Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.

• 23 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!
Честит празник на всички празнуващи!
Успешна и без болести седмица!
[/color]
Закуската и кафенцето днес  са от нас!

# 256
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
Аз реших да минавам на режим... Ставане в 7 всяка сутрин.. да набера тренинг за офиса след някой и друг месец..

Добре дошла на Юлита... Понеже я виждам, че е красавица, от сега да ви кажа, Гого е зает  Naughty!!!!
А да попитам мама Петя, откъде това хубаво име? Нали не е на дискотеката  Embarassed?

За представянето - ние сме от Сф. с таткото нямаме брак и Белката ни е първо детенце... но надявам се не последно Simple Smile и двамата сме инженери, но той е работлив, а аз - мързелива Wink Белка е добро детенце, но напоследък не може да спи и само на гърдите ми виси /от тук следва извода, че още се кърмим  Party/
А вие как сте с папкането? кога се захранихте? докъде сте стигнали?

# 257
Добро утро! Закуската е страхотна!
Първо, Гея, радвам се че малките са добре, остава и ти да се оправиш и да ги оставите тия болести.
Фокси, новото клипче е страхотно! Напълни ми душата! Hug  bouquet
Добре дошла на новата мама!Юлето е  голяма сладурана!
Гери, невероятно изглеждаш! Завиждам ти не много благородно да знаеш Laughing И аз ще изглеждам така, но....не знам кога.И честита годишнина на патерица. Да сте живи и здрави и много да се слушате и обичате!
Галл и твоя аватар е направо newsm74
Всички бебчета са невероятни сладури и със всеки изминал ден стават още по-красиви. Ама нали са си февруарчета, затова. И в този ред на мисли, само моя мързелан ли не се изправя още? Започвам леко да се паникьосвам. Уж прави опити ама само на колене застава и до там.Явно му тежи дупето. newsm78
За киселото мляко и аз да се изкажа.Почти от месец аз си го квася, като до сега изпробвах няколко млека за закваска и Данон беше едно от тях, ей така да си направя експеримент,че нали все го оплюват - ами пак стана, но малко редичко и честно казано без никакъв вкус.Иначе с Елена и Елби става страхотно. На Ицо му давам от време на време, не е много очаровано детето, ама за разнообразие го мъча горкото  Embarassed
Ох още нещо щях да пиша, но забравих.
ААА сетих се, искам да питам мамите, които са отбили вече, дали малките спят по цяла нощ, че аз направо в чудо се виждам. Иска ми се да кърмя още, но вече ми дотежава това недоспиване и ставане по 5-6 пъти на нощ. Ето другия месец искам да го оставя поне за 1 нощ с баща му и да отида на фименото парти в София, но сигурно няма да стане,ако до тогава не намеря друг начин за приспиване, а не висене на гърдите на мама.
Айде стига толкова. Браво на тези, които стигнат до края на писанията ми!
Хубав и усмихнат ден!

# 258
Ааааа нова мама  newsm44  тъкмо си мислех, че сме почнали съвсем да се редуцираме и хопаааа ново и свежо попълнение. А и бебечето е невероятна красавица- ех тези сини очи  Rolling Eyes
 А за опознаването и представянето - малко по малко. То ние тук почти 2 години си дрънкаме кокалите и все още не се знаем съвсем, но горе долу сме една кръвна група - надушихме се  Wink . Та като ни четеш редовно и пишеш още по-редовно ще ни видиш що за птици сме. Ама да знаеш от сега от ония големи бели птици сме, хибавите и умните.............лебедите де вие какво си помислихте  hahaha
 А за протокола да кажа и аз - на 35г. Ачко ни е първо детенце, за сега мислим да си остане първи, с таткото се запознахме много набързо, още по-набързо направихем бебето без да искаме, после дойде и брака, бебето и всичко останало  Crazy
 За киселите млека и аз още не давам. Моята педи каза да не давам прасно и кисело до годинката  newsm78, аз обаче мисля киселото да го дам като направим 10 месеца, по-точно декември де. Аз я питах как така ще го давам на кухня да яде, пък няма да съм въвела млеката. Нейните думи бяха, че дори и да готвят там с мляко то е много малко и да не го мисля  Thinking. Та май май прясното ще го въвеждаме с кухнята, която като гледам ако изобщо се класираме ще е някъде към 11 месец. За марката хич хабер си неАм  ooooh!. Домашно няма от къде да квася освен овче, но то май не е за бебета. Та за сега се чудя за "розовата елена"  hahaha, така го наричаха клиентите едно време като бях млада и работех в магазин ...и Боженци. Оказа се че неоткриваемото Боженци са започнали да го зареждат в магазина срещу нас та го опитах. Хареса ми, колко е натурално си е друг въпрос, ама и цената му е една натурална  Crossing Arms. А всъщност киселото мляко кога се дава. В смисъл кое хранене замествате с него. И бебоците до кога трябва да я ядат тази гадна каша. Че мойчкия яде с кеф само Слъчо, пък те май не са най-полезните. Сега съм му взела някаква испанска да видим дали ще се излъже  Crazy
 За масленоста на млечните продукти за деца аз пак да си повторя като стара баба, както Мама З казва. На деца до 2-3 години се дават пълномаслени продукти. За тях е важно и тези мазнини не са опасни, а полезни. Йоли и Десита са обяснили. Аз смятам да давам мляко около 3% - дали ще се 2,9 или 3,6 ще зависи от марката.
 Гери честита годишнина, все така да се обичкате и повече даже   bouquet
Гал  smile3532

# 259
  • Стара Загора
Добро утро и от нас
Като гледам временцето ще е супер и ще миткаме цял ден  smile3508
Бебе Юлита е страхотна кукла  Heart Eyes
Гея ,радвам се че сте по-добре  Hug

# 260
  • Пловдив
Добро Утро

времете е супер наистина

бебе Юлита добре дошла   bouquet

# 261
 Гери,честита годишнина ! Още мнооого пъти да празнувате и да ставате все по-многочислени !   bouquet

Галче,актуална,както винаги !  Laughing

Привет на Петя на Юлита! Скоро май ще има и снимки от "форумска" среща във Враца ! Малката е страшна чаровница !  Hug

За киселото мляко и аз знам,че трябва да е по-високомаслено. Още не съм започнала да давам,та ще следя дискусията отблизо...

Гея,вече можеш ,значи,да си поотдъхнеш ! Само ти остана да оздравееш напълно,но като гледам настроението вече е на ниво !  Laughing

Ламтурник,голям си образ !  Joy

# 262

Копирам ви част от един от постовете на Десика, където беше извадила основните неща за млечните продукти - аз също от всичко прочетено досега знам, че се дава с по-висока масленост. Аз мисля да давам Хипноза - мисля, че е на Бор Чвор

Кравето мляко не бива да се дава на детето, преди да навърши една годинка. Заради нуждата от мазнини за детския организъм нискомаслените млека не са подходящи за консумиране преди навършване на две години. След това може да се избере мляко със средно ниво на масленост, а нискомасленото или обезмасленото е добре да се предложи едва след 5-тата година. Препоръчително е да въведете прясно мляко след навършване на 1 годинка. То може да стане и след десетия месец, но в състава на кремчета и сладкиши.

# 263
Момичета, мерси за комплиментите за клипчето! Аз не го пуснах за да ми вдигнете самочувствието, но вие го направихте!

Гери,честита годишнина! Още много по толкова да празнувате!

Ние сме от много ядящите кис.мляко и сега ми е много интересна дискусията Peace Ралица си умира за кис.мляко и то не само в бисквити, а и натюр.

Аз от вчера започнах да шия едни коледни гоблени и снощи като заспа, и до 1 часа - луда работа, ама кога????

Все се каня да питам един по-деликатен въпрос- мамите със секцио как обезкосмявате зоната върху белега? Аз не мога да се бръсна в тази зона (по -принцип от бръснача изпитвам ужас, но не са научих на краката, откакто родих) и винаги съм ходила на кола-маска , но сега ми е кофти да ме дърпат с кола точно там? Вие как процедирате-бръснач или кола? И кофти ли е много от кола-та там?

Добре дошла на новата мама - Юлита е много сладка!

# 264
Добро утро!
Да почерпим за деветата месечинка на Велизар!
(тортата е тематична - още сме само пълзящи..и вечно гладни Laughing)

Честита месечинка и на Радослава, Ника и Петър!

# 265
  • Пловдив
dorabella ,навсякъде действам с кола.Първите пъти чувството е по-неприятно.Но като,че ли е повече на психическа основа.

# 266
Здравейте!
Първо добре дошла на новото попълнение - мама и бебе Юлита!
Аз се казвам Ина, на 25г., Пепчо ми е първото дете с приятеля ми Николай /нямаме брак/!Пепчо е бебе-герой и ходи навсякъде с постоянно заетата си майка / НАП, банки, НОИ и т.н./ Mr. Green
Ако имаш желание и живееш по центъра ние имаме всеки ден среща с една друга мама в 12,00 на обяд на базара /или бившето кино, градинката пред централна поща/!
За киселото мляко - още не давам, но мисля да почна другия месец с домашно квасено, че иначе съвсем се обърках какво да давам!
На Гери Колева мерси за инфото за диг.рамка и Ви желая щастлив съвместен  живот най-малко още 50 години!
Фокси, клипчето с гошко и Насето е много сладко Hug
Ето и една снимка от нас /та да ни познава новата мама, ако ни види из града Laughing

# 267
Ау, забравихме да почерпим за месечинката си  :ooooh

# 268
Дорабела,няма абсолютно никакъв проблем с кола маската върху белега .Нищо не се усеща,така,че действай смело !

# 269
Добро утро
Гея радвам се,че вече сте добре.
Цвети ти снощи да не би да си имала Т Joyмного ме развесели поста ти,за тоя се сетиш за ония се сетиш че и на руски прописа и накрая и на караоке ни прати hahaha
Надеей не мога от половин час да спра да се гърча rotfImao rotfImbo rotfImao ми тя новата мама е от Враца,от къде ще знае нашта култова Юлита.
Новата мама аз така ще те наричам че много Пети много нещо,искам да ти кажа че ти е много красива щерката Hugама то крушата не пада по-далече от дървото Wink
Гери от къде ги взе тея джинси и ние да си купим ако така ще изглеждаме Winkи честита ви годишнина,още дълго ви желая да се обичате и уважавате.
Вержи все забравям да те питам,мама Зари не ти ли прати снимка?Няма я в клипа,а пък тя си е от най-най редовните.И много е хубаво клипчето HugКакви мишки бяха,какви мъже станаха Mr. Green
Хубав ден от мен и да няма повече болни Hug

Общи условия

Активация на акаунт