Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.

• 23 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Гея стискам палци да не стигате до никакви болници,направо незнам какво да ти кажа,аман вече с тея болести.

# 121
  • Пловдив
Фокси,новото клипче е повече от страхотно  

# 122
Еее,мерси! По-нататък ще направя ново ако се окаже,че съм изпуснала още мами..а то ще се окаже,знам..

Миме,ти ако знаеш каква фонотека имам...Свят ще ти се завие..Метъл,нео-метъл,класика,хард-кор,,рап,R&B,поп,поп-фолк,денс-класики,гръцко,балади...музика да е.И всички песни ,които имам мога да ги слушам до припадък..Аз съм фен на музиката,независимо каква е...Стига да ми харесва песента ,всички жанрове мога да слушам Simple Smile

# 123
ГЕЯ, споко! Диагнозата е стряскаща, паниката си казва думата, но минава бързо. Аз го изпитах на гърба си. Дано да не стигнете до болница  Praynig

ФОКСИ,
СУПЕР Е КЛИПА!!!

# 124
  • София
Фокси   bouquet Cry Hug

Гея  Praynig Дано не се налага да ходите в болница, браво за Алекс, че е вече по-добре.

newsm46 лека нощ!

# 125
Отново ви благодаря момичета!

Гея, стискам палци и се моля да оздравеете вече. Милите душички ... като знам как тъжно гледат като с Т. Пожелавам ви бързо оздравяване! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Аз отивам да лягам, че едва гледам, изпратихме си гостите, не можах да снимам трапезата..не ми остана време Sad
Всички останаха доволни Simple Smile

А Дени заспа в 23,00.

Лека нощ момичета! Моля се, всички да сме здрави Hug Hug Hug Hug Hug, а болните да оздравяват бързо.

Клипа..все още се зарежда при мен, скапаните иранци са ни хакнали нещо...

# 126
Гея, и от мен стиснати палци Мила да се пребори бързо и да не се стига до болница!  Praynig Praynig Praynig
И лека нощ на теб и на всички неспящи все още  Hug

# 127
Гея, кураж мила, за сетен път! И аз стискам палци на Мила, дано отървете болницата! Друго не знам какво да ти кажа  Sad
Цвети, малката пак се разболява - много болнави излезнаха нашите дечковци  ooooh! Оправяйте се, ей! Чакам по-добри новини  Praynig
Бързо оздравяване на всички болни човечета! Hug

# 128
Гея, много стиснати палци и от нас и дано не се стига до болница fingerscrossed  Praynig  Hug

# 129
 Гея, кураж мила. Най-тежкото вече е минало. Дано скоро се оправите всички.
И нас искаха да ни приемат в болницата с бебето, но аз отказах.Като видях , че се пръска по шевовете от цигани , крещящи от прозорците на цигански,а отдолу целия катун се изсипал на посещение и крещи на същия език и си прибрах децата в къщи- на следващия ден на обяд и двете се оправиха от раз. Дано при всички, които са го хванали да мине толкова бързо.
 Фокси, БРАВО. Сега чак свързах някои имена с лицата им. Много красиви мами имаме с много хубави бебета.
 Деси от Германия май я няма напоследък??

# 130
Мами да ви питам нещо. Кръстницата ни всеки момент ще роди момченце и съм намислила да им подаря едно кошниче.Виждала съм го в продавалника- кошница, цялата в балдахинчета и панделки и може да се разнася бебето из къщата и има разни играчи да висят и т.н. Ама не знам от къде да намеря такова нещо. Някой да знае?

# 131
  • Пловдив
Добро утро

lukrecciana,това ли имаш предвид http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=2520

# 132
  • Стара Загора
Добро утро  Confused
Гея,думи нямам мила ,дано не се стига до болница  с малката принцеска  Praynig Praynig Praynig
Фокси и аз ревнах ,страхотен клип  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 07:55 от zabche

# 133
Не. То е едно като палатка с елипсовидно матраче вътре и може да се затваря с цип цялото и има дръжки да си го разнасяш. Абе аз го измислих, защото те са хора с парички и всичко вече са му купили, но живеят в мезонет и имат едни стълби посредата и си мислих, че такова нещо ще е полезно да си го носят из целия апартамент , а то да си спи. Ама като не знам как се казва това нещо .....

# 134
Добро утро.
Гея, дано мънинките днес да са по-добре и ти също.
Снощи моята мишка се изправи самичка и сега елате да я видите само това прави в леглото, хваща се за решетките изправя се, после се пуска и отново  Laughing
Ели, мерси за закусчицата.
Хубав ден. Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт