За пишлето - и ние сме в отбора на сериозните фимози. Като лежахме в болницата първия път (т.е. преди около 25 дена) ме викнаха с бебока на едно упражнение на студентите да ме разпитват как го отглеждам (хранене и прочее). Като им обяснявах защо примерно изчаквам с жълтъка, защо храня все още нощно време, защо още не съм въвела млечни продукти и т.н., те ме питаха дали това са съветите на джипито ни и аз казах не. А тогава откъде съм имала тази информация и аз им казвам, че чета в интернет. Те веднага "В БГ Мама ли?" и почнаха да се подсмихват. Аз малко се засегнах и им казах "Да, еи?". А те "Ами нали знаете, че там информацията не я пишат лекари?", на което възразих, че все пак една що годе образована майка сама може да отсее полезната информация и че има линкове към статии които все пак са писани от лекари...
Та както и да е, като стана въпрос за слепването на пишката ( а при нас това беше косвения причинител на бактерията в урината

А пък за новата мама Петя - Аз съм Деси, на 32, от Лом съм, но живея във Варна. Омъжена съм вече четвърта година за най-готиния мъж на света
. Имам момиче на 3 - кака Михаела
и момче - Велизар, който днес прави 9 месеца. А забравих - и съм даскалица
Марая,радвам се, че мъжа ти вече е добре!
. Представям си колко много си се изплашила. Сега трябва само да се изплаши и скъпия ти и да намали темпото
.
.
Аз затова съвсем по малко съм писала, но на няколко места се е поличило примерно Kinderda!rten, вместо Kindergarten! или ountains вместо mountains... много тъпо...
)
ако някоя мама е в час да казва 

А ти имаш късмет, че нямам глас, иначе щях да си отвися с тебе пак 1 час на телефона

Може ли да пуснеш снимки на самото столче и на Йоан вътре, че да преценя, въпреки, че ние май ще вземаме Конкорд-а, поради чисто финансови причини
Цветя и рози, и го научи твоя мъж да яде притоплено и да седи в стая с еднодневен прах. Тренировка му е майката.