Отговори
# 90
Аз не мога да гарантирам нито за 12ти, нито за 19ти. Нали разбирате, вероятността някое дете да е болно при нас е двойна. Така че не ни бройте сигурни, но ако можем - ще дойдем. Желание не ни липсва, даже напротив  Mr. Green

Гале, честито! Лека бременност! Дано всичко е наред!

Миналата седмица Дани изкара нещо като грип - нещо като, защото не е вдигал над 38,5 и се разминахме с антибиотични капки за нос и сироп за кашлица. Аз се радвах, че Иво е здрав, но от онази вечер почна да вдига температура нощем и днес вече и цял ден. Иначе е жив и действен, може би малко по-блед от нормално, затова направо изглежда невероятно, като му меря темп 39,5. Правим и някакви невероятно гимнастики с болничните - днес Младен си взе един ден, утре аз ще си взема един ден, а в петък пък съм в отпуск за РД на Наньо... Младен ме разсмива с невероятните си теории защо боледуваме толкова често. Сега е решил, че трябва да чистим и проветряваме по-редовно. Не взима обаче под внимание факта, че аз работя в училище и пътувам с автобус, а децата ходят на ясла и  градина  Mr. Green Или както му обясних, единият носи от яслата 15 вируса, другият носи от градината още 15, аз нося около 750 плюс онези, дето съм ги закачила в автобусите и метрото (кажи-речи още около 200)... Тази година ще бъде така, догодина надявам се вече да имаме имунитет. А лекарката ни кандърдисва да се ваксинираме за грип. И за какво питам аз, като една инжекция ще ни спаси от един вирус, ами останалите 1001? То и без това не сме спрели да боледуваме, аз съм на трети антибиотик за 2 месеца, един грип повече или по-малко какво е за нашата фирма  Laughing Аз до бронхопневмония се бях докарала, та един грип ли ще ме уплаши. Освен това станах и фаталист - не е въпросът дали ще изкараме свински грип, а кога по-точно. Добре поне, че не се засичаме, а боледуваме един по един.

# 91
Приятелки, имам нужда от вашите СИЛНИ  МОЛИТВИ и палцестискане за детенце на моя много близка приятелка,форумска майка .Нека първоначалните  тежки прогнози се окажат грешка!! PraynigУтре ще има по-конкретни резултати.

# 92
  • нейде там, където ....
Пиши и тук. Дано всичко е наред  Praynig Hug

# 93
Дано всичко е наред и да не се потвърдят тежките прогнози Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 94
Ванче,  Praynig Praynig Praynig  за дететенцето!

Татянка, завидях на Миленка!  Wink Благодаря за идеите!  Hug
Съвместна игра между двамата обаче е почти невъзможна. Петър ми се вижда вече голям за играчки. Ще мислим още!

Ж, вие какво ще купувате на вашия батко за Коледа!? Thinking

Пете, честит рожден ден!  bouquet

# 95
  • 2 етажа над тавана
Ване Praynig Praynig Praynig да са грешни прогнозите, да е живо и здраво детенцето  Praynig Praynig Praynig

Честит рожден ден, Пете! Да си здрава и щастлива, всичко, което си искала да ти се сбъдне до този момент, но не е станало, сега вече да се изпълни и то с лекота!!! Hug Hug Hug

# 96
Ванче,  Praynig Praynig за детенцето!
Пете, честит рожден ден! С много усмивки , обич да си заобградена и естествено много здарве на теб и цялото ти семейство!

# 97
Мило Петенце, Честит рожден ден!
Бъде все така усмихната и лъчезарна!
Винаги здрава и щастлива и много, ама много обичана!

Дано детенцето да е добре и да са само грешни предположения  Praynig

Стенли искаше лап топ детски за Коледа, но го получи за ИД и то по-рано. Друго още не е поръчал  Whistling

# 98
Мерси момичета  Hug Heart Eyes Heart Eyes
ето почерпка и от мене  Peace

# 99
  • София
Пете, честит рожден ден!
Много късмет, здраве и щастие, и да си все така жизнерадостна!

Ванче, дано всичко да е наред с детенцето! Praynig

Ммм, Наде, мноого го обичам това вино Wink

Шляба, шапка ти свалям! В такава ситуация да си толкова спокоен и позитивен човек! Peace Аз, като се закучат много нещата с болестите, ходя като буреносен облак Twisted Evil

Татянка, много ми хареса тоя часовник, още повече, че Валски вече проявява някакъв интерес. Доколкото успях да разбера, той говори и има някакви игри - на немски или на английски са?

