Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.

• 23 248
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • в сърцето на един мъж...
Коя дата Rolling Eyes

# 346
Тази която ще бъде след 7м.22дни (мързи ме да видя какво се пада)

# 347
  • в сърцето на един мъж...
Ми има си теория за нея hahaha, която ще стане ясна като му дойде времето Crossing Arms

# 348
ей ама сте,сега за какво ви беше да ми пускате такива бръмбари в главата,ще се напикая от смях с темата за муньо.
Еми много сте преживели,милата Рая да я нагушкаш Hug
Марая и на вас ви се е понасъбрало,да се кротва милия ти да не го забием тук по сектантски.
Пенкова взимам бирата и отивам да чета и да се смея Joy
И ние утре сме на доктор,Мая тая вечер 2 пъти повръща(тя никога не е повръщала)Л'бо кашля като магаре и едвам диша,а аз съм с такова главоболие,че съм за убиване какво правя на компа   comp03
айде цунки по гъзунки и сладки сънища  bouquet

# 349
  • Пловдив
Добро утро
Днес времето при нас е отврат,а имаме излизане.Вчера беше супер и се разхождахме.

# 350
  • Стара Загора
Добро утро секта  Mr. Green
Ефитка ,10х за закуската ,тъкмо ще ми се услади повече кафето  Hug
Еми,Марая  Hug
Алхимиче,как намираш сили да пишеш с главоболие не знам,аз като съм така да няма никой около мен ,ставам ужасна  Confused
Гея  newsm78 newsm78 newsm78 Казвай бързо какво ще става след 7м 22 дена ?
Поръчах стол за кола на ТАничка .Стола е на Чико ,чакам да ми го докарат  Flutter
Бетунга,изхваща ме  hahaha

# 351
Добро утро и от мен Hug
Снощи първо прочетох разказчето на Камелия Mr. Green и тъкмо когато реших,че съм се смяла достатъчно,отворих темата наЛамтурника hahaha Е,умрях от смях с твоя муньо,Цвети Joy Снощи започнах да чета,обаче то такива бисери имаше,че нямаше как да прочета всичко толкова бързо.Аз съм сигурна,че почти всяка една от нас си е имала по един такъв муньо Laughing
Еми, Hug
Клипчетата и на Тутубуту и на Бетунга за СТРАШНИ!!!! Много ми харесаха! И аз мислех по-нататък да правя клип от клипчета като на Бетунга,защото ми харесва как се получава Simple Smile

И още имаше,ама забравих newsm78 Рано сутрин не ми се получават постовете..нещо не мога да си събера мислите..Май е време да си правя конска доза кафе Mr. Green
Аааа,гледам,че гадаете за Гея..И понеже видях,че тя вече намекна,че тая работа си е между нас,реших да ви кажа...Абе жената решила,че иска да ми направи подарък за рождения ден.И искаше да си сложи линийка,за да следи колко дни остават,да не вземе да ме пропусне... Wink

И последно да си споделя мъката,щото вече не издържам.През последната седмица тема номер 1 у нас е,факта,че в петък ще се реши дали ще стоим гладни или не /най-общо казано/.Наистина не ми се искаше да ви натоварвам и без това притеснените душички с моите неволи,но тези дни постоянно го мисля и честно казано доста се притеснявам...

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 08:40 от •● foxy81 ●•

# 352
  • Пловдив
•● foxy81 ●• ,какво ще се решава в петък?Да не оставаме без работа Боби?

# 353
•● foxy81 ●• ,какво ще се решава в петък?Да не оставаме без работа Боби?

Ами 99% е сигурно.Решили са да гонят двама от общо четири човека,от които единия е син на управителката,другия му е най-близкото аверче за кръчма,футбол и т.н. и останалите двама са Боби и колегата му,който отскоро също има бебе.Работата е прецакана отвсякъде.Управителката им никога няма да изгони сина си,нито приятеля му.Остават Боби и колегата му.В най-добрия случай ще изгонят само един,в другия случай ще ги направят на половин работен ден със заплата от 250-300лв,което естествено няма да устройва сина на управителката.Той е свикнал да се облича от горе до долу с Пума и Найк и да обикаля заведенията всяка вечер..Така че е най-вероятно да се нагласяме психически,че ще караме само с моето майчинство,което е 270-300лв.
Абе...глупава работа.Баш по празниците вместо да пийнем шампанско,ще пийнем по една студена вода...
А аз нали съм си все оптимистка,та ми остана 1 % надежда,че това няма да се случи...

# 354
Добро утро.
Фокси,  Hug  Hug Hug, дано всичко да се оправи и Боби да не остане без работа.
Мими, стискам палци всички да се оправите и естествено и останалите болнички.
Ели, мерси за закусчицата, нали съм на диета, ще изпия само кафето.
 k.penkova-ааа изпуснала съм снощи Бейлиса, става ли за закуска след кафето.
Хайде, хубав ден отивам да правя попара.
 Hug

# 355
  • Пловдив
•● foxy81 ●• ,ужаааас.Дано да не е Боби.Знам,че ти се струва невъзможно,но ......Ако пък стане така,бързо да си намери друга работа и повече да му излиза на частно Praynig

# 356
Ох, момичета, ако се чудите защо вися горе, пък не пиша да знаете, че Жълтият Ламтурник е виновна, вече 2ри ден чета една нейна тема от 2005та за най-голям муньо и се заливам от смях, а още малко ще ме изгонят от вкъщи, че се чувстват пренебрегнати горките Simple Smile)))) Утре ще се включа, сега лека нощ от нас Simple Smile
Ехе, Иве, откъде я изрови...  Mr. Green
Еми,  Hug и бързо да ти оздравяват дечковците!
Моите и двете много кашлят, снощи почти не съм спала от тях. Калина дойде при нас в спалнята към 4, намести се по средата и ни разхвърля да мръзнем по двата края. Ралица сигурно поне 5 пъти я завивах и все отвита беше. Накрая се наложи да стана в 6.30 и двете бухаха и се събудиха. Сега Калина ми заляга по диваните, тикнала съм и термометъра, че ме съмнява много. Аман от болести!
Някой може ли да ми даде много проста рецепта за торта, че в тортите съм много боса? Искам да изненадам милото с нещо домашно, че утре одъртява.
Фокси, стискам палци всичко да се разреши по най-добрия за вас начин!  Hug
Пенкова, мерси за биричката!  Flutter А Теди къде е? Нещо не съм я засичала няколко дена.  newsm78

# 357
  • Велико Търново
Вержи дано наистина ако все пак се случи бързо да си намери нова работа  Praynig Ще стискаме палци в петък да му се размине, че са излишни главоболия за вас  Heart Eyes

# 358
•● foxy81 ●• ,ужаааас.Дано да не е Боби.Знам,че ти се струва невъзможно,но ......Ако пък стане така,бързо да си намери друга работа и повече да му излиза на частно Praynig

Ох,аз не искам никого да гонят...Не мога да си представя да изгонят Боян  и с 300лв да караме цял месец четирима човека.То всъщност наема и кабелната с интернета ни е 275лв.Въобще няма да споменавам тока и водата...Не,не искам да го мисля,защото съвсем ще се побъркам..Айде приключваме с тая тема..не искам да ви натоварвам и вас.Ние..все ще се оправим някакси..надявам се,ако лошото се случи..Само се моля децата да са добре,че в противен случай ще сме в още по-задънено положение Praynig
Не искам да гонят и колегата му..той ни е приятел и като знам,че и те са малко бебе... ooooh!

А за намирането на нова работа..аз съм сигурна,че Боби няма да остави така нещата,но нали знаете в момента как се намира нова работа...Няма да стане толкова бързо.,а частното му е от дъжд на вятър и е малко.
И аз сама си стискам палци всичко да се размине,въпреки че се разминава вече 2-3 пъти.Сега е по-сериозно..Фирмата няма пари да им плаща заплатите.

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 09:23 от •● foxy81 ●•

# 359
Привет  bouquet

Фокси, ще стискаме палци за петък да не остане Боби без работа, но каквото и да стане момчето ти е грижовно и работно, ще се справи Hug

А за линийката на Гея нИдей ни пързаля, щото след 7м и 22дни се пада около 9 юли Mr. Green

Еми бързо оздравяване на малчовците Hug
Марая, бързо възстановяване на голямото ти момче и Цвети е права, спортът е хубаво нещо докато не стане професионален

Темите за муньовците и муните ги четох, когато бях бременна и имах време, сега пазя покъщнината да не иде зян от набезите на Моня.

Добре дошла на мама Петя и бебе Юлита  bouquet
Аз съм Дарина, на 31г и Симона ми е първо дете.

За дискотеките в Студ. град, сетих се за една съученичка като бяхме първи курс, съквартирантката й оставила бележка, че са в ''Цецо Спасов'' и тя ходила да пита портиерката в коя стая е тоя Цецо Joy

Общи условия

Активация на акаунт