Честит празник на всички празнуващи!
Успешна и без болести седмица!
Закуската и кафенцето днес са от нас!

!!!!
и двамата сме инженери, но той е работлив, а аз - мързелива
Белка е добро детенце, но напоследък не може да спи и само на гърдите ми виси /от тук следва извода, че още се кърмим
/

тъкмо си мислех, че сме почнали съвсем да се редуцираме и хопаааа ново и свежо попълнение. А и бебечето е невероятна красавица- ех тези сини очи 
. Та като ни четеш редовно и пишеш още по-редовно ще ни видиш що за птици сме. Ама да знаеш от сега от ония големи бели птици сме, хибавите и умните.............лебедите де вие какво си помислихте 

, аз обаче мисля киселото да го дам като направим 10 месеца, по-точно декември де. Аз я питах как така ще го давам на кухня да яде, пък няма да съм въвела млеката. Нейните думи бяха, че дори и да готвят там с мляко то е много малко и да не го мисля
. Та май май прясното ще го въвеждаме с кухнята, която като гледам ако изобщо се класираме ще е някъде към 11 месец. За марката хич хабер си неАм
. Домашно няма от къде да квася освен овче, но то май не е за бебета. Та за сега се чудя за "розовата елена"
, така го наричаха клиентите едно време като бях млада и работех в магазин ...и Боженци. Оказа се че неоткриваемото Боженци са започнали да го зареждат в магазина срещу нас та го опитах. Хареса ми, колко е натурално си е друг въпрос, ама и цената му е една натурална
. А всъщност киселото мляко кога се дава. В смисъл кое хранене замествате с него. И бебоците до кога трябва да я ядат тази гадна каша. Че мойчкия яде с кеф само Слъчо, пък те май не са най-полезните. Сега съм му взела някаква испанска да видим дали ще се излъже 

Ралица си умира за кис.мляко и то не само в бисквити, а и натюр.
много ме развесели поста ти,за тоя се сетиш за ония се сетиш че и на руски прописа и накрая и на караоке ни прати 
ми тя новата мама е от Враца,от къде ще знае нашта култова Юлита.
ама то крушата не пада по-далече от дървото 
и честита ви годишнина,още дълго ви желая да се обичате и уважавате.
Какви мишки бяха,какви мъже станаха