къпане. Лицето си мажа със Шисейдо и съм сигурна, че никога повече през живота си няма да ги ползвам заради миризмата. Коремът го мажа на 3 дена веднъж и то защото трябва. Сега с олиото на ROC ще съм редовна  Peace Трябва си мазане !

# 539
Добро утро на всички  Hug
Спорен ден бърборанки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт