Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.

• 23 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Добър ден Simple Smile

Деси, смегма е, споко, ние имахме, онази лудата педи почисти половината, но сега кожичката му е да кажем още 1/6 от нея слепена и там пак имаме 3 топченца, гадно е, но не страшно, когато се отлепи, тогава, тя и сама се отлепяла по-нататък, знаеш ли колко майки не пипат пишките въобще и пак нямат проблеми, но пък майка ми не я е пипала на брат ми и на година и нещо са го водили на хирург, та то май много, много и не зависи от нас де, ако успеем, успеем, ако не, не е чак толкова страшно и не е мастно образувание, наистина, споко  Hug

И сега кратко представяне за новата мама: Казвам се Ива, на 25, съпругът ми е Димитър и Стани ни е първо бебе, аз съм от Стара Загора, а той от София и живеем в София, той е учил бизнес администрация и компютри, а аз съм инженер... Simple Smile

# 286
Здравейте и от нас със Сави Hug
Добре дошла на мама на Юлита Hug Малката е мн сладка!
Аз съм Светлана, майка съм на Савина и сме от гр. Балчик.Тя ми е първо дете.На 24 г. съм.Бракувана от година и 2 месеца.По професия съм еколог.Много рядко пиша но всичко чета
Да изкажа мнения по някои въпроси набързо че Сави не спи спокойно напоследък:
Гери искам и аз да изглеждам така, но не съм мръднала по килограми откакто родих Sad
Ще ваксинираме Сави със синфлорикс.Бях писала няколко пъти по темата
За подсичането препоръчвам мн горещо purelan на medela.става за наранени зърна и всякакви наранявания.
Болните стискаме палци и виждаме че има резултат.Здравите-пазете се!
Кисело мляко ще въвеждаме по-късно
мамаз нашия тати може да се възползва от идеята както казва че щял да ходи на дискотека с малката ooooh!
Вержи нета ми е бавен и не можах да видя клипа, нооо МНОГО БЛАГОДАРЯ!
кажете нещо за сенки под очите.Така съм преуморена напоследък че отвсякъде ми личи

# 287
Олеле майКО, колко много сте изписали пак за два дена  #Crazy
Сега ще ядем и като се преспим ще ви чета. Само да ви кажа, че обвинявам сектичката ни за това, че 9 месеца бъркам рожденната дата на Андито  #Silly - 30 февруари  Crazy как е???

# 288

кажете нещо за сенки под очите.Така съм преуморена напоследък че отвсякъде ми личи

Коректор му е мамата..това е най-бързото решение Peace

# 289
Честита месечинка на всички бебковци!

На мацката с годишнината-ЧЕСТИТО! Аз ви пожелавам дълъг живот заедно!

alximika Юлита е кръстена на баба си-не знаех за тази дискотака

•● foxy81 ●• Ще се опитам със снимка,но не обещавам,че ще успея,малко съм индианка!

За млякото не знам много,както и за другите храни!Кърмих я малко,за съжаление,от втория месец е на Фризо и така пстепенно по българския вариянт на хранене сега яде
7.00 ам
10.30 попара
14.00 пюре или нещо зготвено от мен
17.30 каша
21.00 ам

Ние с бащата не сме женени,но живеем заедно.Юлето има само два зъба,изправя се и ходи като я  държа.

Много ви благодаря за топлото посрещане!ОЧАРОВАНА СЪМ!

С врачанската мама ще се видим непременно,но нещо не я виждам при врачанските мами-те са също много мили

Не на последно място бързо оздравяване на болните мами и дечковци

# 290
Цвете, това е, нема такъв друг образ кат тебе Mr. Green За тва си ми на сърце Heart Eyes
Ех, Гея (за миг само ме засърбяха пръстите да напиша Гейче  Twisted Evil), взаимно е чувството, ама "телефон все ни свързва, телефон ни дели и не можем да пийнем с теб по бира, уви...".  Mr. Green И недей да лъжеш, че не хапеш- още има таман 3 броя, дето ги е страх да си признаят, че не те харесват.
Гледам всички се киприте пред новата мама и лъготите като циганки- е, и Фоксита моногамна била с тия трима мъжове, дето ги крие в къщи.  Twisted Evil Ей сега ще ви извадя мръсните ризи и беж на чУшмата да ги перете, амаха!  Twisted Evil
Тъкмо щях да напиша, че мама З ми липсва нещо тия дни и сигурно Японеца и е хвърлил ключовете и е напуснал, та сега трябва и суши да готви, и кимона да глади, и с Мимето на джапански да говори, ама гледам тука е вече. Правилата ще ги дам на таткото да ги разпечата и да връчи по едно копие на двамата ни кандидат-зетьове. Рисче, приемаш ли, сватя, шъ имаш факс скоро.  Wink
Алхимиче, нямам температура, мила, ама вече се чудя да се смея ли да плача ли. Реших да се смея, че ако заплача ще дойде сигурно чичко доктор с армагани- я спринцовка седатив, я ризка с дълги ръкави. Ей го днеска Калина се събуди болна. И понеже знае, че като е болна няма да ходи на градина, се опита да ни излъже, милата, че е здрава. Кашля и вика:"Мамо, знаеш ли, аз само се преструвам, искам на градина, да си видя приятелчетата. Няма да имам сополи, обещавам!" И се разплака горчиво като и казах, че няма градина и тази седмица. Мъчно ми е за детето и ме е яд, че не я пуснах миналата седмица- така и така се разболя, не я опазих, пък поне с деца щеше да се види, а и щяха да и се пишат 2 дена, та да не пускаме наново изследвания. Цял месец вече е вкъщи.  Sad
Гери, честита ви годишнина!   bouquet Цветя и рози, и го научи твоя мъж да яде притоплено и да седи в стая с еднодневен прах. Тренировка му е майката.  Twisted Evil
Аз софийски дискотеки не знам нито една за срам, ама търновските, поне по мое време ги знаех всичките, пък сега за срам само за Емона, Ниш, Спайдъра и Царевец се сещам.  Embarassed И клуб Бали, което си беше доста гъзарско място.  Sunglasses  Дали съществуват още, а?

# 291
аа Новата мама то Карбо подхвана за името на дискотеката Laughing аз съм повече от сигурна че не я знаеш Hug

# 292
  wavey от нас! Само набързо!
 Добре дошла на Петя и Юлита[ /i]! Много е сладка малката!
 Честитя малко по - късно празниците на всички, които са имали поводи за празнуване!  bouquet
 Гери, честита годишнина! Дълъг и щастлив семеен живот ви желаем!
 Фокси, не съм писала май, ама клипчето е супер! Другото ти си го знаеш Wink!
 За киселото мляко, аз давам нискомаслено на Верея - 0,1%, но сега като прочетох набързо какво сте писали май, май ще трябва да преминем към по - високите проценти!
 Сега отивам да чета назад, защото съм изпуснала доста, помагах на свекървата да приготвя партито за  50 - годишният си юбилей, който беше вчера! Днес сме на курбан на нашият кум, а утре пламанника на милото има РД и така - дай Боже все да ни е весело, живи и здрави!

love001  love001  love001Много цунки!  love001  love001  love001
За забелването: нашата педи преди 3-4  месеца започна постепенно за забелва пишата, и при нас имаше такива " топченца", които тя почисти с марличка напоена с кислородна вода, и обясни, че всъщност това са гнойни торбички, които се появяват в следствие на събирането на "мърсотия" там, където не е забелена пишката и няма начин да се измие това място, въпреки строгата хигиена. Трябва да бъдат спукани и почистени добре и след като се забели и се почиства добре при всяко измиване няма никакъв проблем, пу-пу, засега поне ние не сме имали такъв! Но Десика не те съветвам да се опитваш сама , по - добре се допитай до педи Wink Не знам дали ще разберете това, което съм написала, опитах се! ooooh!