Енви, ние си имаме един батко приятел, който е на възрастта на Пепи. От подаръците за РД му миналия месец, най-много се зарадва на някакъв трансформер, на една игра, подобна на монополи и на комплект шах и книжка как се играе, специално за деца. Това само като идеи.

# 100
Ммм Пете, прекрасна почерпка  Grinning Да си жива и здрава, много успехи   bouquet

Ванче, Praynig

За Коледа - основното ще бъде бейби борн и креватче, където ще спи. И някакви по-малки игри, като например това Лоти Кароти май беше.
За коледното парти - аз ще мога на 19, ако е предната събота отпадаме  Wink Клуба ми харесва, претенции нямам.

енви, и аз като Татянка ти предлагам плеймобилски играчки, мисля, че и двамата ще се радват на такива подаръци.

# 101
  • Русе
Привет!

Пете, Честит Рожден Ден! Здраве, любов, късмет и прекрасен празник, ти желая! newsm59

Гале, честито! Стискам палци всчико да е наред и на лято с Деси да гушкате най-новите попълнения в дружината! Hug

Ванче, дано не се оправдаят диагнозите! Praynig Чудеса стават!  Peace Дръж ни в течение.

Альо е прекрасен на снимките! И като знам каква е душичка... истинско ангелче! И какви цветове, какво чудо!  Two Hearts

Диди е скромна за Коледа - иска една количка за кукли (триколка с борд), която видя в МОЛ-а и нищо друо. Laughing..., за разлика от бати си, който е написал цял списък - с 10-на неща, сред които 2 палатки с тунел помежду им.  Twisted Evil. Още - трион (ама истински  Laughing), лунен пясък, шарена топка, малка количка... и другите ги забравих. Blush
Енви, Пепи не се ли интересува от тези модерните - батъл страйкъри (с пумпалите), фингър бордове, скелефлекси...? Thinking

Аги, Юлче, дръжте се! Hug Има светлина в тунела.  Peace Наистина се преживява това с болестите! Малкото като стане на 2,5-3г (особено ако е било на ясла), съвсем по друг начин стоят нещата. После, други са кахърите  Mr. Green.
Моите не спират да се дракат, подлудяват ни в къщи. Мъжа ми е хипертоник, а оня ден се оказа, че и аз съм взела да вдигам кръвно (нямам наследствена обремененост и съм по принцип с ниско) Tired. От тази вечер ще разделим дребните - да заспиват в отделни стаи.  Naughty Иначе, не се издържа - то хилотене, дърпане, хленчене, скачане по леглата... и откарват до 11 и половина вечер.  Аман!:x

Мицке, кажи сега за норвежкия. Mr. Green

# 102
Здравейте,

Ванче,  Praynig  Praynig  Praynig

Пете, четит рожден ден! Да си винаги усмихната   bouquet

Енви, как ще е голям за играчки? Не е  Naughty  Вземи един Плеймобил и ще видиш  Laughing

Милена си подържа 38 и кашля, утре сме пак на лекар с нея. А, и цялата другата седмица вкъщи. След това сигурно ще си сменя облеклото с бяла престилка, от тия дето се закопчават от мед. персонал  Crazy  Crazy  Crazy

Ренка, на немски е  Sad

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 11:58 от Tatjana

# 103
Пете, честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие и любов!   bouquet

Цитат
Шляба, шапка ти свалям! В такава ситуация да си толкова спокоен и позитивен човек! Peace Аз, като се закучат много нещата с болестите, ходя като буреносен облак Twisted Evil

Че какво друго ми остава  Laughing Аз самата съм достатъчно травмирана от детските си спомени ("Защо ПАК си болна? Къде изстина? Защо кашляш, спри да кашляш! Пак ли имаш температура? Дрискаш ли???????"   Crazy ). А и мисля, че да си болен е нормално, така както и да си здрав е нормално и просто се надявам да няма усложнения.

# 104
Пете, честит рожден ден! Много здраве, късмет и усмивки!    bouquet

Ванче, има ли новини, стискам палци от сутринта.  Praynig  Praynig

Шлабада, евала и дано болестите да ви изостават вече.

Иленка, винаги ме развеселяват твоите постове....... Това с кръвното обаче не е шега работа, много сте млади още. Моят мъж и той вдига, но отказва да го следи, камоли да пие лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт