Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.

• 23 248
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Айде, Гери, от мен да мине  Wink Ама са 5 теми, да знаете, тази е първата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28316.0

# 331
  • Пловдив
iva_angel ,темата е страшна.Копирам нещо,за да се посмеете

Номинация за най-голям муньо сред бившите

Ами намерих го в Студентски град  33uu. Излизаше с мен 1 месеци  всеки път ми се канеше - Ох, само да те барна, само да те барна...
Една вечер го поканих да влезе в стаята ми, че бях сама и викам - А сега да те видим !!!
ВНИМАНИЕ - хора под 18 годишни да не четат!!!!!!!
И тоя като скочи... от 12 вечерта до 4 сутринта само ме мърля... целува, натиска и така... нищо не прави. Заболя ме главата вече, взе да ми става лошо направо... аз не съм чак дотам романтична. Като ще се прави нещо, да се прави! Получих страшна клаустрофобия, скочих от леглото и му викам - Айде отивай си!, той вика - Ааа, не, ей сега виж кво става!!!   Излъгах се и пак легнах... по едно време засумтя и ме попари нещо рядко в леглото . Ония се отпусна вече - облекчен!!! СТавам аз и какво да видя - едно огромно жълто петно на чаршафа, викам - Кво е  това бе?, той гордо - Ами кво мислиш, че е?, викам - Кво мисля ли - пикня е!!!, а той - Луда ли си бе? Как ще е пикня... и ей в този стил. Накрая се развиках съвсем и го изритах от стаята

# 332
  • Велико Търново
Ааааааааааа не  hahaha  Joy

# 333
Охохооо, тая тема съм я чела и много, ама мнооого съм се смяла  Joy hahaha И Ламтурничката просто ме разби днес с нейните рими Laughing

Еми, много ти се насъбра, душко  Confused в последния постинг усещам голяма умора и униние  Hug Кошмарни са тея кашлици, бавно се оправят и имам чувството, че не свършват изобщо  Confused

Марая, изкарах си акъла от разказа ти  Shocked слава Богу, че мъжът ти е добре  Praynig А бойните изкуства (може би и другите спортове де) ти стават част от живота. Хората, с които тренираш, всичко. Аз на времето много трудно спрях, но трябваше да направя избор. До ден днешен усещам някаква празнина  Confused Дано се вразуми любимият ти човек, че не е шега. 

За спането: Момичета, от сън спомени няма, така че: нека купонът започне....сега!  Whistling  Mr. Green Гледам и темичка за дискотеките се заформи та ме навя носталгия, брейййй...аз си спомням, че много обичах в Маската, Библиотека и Джим Бийм да ходим. А преди това само по концерти в зали, читалища и читалищенца. Айде, волумето на мах, магнета на рамо и наливайте по едно голямо  #Silly beer3 ppp

Ей тук и оркестър съм домъкнала: http://www.youtube.com/watch?v=LuZyAZhIS7c

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 23:32 от GALL78

# 334
emym ,бързо оздравяване на дечковците

Лека нощ на всички от мен

# 335
  • Велико Търново
Такааа, аз ошетах, сега да попиша  Mr. Green

Отчет за новата мама - Аз съм Елена от Велико Търново на 27 г. и имам дъщеричка Габриела. С бащата сме заедно от 8 години, не сме женени  Laughing Габито ни е първо дете, но със сигурност ще има още  Peace

Калинчеее при нас същата работа  ooooh! Буди се по десетина пъти на нощ и изпива промишлени количества от нейния коктейл - сок, вода и чай сладки сънища, щото детето чиста вода не ще  Crossing Arms И аз се надявам след 1-2 годинки да се понаспим  Laughing

Сега да ви споделя и моето клипче, че Фоксуната яко ме зариби - http://www.youtube.com/watch?v=DcWewFOz-U8

Пък ако успея да се преборя с Windows Movie Maker може и по-добро да направя  Peace

За всички неспящи  cheers

# 336
 newsm24 и от мен!
 Е , Ламтурник това направо ме разби devil

# 337
  • в сърцето на един мъж...
Еми, на мен със сигурност ми липсваш, ама като нямаш домашен телефон, а мобилен не се сетих да проверя къде има, няма как да те проверя Confused Дано Рая се оправи бързо, че знам какво ти е сега на главата Hug Да ми беше наблизо, да помогна Hug
К.Пенкова, това е голяма тайна между мен и Фоксуната Mr. Green Joy

# 338
Здравейте и лека нощ,

Наде, аз имам една бенка точно под мишницата и все ме е страх , когато тръгна да се обезкосмявам. Но ми казаха, че много трябва да се внимава, защото не се знае коя бенка от какъв тип е.
Разказвали са ми за случай, в който една жена има бенка на крака, отива да храни кокошките и едната я клъвнала там. За 6 месеца жената си отишла. Така че каквото и да решиш, информирай се добре, срещни се със специалистите и тогава реши.

Дани, разкажи по-подробно за рождения ден.

Момичета мен нова треска ме тресе,.Намерих много евтини билети за Италия и сега ръчичките ме сърбят да ги взема. Ама после спанета, транспорти , харч , абе много ще трябват.

Еми, благодарско
И по-честичко да пишеш, защото наистина ни липсваш.

Марая хубаво е, че всичко е свършило добре.

И друго имаше, но по много малко помня вече.  Embarassed

И едно специално поздравче за лека нощ. Новата любима песен на ЙоанHippo Song

# 339
Ламтурник е 6++ Laughing
Като сте го ударили да хумор да споделя и аз нещо, което днес получих по @ от една приятелка Flutter

Защо дебелеем

В началото Бог сътвори небето и земята. Земята бе покрита с броколи, карфиол и спанак, и плодове най-различни: червени, жълти, оранжеви и всякакви, и животът на Адам и Ева бе здрав и дълъг.

И сътвори Сатаната сладоледа „Делта” и кашкавала.

И попита Сатаната Адам: „Искаш ли да си хапнеш?”

И Адам му отговори: „Да!”

И добави Ева: „И аз искам! Два сладоледа!”

И наддадоха Адам и Ева всеки по 3 килограма.

И сътвори Бог киселото мляко, за да съхрани Ева фигурата си такава, каквато я харесва Адам.

И сътвори Сатаната бялото брашно, маята и захарта, и ги смеси.

И Ева мина от размер 42 на 50.

И каза Бог: „ Яж с апетит тази зелена салата от моята райска градина!”

И каза Сатаната: „ И добави дресинг с майонеза и синьо сирене, хапвай чеснови питки и пий Coca-Cola.”

И след вечерята Адам и Ева отпуснаха коланите.

И каза Бог: „Давам ви свежи зеленчуци за здраво сърце и зехтин студено пресован.”

И сложи Сатаната на масата капама, печено прасе и панирано пиле.

И подскочи холестерина на Адам и Ева до небесата.

И сътвори Бог картофи, запечени без масло, с повишено съдържание на калий и други полезни ингредиенти.

И обели Сатаната картофи, наряза ги на тънки резенчета, изпържи ги в маслена баня, посоли ги щедро и ги нарече „чипс”.

И качи още килограми Адам, а Ева получи целулит.

И сътвори Бог маратонките и ги даде на децата си, за да стопят излишните килограми.

И даде Сатаната на Адам и Ева кабелна телевизия с дистанционно, за да не се напрягат като превключват програмите.

И Адам и Ева се смееха и плачеха срещу светещият екран, и си обуха анцузи с ластик на корема.

И даде Бог на Адам и Ева постното месо, диетичните продукти, и кълновете, за да не приемат много калории.

И сътвори Сатаната McDonald's, и бургери Big Mac.

И попита Сатаната Адам: „ Искаш ли и пържени картофи, и бира?”

„Да ! – отговори Адам – Голяма порция! И няколко бири!”

И получиха Адам и Ева инфаркт!

И въздъхна Бог, и създаде байпаса.

И усмихна се Сатаната, и създаде здравната каса.

Лека и мека нощ! Hug

# 340
Еми,не така,душицо...Хайде да се наболедуват по-бързо дребнишите и отново да стане ведро настроението !  Hug

Гея! Аз нали съм заплес,та трябваше Калинчето да ми обърне внимание...Какъв "summer gift" ?! Каква тайна?! Нали се сещаш каква е асоциацията ?  Mr. Green

Тази тема за муньовците утре ще я разнищвам,че иначе няма сън... Laughing

Туту,Бетунга,прекрасни са клипчетата!!!

# 341
Аааа, Толо тайната и гифта ще ги разкажа като им дойде времето Mr. Green
П.С. Нямам нищо общо с Куцото пате Joy

# 342
Аааа, Толо тайната и гифта ще ги разкажа като им дойде времето Mr. Green
П.С. Нямам нищо общо с Куцото пате Joy
Нещо срещичка ли сте си чукнали?

# 343
Бреее, големи сте гадателки. Не сме Mr. Green Нали знаеш Царя как казва - ще ви кажа, като му дойде времето smile3534

# 344
Добре де няма да подпитвам повече само кажи как изчислихте датата?  newsm78

Аз така и така съм още пред компа да почерпя нощните птици
-това за някой с по специални изисквания Wink

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 00:27 от k.penkova

Общи условия

Активация на акаунт