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 13:31 от vasi__k

# 293
Сега по-надълго и широко!
Добре дошла на новата мама! Краси ни е първо дете, НО в момента очакваме и втората си радост някъде към май месец. Засега само аз се престраших, но скоро чакам още нови попълнения!
За забелването - ние не сме я забелили напълно, но и педито каза, че не е страшно(почти докрая сме, ама все пак...)Като отида другата седмица на косултация ще я питам(не че тя много ми и отговаря, ама айде)
Правилата на Мама З ще си ги запазя, че малката "точица" може и мома да се окаже, та да съм подготвена!  bouquet
Ламтурник, ама да не видите нещо от Гея и вие - всичките болни. Айде стига вече. От днес налагаме вето на всички грипове и производните тях! Naughty Naughty Naughty
Ще взема да го гледам и аз този филм, направо ме зарибихте!
Ако се сетя нещо, пак ще драсна два реда!
ЧАО

# 294
vasi благодаря, че сподели своя опит. Утре , ще се помоля на педито тя да свърши нашата работа.
А откакто забелихте появявали ли са се такива гнойни торбички?

Жълтият Ламтурник пак си в настроение щом така умело римуваш  Wink
Надявам се и Йоан да бъде като твоята Калина и да плаче, че иска на градина. Но ако се е метнал на майка си, май ще плаче, че не иска.

Патенце, не видяхте ли вече точицата какво ще бъде- мома или момък  newsm78

# 295
Аз съм много несериозна с тази бременност и без бой си признавам, че  още и на ЖК не съм  се записала, но имам няколко оправдания уж затова. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Този път реших да не ходя на ранна ФМ, а като гледам и на втората при Марков няма да се вредя, че той някакви лекции ходел да чете и не се вясвал много в кабинета, та в тази връзка дайте координати на други добри лекари за ФМ!

# 296
Честита месечинка на порастналите  дечица - живи, здрави и много да слушкат!
За 2012 споко, като му дойде времето ще ви кажа къде ще си направим една срещичка и ще оцелеем  newsm10 ето сайта от който моя мъж си събира провизии.
http://shop.oragie.com/product_info.php?products_id=944
Камиаз съм гледама само докоменталния филм от замундата.
Всички  бебчовци  са пораснали много особено тези дето съм  ги виждала преди  няколко месеца: Таничка, Гого, Стаси пу, пу...
Добре дошла на новата мама  Hug
Аз съм на 37г. от Смолян, но живем в Ст. Загора имам двама големи синове на 16г. и 13г. и принцеса Анди. Щастливо омъжена вече 16 години.  
 За киселото мляко, съм споменавала и преди  - трети месец сме на подквасено мляко.
Немога да не похваля зъбчетомного активана бе пу,пу...  smile3501

За пишките - трябва да се отварят на всЯка баня и така докато станат достатъчно големи за да ги отварят сами на всяко пишкане  Peace
Радвам се , че непрочетох нищо за болни дечица - дай Боже все така да сме  Praynig
Айде лек ден от нас! После мога да ви пусна едно  клипче.

# 297
Здравейте най после и от нас,
При нас имаше големи перипетии и за това нямах време да пиша.Миналия понеделник моя мъж го приеха в болница с колабирал бял дроб!Направо да се чуди човек от къде ни дойде това на главата.Разбира се както докторите обясниха си има причини.Мъжа ми се занимава със спорт много усилено,тренира бойни изкуства три пъти седмично,през останалите дни се събират няколко приятели в нас и дигат щанги.Казано накратко всеки ден от седмицата се занимава със спорт.Е,най накрая това си оказа последствията.Доктора каза,че се е получило от прекалено натоварване.Беше ужасно.Случи се толкова внезапно.Аз си готвех в кухнята,а той си тренираше долу във фитнеса.Изведнъж идва при мен в кухнята и казва, че лявата му ръка се схванала и не я усеща изобщо и не може да си мърда пръстите.Много се уплаших и първоначално помислих,че може би е удар.Обадихме се веднага на бърза помощ,а през това време започна да не му достига въздух.Докато дойде линейката вече се чувстваше много зле.Всичко се разви за минути.Аз не можах да отида с него  в болницата,защото Кико вече спеше и ако го бях събудила щеше да опищи болницата.Закараха го и той ми се обажда след малко и ми казва че ще го срежат и ще му сложат тръба,за да отвори белия дроб да може да диша.Горкия беше много уплашен,а аз повече от него.Докато говореше с мен по тел.чувам доктора се обажда и му казва да се подготвя,че трябва да започнат колкото се може по скоро процедурата,че колкото повече се бавят,толкова по голям е рискът да умре!Ужас,като чух това и щях да припадна.Слава богу всичко мина добре.Беше в болница пет дни и там всички си свършиха перфектно работата.Аз обаче до последно бях в голямо напрежение,защото доктора ми каза,че има голям риск белия дроб да не се оправи и това да се случи отново.Сега е добре,в къщи си е.От днес дори се върна на работа.И сега големия ни спор в къщи е дали трябва да спре с професионалния спорт.Той мислел да си вземе около два месеца почивка и после да си продължи да си тренира Shocked Аз му казах да забрави!След известно време като се възстанови напълно може да си продължи да се занимава със спорт,но не и бойните изкуства.Там много се натоварват,а доктора каза,че има риск да се случи отново.И сега ще видим кой ще победи в спора.Това е при нас.Попрочетох на зад.Стискам палци всички болнички малки човечета да оздравяват бързо.Добре дошли на новите мами welcome

# 298
Здравейте! Ние вече сме по-добре. Аз само лекинко покашлям от врме на време. Малкия и той така, но има леко разтройство. В тази връзка много благодаря на Жълтият Ламтурник, за картофено-морковената супа. Друг е въпроса, че наш дръндьо май няма да е по супичките  Thinking . Майчичка какво да се прави  Mr. Green .
А за татито, какво да ви кажа  newsm78 ? Започнах да уча Влади на въпроса " Кой е най-глезеното момченце на мама?" да отговаря "Тати"  Mr. Green

bebe_julita,
Аз съм Ирина на 39 години. От редовно четящите и нередовно пишещите съм  Simple Smile . С таткото живеем на семейни начала и Влади ни е първо дете. Когато започне да спи по нощите, започваме второто  Twisted Evil .

За киселото мляко. Не давам още, но ще давам домашно. Ние имаме кози, а едни съседи крави. Така че с доставките няма да имам проблеми  smile3521

Имаше и още ама като се сетя ще пиша пак.

За последно да ви пусна една снимка, направена специално да покажем на тати, че има времето дойде  Twisted Evil :

# 299
Аз съм много несериозна с тази бременност и без бой си признавам, че  още и на ЖК не съм  се записала, но имам няколко оправдания уж затова. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Този път реших да не ходя на ранна ФМ, а като гледам и на втората при Марков няма да се вредя, че той някакви лекции ходел да чете и не се вясвал много в кабинета, та в тази връзка дайте координати на други добри лекари за ФМ!

Пате, аз бях при д-р Цолова в "Фемина"! Бях много доволна, прегледа продължи около 40 мин. и стуваше 80 лв. Ето ти координати и мнения от форума, дано да съм ти полезна  Hug : http://www.mcfemina.com/ и http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=361548.0

Добре дошла на мама Петя и бебе Юлита! Много сте красиви! Пленена съм от сините очи на малката сладурана!  Hug

Гери, честита ви годишнина! Много да се обичате още дълги години и много да ви радва Гоги!  Heart Eyes

Леле, лелеее, Марая, ужас! Дано да се вразуми таткото и бързо да се оправя!  Praynig

Имах и още да пиша, ама забравих... Embarassed

Фокси, много хубаво клипче! Разплака ме! А Зари го изгледа с ей такива очи  Shocked и като свърши клипчето, започна да пляска с ръчички, много беше смешна  hahaha !

Ирисче, ние вече сложихме капачета на всички контакти, но кабелите и радиатора така я привличат, че само там пипа  Confused

Бързо оздравяване на болничките и повече никакви болести!  Stop

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 14:46 от dideroncho

Общи условия

Активация на акаунт