Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.

• 23 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
 Аууу,Пепи  Joy  Joy  Joy  Този колега къде е гледал като си е поръчвал рекламна табела...Или пък точно такова внимание е целял да привлече... Laughing

# 76
Честит рожден ден Ели! Много здраве, късмет, любов и всичко останало, което си пожелаеш!  Hug

Хетера, понеже спомена, че Ники има и хрема погледнето да не му е червено гърлото и за това да мрънка като се храни. Дано не е така, но се сетих за това понеже при нашия първи зъб беше такъв случая.
Надявам се всички скоро и бързо да оздравеят, и да започнем да си говорим за приятни неща, като предстоящите празници и подаръци  Hug

# 77
Йоли, да си жива, здрава и много щастлива!

Да не казвам голяма дума, но Влади е вече по-добре. Днес не ми е вдигал температура и кашля по-рядко. А антибиотика така и не успях да го излъжа да го изпие  ooooh! . Как ли не го мъчих, направо изпадаше в истерия, като ме видеше с лъжичката  Sad . Добре че Проспана не му е толкова противен. Но и той е с аромат и вкус на круша. Ние с татито също го пием  Simple Smile .

Гея, а нямаш ли замразена кърма?

Дано всички болнички се оправят бързо, като нас и никой да не се разболява повече  Praynig .

# 78
 Като споменахте празници,в неделя наште имат 40 годишнина от сватбата.Имате ли идеи за подарък ?Че утре трябва да съм измислила вече нещо... newsm78  

Да ви кажа този продавалник ("Продавам,подарявам и т.н." подфорума) се оказа голяма работа...Вече 4 неща съм продала там! Чак не ми се вярва ...

# 79
Дани, защо не каза по-рано , че ще идваш към района  newsm78 Можеше да спретнем по едно бързо кафе преди процедурите.

Толомоето предложение е екскурзия тук из България или в чужбина, зависи какъв е бюджета и те как ще възприемат идеята.
На свекърва ми за 50-тата й годишнина й подарихме екскурзия до Истанбул. Е платихме за двама , за да може да вземе и свекър ми. Това беше подарък от нашето семейство и от на зълва ми.

# 80
 Хм Толо то зависи от бюджета  newsm78 ама си мисля, че за 40 годишнината си трЕбе нещо сериозно и запомнящо се.
 Ако ще е материално - картина , гравирани пръстени реплика на венчалните ако носят де, но си мисля, че мъж едва ли ще понесе повече от един пръстен. Или ръчни часовници пак гравирани. Медальони със снимките им .......уфффф не се сещам.
 А ако ще е нещо нематериално ама за трупане на спомени - защо да не е някое пътешествие до място на което не са били и ще им е интересно - Гърция, Дубровник, Египет, забележителната Тоскана  Wink, някаде в България ако ще им хареса................хабер си нямам, те няма как да не са се изпуснали къде им се ходи.
 Но пак казвам зависи от бюджета.

# 81
честит рожден ден Йоли!

честита месечинка на всички вече поразнали бебоци  smile3510

Гея,бързо оздравяване на цялото семейство  Hug,както и на всички болнички  Praynig

За зъбките аз мажа с Дентонокс,иначе няма заспиване,а само си разкарва бибата или пръста из устата и нервничи.Имам и Дентокидс,но скоро не съм давала.

И ние си направихме малка разходка за около 1 час ,а сега с 300 зора го приспах.

