Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.

• 23 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Пате, споко! Аз със втората брееност се записах на ЖК чак в петия месец. Гинеколожката каза, че ако си се чувствам добре не е фатално, защото от първата бременност те си пазят нужната информация от рода на кръвна група, предразположеност към заболявания и т.н. Но пък няма как да знаеш как си с хемоглобина и др. такива подробности. Peace

За пишлето - и ние сме в отбора на сериозните фимози. Като лежахме в болницата първия път (т.е. преди около 25 дена) ме викнаха с бебока на едно упражнение на студентите да ме разпитват как го отглеждам (хранене и прочее). Като им обяснявах защо примерно изчаквам с жълтъка, защо храня все още нощно време, защо още не съм въвела млечни продукти и т.н., те ме питаха дали това са съветите на джипито ни и аз казах не. А тогава откъде съм имала тази информация и аз им казвам, че чета в интернет. Те веднага "В БГ Мама ли?" и почнаха да се подсмихват. Аз малко се засегнах и им казах "Да, еи?". А те "Ами нали знаете, че там информацията не я пишат лекари?", на което възразих, че все пак една що годе образована майка сама може да отсее полезната информация и че има линкове към статии които все пак са писани от лекари...
Та както и да е, като стана въпрос за слепването на пишката ( а при нас това беше косвения причинител на бактерията в урината  Mr. Green), единия от студентите, заедно с преподавателката гракнаха "Фимозата на детето не се пипа въобще до третата годинка на детето! Това като се приберете го напишете в БГ Мамма!" Доста назидателно, но пък ми стана смешно и накрая им казах, че нямам нищо против да слушам джипито си, ако ми дава актуална информация и не ме хвърля в тъча с практики от миналия век. #2gunfire
А пък за новата мама Петя - Аз съм Деси, на 32, от Лом съм, но живея във Варна. Омъжена съм вече четвърта година за най-готиния мъж на света  Flutter. Имам момиче на 3 - кака Михаела  Grinning и момче - Велизар, който днес прави 9 месеца. А забравих - и съм даскалица  bowuu Laughing
Марая,радвам се, че мъжа ти вече е добре!

# 301
МараяHug . Представям си колко много си се изплашила. Сега трябва само да се изплаши и скъпия ти и да намали темпото  Naughty .

С пишката и ние сме до никъде. Показва се 1/3 от главичката и до там. Забелвам при всяка баня, но явно е недостатъчно  Tired .

Дидерончо, всичко що е забранено е интересно в къщи. И вече успяхме да пипнем горещата печка. За щастие му се размина само с моментна болка и рев. Ама дали пипа вече...  Mr. Green

Гери,

Честити месечинки на порастващите бебоци

# 302
Дидерончо,
Десита 77, аз да си призная хич не се притеснявам, само че лошото е, че сега ще ходя при други лекари на ЖК и те не знаят нищо за мен(което е по-добре за тях самите), но така се чувствам по-спокойна сякаш - предният път само се вкарвах във филми, а сега си живея безгрижно(това беше лъжа - все пак имам Красимир). Мен май пак ме е обзела лиготията
Марая, добре, че всичко е завършило успешно и стискам палци половинката ти да се вразуми!

# 303
  • София
Деси, не може да се пише на български за съжаление Sad Аз затова съвсем по малко съм писала, но на няколко места се е поличило примерно Kinderda!rten, вместо Kindergarten! или ountains вместо mountains... много тъпо...

Кисело мляко... и ние не ядем... белка за сега, а аз - само на таратор Simple Smile)
Обаче да давам ли други млечни... извара, сирене и т.н.? И как да започна да замествам закуската... и с какво Simple Smile) Аз нали съм супер назад, а и не помня вие като сте коментирали... само с 2-3 думи ако може да ми обясните...
попара - чай+хляб май трябва с извара... аз съм се спряла на козя извара /май бор-чвор имаха в нашата билла/... а за заквасено мляко ще изчакам и аз пролетта и ще налазя приятелите и познатите, които си имат действащо село.. че и аз си имам, ама пустее нашето Sad(

другото деси - аз рамката я купих с най-евтината ненамалена калъфка /2,50 е.../

maraja, УЖАС!!!

Пате, и аз съм била при Цолова - много съм доволна... но в темата за нея мисля пише че е в майчинство Simple Smile) но ти се обади във Фемина - там май всички са добри, изключае лелката на рецепцията...

нашата пък се научи да пипа кабелите ... Казвм й НЕ, пляскам ръчичките... и резултата е: отива натам, аз пак казвам НЕ, тя сяда и започва "браво" да прави... т.е. при нас не е браво, а е бой..
Но това май й е наследствено от мен.. и аз съм ходила да пипам където не трявба и после при баща ми съм давала ръцете да ме пляска..  Rolling Eyes
Ако стане любител на болката като мен, толо ще има една сигурна клиентка дълги години Simple Smile)) За новата мама Петя - аз много обичам да ходя на зъболекар Simple Smile))

А сега да ви питам нещо... време ми е пак да се подстригвам, но тая пуста бенка дето все ми я закачат ме притеснява... Някой да си е махал бенки?
При какъв лекар се ходи? дерматолог или онколог? нали не трявба да се ходи в онкологична болница?
вече знам, че най-добре е да се премахне хирургично, а не с лазери, мазери и т.н. но дали се води козметична операция?
Аз да ви кажа, цялата съм в бенки, 90% новопоявили се, половината асиметрични... въобще много ми е паника... но съм решила само за тая да се консултирам, че само тя ми пречи Simple Smile)

# 304
Наде майка ми си е махала вече 4-5 бенки,джипката и дава направление и и ги маха дерматоложката в поликлиниката,те първо преценяват каква еи тогава.На майка ми и ги гориха до колкото помня с азот,ако искаш ще я питан по подробно.Но не могат всички да се махат,има такива които са опасни. Peace

# 305
За бенките умната, помисли добре само при много добър специалист, а лично мене, ако питаш - недей да я махаш  Naughty
Ето и клипчето, ама неможахме да разберем защо е с толкова лошо качество  newsm78 ако някоя мама е в час да  казва  Praynig
http://www.youtube.com/watch?v=Z21leDJ3bHU

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 19:37 от betunga

# 306
  • в сърцето на един мъж...
Цвете, това е, нема такъв друг образ кат тебе Mr. Green За тва си ми на сърце Heart Eyes
Ех, Гея (за миг само ме засърбяха пръстите да напиша Гейче  Twisted Evil), взаимно е чувството, ама "телефон все ни свързва, телефон ни дели и не можем да пийнем с теб по бира, уви...".  Mr. Green И недей да лъжеш, че не хапеш- още има таман 3 броя, дето ги е страх да си признаят, че не те харесват.

Напиши бе, напиши, аз не се сърдя Mr. Green Толкоз време ме гейосваха, та от веднъж няма да ми стане нищо Joy А ти имаш късмет, че нямам глас, иначе щях да си отвися с тебе пак 1 час на телефона Sunglasses това да се счита като терористична заплаха Тея дето не ме харесват си мълчат, ма не е щото съм ги ухапала Mr. Green Друга им е болката сигурно, ама ще излезе някой ден Thinking
Моя днес беше на градина, умря от кеф и с прибирането се пласира в леглото и заспа за има няма 5 минути. Ама и той така лъже милия за ходенето - иска все да е здрав.
Дискотеките и в София, и в Търново едно време ги знаех, сега от София ми е останала сал една Библиотека в главата, а в Търново още я има Бали. Не е вече толкова гъзарско място, стана и то чалгария Confused
Марая, много неприятен момент сте изживели, дано не се повтаря и мъжа ти да се вразуми! Praynig
П.С. За бенките, Карбо, за предпочитане е онколог да ги види, защото не е шега работа и не всички могат да се пипат. Имам приятел, починал след като му махнаха бенка от лицето Sad

# 307
Деси, забравих да Ви честитя новото столче - да се возите мирно и спокойно в него и безаварийно  Wink Може ли да пуснеш снимки на самото столче и на Йоан вътре, че да преценя, въпреки, че ние май ще вземаме Конкорд-а, поради чисто финансови причини  Peace

Лелеле, Марая, настръхнах докато четях, голям ужас сте преживели, важното е че всичко е наред вече  Hug

Наде, бенката е на лицето, нали - тогава можеш да отидеш на лицево-черепен хирург, те махат бенките, които са над шията, знам това със сигурност, защото един от нашите най-добри приятели е стоматолог и специализира именно това в Терапията във Варна и знам че се занимават и с бенки, минава по ЗК  Peace Нека бенката да я види такъв специалист и прецени дали е за махане  Peace

Гери, честита ви годишнина!   bouquet Цветя и рози, и го научи твоя мъж да яде притоплено и да седи в стая с еднодневен прах. Тренировка му е майката.  Twisted Evil

Цвети, Joy Joy Joy hahaha

Фокси, невероятно клипче   Peace как се разчувствах само  newsm45

И аз ги знам търновските дискотеки, за разлика от софийските  Blush

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 16:31 от geri_kkoleva

# 308
Карбо, не искам да те плаша, но преди месец, от това си отиде приятел на съпруга ми, негов набор. Махнали са му я в козметично студио. За половин година получи разсейки навсякъде, вкл. и в белите дробове и от 100 кг. мъж се стопи до 40 кила и си почина...
Аз също имам страшно много бенки, но ако имам проблем съм решила директно в онкологията. Peace

ПП. Гея, писали сме едновременно.  Peace

# 309
 Бетунга, Анди ми напълни душата!  Голяма сладуранка е!
 Марая, минали сте през ад, дано вече всичко да е наред!
 Десика, от тогава не сме имали проблеми, като на всяка баня я издърпвам и обливам обилно с вода, друго нещо, което ми каза педи е да не мажа пишката с крем по никакъв повод, защото това допринася за събирането на бактерии! За факта, че повечето лекари отричат забелването, не знам на какво се основава, но моята педи ако ми беше отказала сигурно щях аз сама да се престраша да я забеля, защото хич не ми се искаше тогава, когато вече детето разбира и помни, да му причиня такъв стрес: доктори, скалпели, рев при допир и при пишкане и да не може да си вдигне гащите!Да отбележа, че това е мое мнение!

