Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.

• 23 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
 Мами,да ви кажа....ако мъжът на Бетунга събира провизии за 2012 ....то трябва и ние сериозно да се замислим ! Който и друг да беше,да го приемем скептично,ама точно той... Thinking    Laughing

Иве,супер е чашата !

# 151
  • в сърцето на един мъж...
Туто, още го тествам обектива, но ще се похваля като направя първите снимки с него Mr. Green А това да не е новото заведение в парка Марно поле?
Фокси Hug много е сладка така Мила Mr. Green

# 152
Иве,зариби ме с тоя сайт.Сега и аз правя на моите зверове...

# 153
  • Велико Търново
А това да не е новото заведение в парка Марно поле?
Хехе, да!

Момичета да ви споделя една рецепта за  кремче за подсечено дупе. На Габи й беше силно зачервено с обрив. Смених няколко вида памперси, мазах с Бочко, Здраве, Судокрем, Певизон и нищо. Накрая една колежка на майка ми ми даде тази рецепта и за два дни се оправи.

Acid borici
Glycerini /6.0
Aqua rosaе
Lanolini /40.0
Vaselini /50.0

От розовата вода мирише много хубаво! Мисля си, че вълшебния ефект се дължи на ланолина.

# 154
Питах в другата тема , но никой не ми отговори . Задавам си въпроса и тук , белким някой се навие да сподели  Rolling Eyes

Какво кисело мляко давате на бебоците и как го приготвяте ?

# 155
Питах в другата тема , но никой не ми отговори . Задавам си въпроса и тук , белким някой се навие да сподели  Rolling Eyes

Какво кисело мляко давате на бебоците и как го приготвяте ?

Аз давам Верея 2.9% или 4.5%,но и други видове съм давала,вкл. и домашно.За количество от 240мл. слагам 120мл вода ако е по-гъсто млякото и 100мл вода ако не е много гъсто.

# 156
Мерси Фокси , а захар слага ли се  , че ми е пълна мъгла  newsm78

# 157
  • София
Айде, Вержи, като им направиш, дай да го разгледаме Simple Smile)))

Аз кисело мляко още не давам, та не мога да помогна, уж щях, ама с това р-во сме прекратили временно захранването, да видим до кога Wink

# 158
Мерси Фокси , а захар слага ли се  , че ми е пълна мъгла  newsm78

Ами аз слагам по две чаени лъжички,но започнах малко по малко да им намалям количеството,защото не ми се иска да свикват със сладкото.

# 159

Момичета да ви споделя една рецепта за  кремче за подсечено дупе. На Габи й беше силно зачервено с обрив. Смених няколко вида памперси, мазах с Бочко, Здраве, Судокрем, Певизон и нищо. Накрая една колежка на майка ми ми даде тази рецепта и за два дни се оправи.

Acid borici
Glycerini /6.0
Aqua rosaе
Lanolini /40.0
Vaselini /50.0

От розовата вода мирише много хубаво! Мисля си, че вълшебния ефект се дължи на ланолина.
Tутубуту, в аптека ли ти го правиха  и не искаха ли лекар да е писал рецептата?

Кисело мляко и аз ще въвеждам скоро, чакам поне 9 месеца да навършим, засега съм се спряла на Боженци и Елена.
Иве, много е хубава чашата Peace
Мами,да ви кажа....ако мъжът на Бетунга събира провизии за 2012 ....то трябва и ние сериозно да се замислим ! Който и друг да беше,да го приемем скептично,ама точно той... Thinking    Laughing
Толо, това и аз си го помислих Joy

Фокси, мерси за клипчето, страхотно е както всички твои творения Peace
Ако може някой да ми сподели, коя е песничката, че моят лап допотоп няма звук Sad. /Да си я представям като го гледам Laughing/

# 160
  • Пловдив
тутубуто,кажи дали ти искаха рецепта?Иначе знам,че правените кремчета в аптека са много ефективни

# 161
Аз чаках добрите новини от Гея преди да пиша, и докато се намотам то минали 2 страници ....
Гея, радвам се, че душичките са добре, а за теб - и си знаеш, стискаш зъби и това е  Wink  А, и аз чакам снимки с новия обектив. Оздравявайте, че да му се зарадваш напълно!  Hug
А, и честита 10-та месечинка на Мила!

Аз уж се бях пооправила, но от вчера вечерта пак ми текна носа ... добре поне, че малката е ОК, явно и при нас се получава така, че тя се оправи от парацетамола, който пиех аз. Днес мислех да поизлезем на слънце, но ще се въздържа, да не се влоша. То и докато си напиша поста и слънцето се скри  ooooh!

Отиваме да се храним, че калпазанката "изяде" адаптера на лаптопа  Confused

# 162
  • Велико Търново
Ами на мен ми го написаха на рецепта, защото майка ми е медицински работник. Но си мисля, че и без да е на рецепта пак ще ви го направят. В аптека ми го направиха веднага  Peace

# 163
Дая,песничката е Somewhere over the rainbow.А защо лаптопа ти няма  звук? newsm78
А за киселото мляко-на мен ми казаха,че най-подходящото е Родопея,защото имало най-много цвик,а това означава,че е най-натурално.
За силно подсечено дупе има едно мазило-Имазол.Много е хубаво,от личен опит ви казвам Peace

# 164
  • в сърцето на един мъж...

Ето това са първите опити с новия обектив Grinning

Общи условия

Активация на акаунт