Май другата седмица ще си правя пластика(не на  4470 или гърдите Wink ).Епизотомията ми се е подула и ме боли,а и док.спомена че имам и още неизвадени конци.Мислех след нова година,но да видим какво ще каже на преглед като отида др.седмица,хем ще има и кой да гледа малкия,свеки пак е в неплатена.
Сори,че ви занимавам с моите болежки,но ми е супер дискомфортно вече почти 9 месеца и съм се зарекла ,ако имам второ дете-лягам под ножа  Crossing Arms

# 82
 О,Раде,кофти,ама щом се налага...Пожелавам ти да мине леко и безпроблемно!

Десика,Пепи,идеята за екскурзия е много добра...Ама бюджета е малко съкратен,че другия месец купуваме кабинета и.... Confused

# 83
Мили момичета, чета, но не смогвам да пиша, че ръцете ми са заети непрекъснато  Tired

Карбо, съжалявам за приятелката ти  Sad Да почива в мир момичето  Praynig

Съжалявам за всички болнички, и нас не ни подмина  Confused Моята философия е по-различна - сега са зимните вируси, после идват летните, после пролетните и така е целогодишно, така че няма смисъл да се отчайваме, ами позитивно борим един, борим следващия и така  Wink не се става лесно мама. Старите баби затова все елечета намятат, все чорапи плетат, все треперят да не настинат децата. Едно време не е имало панадол, нурофен и тн. затова и у тях такъв стрях е имало. Затова и майките остаряват по-бързо (безсънието също влиза в отработените часове за пенсия  Wink) от татковците, затова скачат да приготвят любимото ядене на внуците и децата, защото храната е здраве и тн. Никой не е казал, че ще е леко, но в това е смисъла - все с нещо да се борим. Мъжете и те влизат в бойното поле  Wink
Айде стига съм морализаторствала, съжалявам за офф-а, ама искам някак да ви вдъхна смелост, кураж и много много ви прегръщам  Hug

# 84
larakroft1 аз давам Дентокинд, но доколкото знам той по-скоро е за подсилване на имунната система  newsm78 и преди сън мажа с Калгел. Не съм много навътре в нещата, защото нямаме още зъби.

# 85
Май другата седмица ще си правя пластика(не на  4470 или гърдите Wink ).Епизотомията ми се е подула и ме боли,а и док.спомена че имам и още неизвадени конци.Мислех след нова година,но да видим какво ще каже на преглед като отида др.седмица,хем ще има и кой да гледа малкия,свеки пак е в неплатена.
Сори,че ви занимавам с моите болежки,но ми е супер дискомфортно вече почти 9 месеца и съм се зарекла ,ако имам второ дете-лягам под ножа  Crossing Arms
Раде, много добре те разбирам Hug, аз вече съм по-добре, но и мен до неотдавна си ме болеше епизиотомията недна Sad, та за ножа и аз ще си помисля дали няма да е по-добре, ако живот и здраве се решим на второ.
Пепи, голяма си скица Hug много сладки снимки

И ако на някой му се чете тази глупост, на  която попаднах Wink
Аз се самопоздравявам с нея hahaha

КРАСУТА

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!
Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!
Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.
Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам -
тъй са възхитих.
Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!
Са умислих утведнъшки -
как навън ш' въря?
Момцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?
С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...
И къдету койт' ма срещни -
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!
Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.
Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.
Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
( пу възможнус мъж! )

Всички болнички да оздравяват Praynig

# 86
Толо имат ли църковен брак,ако нямат организирай им един и после обяд в някой ресторант,само семейството и кумовете им.
Може и да им направиш по една чаша с техни образи и на нея да пише обичаме се от  40 години ,или по един ръчен гравиран часовник и засега за друго не се сещам. Wink

# 87
daya9  Peace много е яко, ей сега го мятам по скайпа на моя мъж, да дойде ме ущипи  Joy
толо аз съм гола вода в измислянето на подараци  Embarassed , ама това предложение на ~*~софия валенцова~*~ ми хареса  Peace

# 88
Мами извинявайте но за пореден път ще си сменя ника ,ще съм вече само софия,щото софия валенцова много дълго,надявам се да не ви дразня с постоянното менкане на името но нещо немога да избера такова дето да ме кефи. Thinking

# 89
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, много ти благодаря Hug Готова съм Peace

Общи условия

Активация на акаунт