Отговори
# 105
  • София
И аз стискам палци и се надявам веста да е добра!

Момичета, нищо не пишете за партито - няма ли да има тая година?

Аз съм си в къщи със синузит!

# 106
ПЕТЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ! newsm51

Здравейте,
Не съм писала от... не помня от кога. Затрупана съм с работа, а на всичкото отгоре ми е едно депресирано - не знам защо. Още не ми е празнично и не кроя планове за Коледа, но тази година ми се иска да се включим и ние в партито. Вени, аз съм за  А твоето момиче ще дойде ли, защото смятам да взема и моята Калина? На 28.11. пак ще пътуваме за Германия със Стани - на контролен преглед. Прегледът ще е на 30.11. Молете се всичко да е наред и да не се налагат оперативни интервенции. Това е от мен. Ще се включвам от време на време да видя какво сте решили за коледното парти. Бройте ни мен с 2 деца. Laughing

# 107
Пете, честит рожден ден   bouquet. Желая ти здраве, любов и късмет. Весело изкарване на празника.

Вени, аз си правя пас, защото нямам някакви особени претенции, нито за дата , нито за място, така че както решите  Peace. За сега ни бройте цялото семейство.

Очаквам Ваня с добри новини  Praynig.

Анелиз, стискам палци и на вас  Hug. Колко още време ще ходите на такива прегледи, ти беше писала, но съм забравила, останах с впечатление , че вече ще са само в Токуда.

Ема от понеделник е на градина , но сега ново двайсет - напишква се  Shocked. По два пъти на ден я преобличат и в креватчето се е напишкала. Да сме говорели с нея , ако иска да и слагат памперс за следобедния сън , и други деца имало. Е, как да и сложим , две години вече е без . И сега се опитваме да разберем защо  newsm78 ?!? Вчера ми обеща , че ще ходи в тоалетната, а тя даже не спала за да ходи , но пък вечерта както си гледаше телевизия се изпишка на дивана и даже не реагира , седеше си в локвичка. Случвало се е да подмокри гащите като се заиграе,  нощем редовно ме вдига да я водя до тоалетната.
Иначе педиатърката ни каза, че може да очакваме нещо такова като се роди Нора, но вече минаха пет месеца, дали  това е причината ? Днес баща й говорил сутринта с госпожата , всичко в ДГ било наред. Но здрави да сме и това ще отмине.

Гале, честито и дано всичко е наред

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 17:20 от Mayflower

# 108
  • София
Анелиз, и Лора ще идва, разбира се! Живи и здрави!

То е ясно, че никой неможе да е сигурен дали ще е здрав тогава, но все пак заявете участие да преброим колко деца да заявим. Или поне кажете, че нямате претенция за датата и който има да каже.

И Мати се напишкваше след сън като тръгна на ясла и като ни приеха в тази по първо желание, това спря. така и не разбрахме, но явно беше някаква съпротива към лелите от онази първата ясла.

# 109
Момичета Hug, благодаря ви!
Не пиша, т.к. утре на обед ще са готови резултатите и окончателната диагноза Sad.

# 110
Гале, честита новина и от мен  Hug Много лека и безпроблемна от тук до края ти пожелавам  Praynig
Анелиз, успех и на вас с контролния преглед и дано няма повече повод за притеснение.
Вени, аз на 12 не мога, защото съм на изпит, но ако е на 19 живи и здрави ще дойдем. А за мястото съм много навита, защото като никога ще е близо до нас  Mr. Green

# 111
И аз съм ок за датата 19-ти, понеже нямам никакви ангажименти по тва време, уж...а иначе за мен 12-ти няма начин да е , понеже на 11.12 Дидо прави годинка, а на 12-ти е кръщелницата - ще откачм от празненства. Rolling Eyes

# 112
Ванче, още едни палци и от мен  Praynig.

Галя, честито! Лека и успешна бременност  Hug!

Енви, не че ще ти е от помощ, но за сравнение, Мимата иска "два розови подаръка" за Коледа  Laughing.

Смин, не помня кой беше нарекъл Альо Малкият принц, много точно  Heart Eyes.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 04:30 от Зaрка

# 113
Добро утро!

Пете ,слагам за теб кафенце спешъл, понеже виждам, че вчера си поодъртяла Joy Да си жива и здрава! Ей такива да са дните ти като днешния - дори и зад мъгла ако има, пак да се вижда слънцето!

# 114
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНКАТА НА ЮЛКАТА!
ДА Е ЗДРАВО, ОБИЧАНО И БЕЗГРИЖНО ДЕТЕ!
ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО ВИ МИЛО СЕМЕЙСТВО!

Hug Heart Eyes Hug

# 115
Ето я и почерпката от нас  Laughing

# 116
  • 2 етажа над тавана
Юлче, да ти е жив и здрав Данката!
Да ви радва все повече с всеки изминал ден, да е много щастлив и заобиколен само с любов!
Хубав празник на цялото ви семейство!

Направо ми е невероятно как минава времето ooooh!

Гале, понеже съм завеяна до припадък напоследък и не помня даи ти честитих - желая ти една красива, лека и спокойна бременност  Hug

Аз за Коледното парти засега съм пас.

# 117
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНКАТА! ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО.
Юлче, и на вас весело изкарване на рождения ден.

Ванче, някакви новини днес?.... Още стискам палци. Praynig

Анелиз, успех в Германия, дано всичко мине нормално.

Приятен петък ви желая дами.

# 118
Мале, Юлче, отгледа ги тия момчета вече:) Да ти е жив и здрав, Дани, все така готин и умен! Мноого весел празник! И наистина болестите вече да ви забравят!

Анелиз, стискаме палци!
Ванче, и за вас продължаваме!
Тинче, не знам какво да ти кажа, да не би да е от студеното време?
Вени и нас ни броите, дано тази година сме здрави и се включим. Естествено клуба ни идва много далече, но ще се разходим до там де. А стига ли се с метро? Че нещо тази част на София ми е тъмна Индия.

# 119
  • София
Честит рожден ден на Данката. Да расте здраво и щастливо хлапе!
Юлче, весел празник!

Вени, ние сме на линия за партито! Ако имаш възможност, отиди да запазиш. Peace
То е ясно, че ще има отпаднали в последния момент, ще има и такива, които ще дойдат, без да са потвърдили сега, но 10 деца все ще се съберат. Гледам повечето май клонят към 19-ти, мен и двете дати ме устройват. Хайде днес да уточним всичко, че докато се размотаваме, ще се запълнят всичките подходящи часове. За менюто, май всички бяха съгласни да е само торта и да си поръчваме на място?

Анелиз
, стискаме палци всичко да е наред!  Hands Thumbsup

Ванче, дано днес новините да са добри! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт