Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.

• 23 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Гане,стискаме палци и още как  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 106
Гея стискаме и се молим  Praynig Praynig Praynig
Раде да кажеш после за филма отзивите, аз за сега се въздържам, че много бързо се вкарвам в подобен род филми. Моя мъж вече си събира провизии за 2012  #Silly

# 107
Моя мъж вече си събира провизии за 2012  #Silly
Joy hahaha Joy hahaha

# 108
  • Sofia
Гея, стискам палци!!!!!! Дано не е това! Ще я изследват ли, за да видят какво е? Милото мишле, дано му се размине!  Praynig Praynig Praynig
Офффф, хайде стига вече! Всички болести да си ходят! Rolling Eyes Cry Sad

# 109
  • в сърцето на един мъж...
Изследваха я, теста е положителен. Ако получи затруднено дишане, имаме направление за болницата...

# 110
  • Sofia
А лечение някакво?
Дано дано всичко е наред!!!!! Ще се размине, ще видиш! Всичко ще се оправи! Изпращам ти много много положителна енергия!!!!!  Hug

# 111
  • Sofia
и аз днес купих клеева тинктура и тъкмо се чудех дали да не дам на Поли? 

Ричи, абе чела съм, че я дават на бебета. Този, д-р Михайлов, хомеопата, който ходи в "Часът на мама" я дава и на бебета, особено под формата на капки за нос, но аз смятам да поизчакам още 2-3 месеца. Но дори и да й даваш по 1-2 капки, разтворени в малко вода, не мисля, че ще й навреди...
Ето, виж тази тема: http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=1645

# 112
Изследваха я, теста е положителен. Ако получи затруднено дишане, имаме направление за болницата...
Oххх, дано бързо ви минава и възможно най-безпроблемно Praynig
Ламтурниче и вие бързо да се оправяте, както и всички други болнички Praynig

# 113
Гея, стискам палци всичко с Мила да е наред и да не се стига до болница fingerscrossed
Алекс бързичко да оздравява, ти също. Hug  Hug  Hug
Лека нощ.

# 114
Ужас!!!!!!!!!Милите деца!Ганич,пий ти Тамифлу да си във форма,че сега много ще им трябваш!Тях с нищо ли не ги лекуват?

# 115
  • в сърцето на един мъж...
Лечение на Алекс не предложиха изобщо, слава богу той днес е вече доста по-добре. А Мила ако се влоши, ще ходим в болницата, за да я лекуват с тамифлу под контрол.

# 116
Гея, Cry  Praynig Моля се дечицата скоро да се оправят...

Момичета,направих чисто нов клип,който може да видите на първата страничка.Надявам се този път всички да са доволни /макар че се притеснявам,че пак нещо няма да е наред Sad/.Направила съм всичко възможно да включа всички мами,които са ми пратили снимки и тези,които успях да намеря в албумчето.Дано този път да съм успяла Hug

Най-смешното е,че този път щях да забравя да добавя моя снимка с децата Laughing Blush

# 117
Geia , стискам палци и се моля малката душичка и бате бързо да се оправят   Praynig

# 118
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 е няма такъв рев.
Вержи ти си просто уникална  bouquet  bouquet  bouquet
Веднъж мисля мама зари беше питала дали свързваме бремеността си с някоя песен,е това е моята песен,докато бях със шкембето имаше една реклама(сега не мога да се сетя на какво) с нея и всеки път катоя видех и ми ставаше едно такова мило,а Мая ме подритваше отвътре сякаш усещаше моята емоция. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и без това цял ден ми е ревливо те сега не мога да се спра...

# 119
Гея  Praynigда не се налага да използвате направлението и да се оправят двете дечица.
Фокси че за пореден път отдели от и без това малкото си свободно време за нас .

Общи условия

Активация на акаунт