# 310
  • София
Благодаря на всички.. Знаех си аз че ще ми дадете съвет!   bouquet
Бенката е до ухото, към лицето... Релефна, средно голяма...
Аз не искам да я махам - на мен не ми пречи, но фризьорите многократно ми я закачат и дори са я разкървавявали... аз май съм ви разказвала...
Освен това малката много са й любопитни тия израстъци и ме е страх да не я раздере тя, че нали спи при нас...
Според мен тя си ми е късметче, но предпочитам без късмет отколкото - с късмет ама за малко...

Значи за сега ще се организирам към джипката за направление, пък за какъвто спец. тя ме прати - такъв... и като кажат - Да или Не, пак ще започна с чуденето..

Благодаря още веднъж Simple Smile   bouquet

# 311
Здравейте пак! Тъкмо се прибрахме от разходка - 5 часа по улиците ooooh!
Петя, няма да ме намериш при Врачанските мами - повечето ги познавам, ама не пиша там! Просто така се получи! Не мога да се откъсна от Февруарки 2009 Heart Eyes

# 312
inesita,съжалявам,че попитах,понякога съм страшно нетактична !

# 313

Ламтурник, ама да не видите нещо от Гея и вие - всичките болни. Айде стига вече. От днес налагаме вето на всички грипове и производните тях! Naughty Naughty Naughty
Тъй, тъй- като кихне Алекс в Германия, на Калина и потича носа. Как ги гледа Гея не знам, ама все моите болни покрай тях! Щирлиц до Мюлер: Срочно вземи мерки, че да не марширувам до Берлин. С отбивка до Мюнхен.  Twisted Evil
Пък ти, Пате, хич не казваш за онази мама, подозираш ли я още и защо?
Марая, много страшно това!  Shocked Дано мъжът ти си вземе бележка! Аз имам теория, че спортът за удоволствие поддържа тялото, а професионалния му вреди.  Confused
Карбо, на мен са ми махали бенка, хирург с местна упойка. Имам белег все едно изгорено от цигара, но поне не я разкървъвявам вече. След като ми я махнаха, я изпратиха в онкологията и чаках резултат. Майка ми има съученик, дерматолог, който всъщност е измислил метода за махане с лазер, или поне тя така казва. Махал е на нейна приятелка- няма никакъв белег. Бях се навила да ходя при него за още 2 релефни като спра  да кърмя, ама ме разубедихте май.  Confused
Бетунга, все си мисля, че имаш вътрешна информация. Айде, като наближи края на света, пусни едно ЛС поне седмица предварително, та да мога да строя домашните любимци.  Mr. Green
Десита, вашия педиатър трябва книга да напише и да я преподават в университета в курс наречен :"Какво НЕ трябва да правим, ако не искаме да уморим половината си пациенти.". Жив Сървайвър си е явно-ваксинации по време на температура, ежедневна температура, причинена от разходки...  Rolling Eyes Да не забравям тоталния хит как, ако има и грам вятър бебето не трябва да се извежда.  Stop

# 314
  • София
Много сте изписали и докато прочета всичко, забравих какво да пиша.По спомени ще карам.

Марая, много неприятна случка.Дано мъжа ти бързо се възстанови и вразуми.

Фокси, много е хубаво клипчето, но това е така защото са много сладки мъничетата ти. Heart Eyes

Добре дошли на Петя и Юлита!Ей къде се криеш досега.Много е хубаво при нас ще видиш.

Пате, и аз бях при Цолова и бях доволна. Peace

за киселото мляко-още не съм давала, но мисля някъде към края на декември като стане на 10 и малко.Мисля да дам Верея или Боженци.От прочетонот дотук мисля да е 2.9% или 3%.
За забелването-таткото свърши тази работа ако беше оставил в моите ръце още да си е така Алекс.Деси нека го види педката пишлето и да прецени тя.

Гери, честита годишнина.Пожелавам ви още дълги години да се обичате с големия Гого.

На рождения ден на милото си изкарахме супер купон.На диско не бях ходила ама много отдавна.Хайде от мен чао засега, че ми дават зор да си играем.

Общи условия

Активация на акаунт