Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.

• 23 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!  Simple Smile
Гея, стискам палци, да не се стига до болница! Дано днес се похвалиш, че децата се оправят вече..... Ти на ли даваш  на Алекс Тамифлу? Бързо възстановяване не всички болни....
Днес в София в 6ч. беше -3 градуса, зимата идва.....
Мира вече 2 дни спи само 1 път на ден от 12 до 14.00-14.00 ако и днес ми го е намислила - няма да се разберем  Crossing Arms

# 136
# 137
Елфи, благодаря за идеите. Ами и това не е за съжаление. Ето да покажа http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=344443&cat=4
Ама аз съм го виждала много по-красиво с морски мотиви

# 138
  • Пловдив
lukrecciana ,токава виждам за първи път.Удобно изглежда.На мен ми прилича на кош за новородено за количка,но за дом употреба.Май обаче не ги продават в БГ

# 139
  • Sofia
Здравейте!
Май май днес сме по-добре Simple Smile Почнах снощи да му давам хомеопатичните и не е вдигал температура. Още хрема има, ама ще я преборим, надявам се Simple Smile Иначе днес е като подивял, това е още един знак, че влиза във форма  Praynig

Гея, как сте? Как са и другите болнички бебоци мами и татковци! Дано скоро всички се подобрят и оздравеят!  Hug

Хубав ден!

# 140
Добро утро!
На всички болни пожелавам бързо оздравяване!  Peace Гея, как сте днес?
АЗ напоследък влизам, попрочитам, но нещо не ми се пише. Може би защото тези болести ми скапват настроението.
Йоли, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерица! Желая ти здраве, много щастие, любов и безброй сбъднати желания!

# 141
Привет от Сливен  bowuu
Фокси   bouquet
Гея  fingerscrossed  newsm17
Болничките да оздравява! - заповд, не молба  Wink
Като се върнем в Ст. Загора ще пишем, че тук няма БДС и брадясвам  hit

# 142
Добър ден
Е така не съм се наспивала от незнам кога,туко що ставам Mr. Green Мая се събуди в 8 метнах я в хола на баща и съм забравила да се събудя Whistling
lukrecciana аз в началото ползвах порт бебе и ми беше много удонбо,но то е евтино и незнам дали ще искаш да им купиш такъв подарък.Но майка ми ми направи дюшече,че нямаше.ето да го видиш
Момичета пожелавам ви хубав и спокоен уикенд и всички болни да оздравяват Hug

# 143
Здравейте   bouquet

И на мен тези дни нещо не ми се пише  Confused Не , че имам време де.
Пускам и аз една молитва за всички болнички да оздравяват и за здравичките да не се разболяват  Naughty  Praynig

Фокси и този път ако кажеш, че няма за какво да рева  newsm45 newsm45 newsm45
Много благодаря за това , което правиш за нас  Hug
М/у другото това ми е една от любимите песни  Party

# 144
  • в сърцето на един мъж...
Юле, то това е леглото, което ти е показала Елфи. Аз го имам и го ползвам за Мила като се прибираме в БГ.
Аз съм малко по-добре, след като нощес явно беше някакъв пик - хремата поотшумява, главоболието също, обаче ме боли всичко Confused Алекс вчера беше с първия ден без температура, тамифлу не пие, защото не му предписаха. Мила имаше снощи висока температура, но поне през нощта спа спокойно и за сега се държи, но предполагам се дължи на факта, че аз пия тамифлу и я кърмя.
И да почерпим за нашата 10-та месечинка

# 145
  • София
Здравейте, момичета, как сте днес?

Аз чак сега се наканих да пиша, днес трябваше да ходя на лекции, ама не отидох, защото съм леееко настинала и не искам да става по-лошо, мисля цял ден да си стоя вкъщи, дано и да не заразя Стани и да се оправям по-бързо, много тъпо така, ама...

# 146
  • Велико Търново
Здравейте  Hug
Гане радвам се, че сте малко по-добре, дано най-лошото е вече зад гърба ви  Hug
Стискам палци всички болни да оздравяват вече и по-малко безсънни нощи за майчетата  Praynig
Аз си взех бележка от поста на Калинчето  Embarassed и се записвам във втора поредна тема  Mr. Green Даже пак със снимков материал ще се отчета да разведрим настроението  Heart Eyes

А това й е любимата поза за сън  Crazy

Хайде пускайте повече снимки, че много весела става така темичката! Ганее, като ти просветне след боледуванията ще трябва и ти да се отчетеш със снимки с новия обектив!

И последно (но не и по важност) - Фокси мноооого те обичам  Heart Eyes Благодаря ти от сърце за клипчето, това е голям подарък за всички нас   bouquet

# 147
Гея,честита месечинка на Мила Hug Бързо оздравяване!!!

Честити месечинки и на Алекс на fesh1n_kaka,Деница на zoratа и Габриела на Marina7711

tutubutu,благодаря Blush Hug

# 148
  • София
Ами аз понеже нямам снимки на дребсън нови, да ви пусна снимки на въпросната чаша, дето я говоря от няколко дена насам:

Ооо, и шЪ мЪ проштавати, ама отзад се виждат малко следи от гадния мухъл, пръсках, търках и пак леко си личи, ама ми писна вече да се занимавам с него! #Cussing out

Оо, вижте и безплатния сайт на Стани, който е в подписа ми, ако имате желание де, аз още ще го оправям, ама на първо четене е това Simple Smile

Мерси, Вержи, тук ще ти благодаря да не пускам нов пост само за това  Hug То заслугата, че е хубава чашата не е моя, ама ентусиазмът си е мой Simple Smile

# 149
Иве,супер е чашата!!!
А ти защо въобще казваш за мухъла? Всички очи са вперени в чашата,да не мислиш че някой ти забеляза мухъла? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт