Отговори
# 675
Честит празник Дес Hug  bouquet.
Пожелавам ти много здраве, прекрасно бебче на лято Heart Eyes. и обичливи съпруг и Кало. Весел празник Hug.
Момичета аз имам питанка: преди време в темата "да си покажем детските стаи" бях попаднала на снимките на една форумска мама/ не помня коя Embarassed/, която беше обзавела стаята на двете си момчета с морско/корабни мотиви. Много изчистено и премерено беше всичко, ужасно се впечатлих, но уви не я намирам. Та ако някой е попадал на тези снимки, моля споделете  Praynig.

# 676
Честит рожден ден, мила Деси! Желая ти много любов и здраве, една лека до края бременност, леко раждане и едно красиво, здраво бебенце на края  Hug
Весел празник!  Heart Eyes

Ванче, не следя темата и не мога да ти помогна, но мога да ти покажа снимки от други места  Mr. Green В темата питала ли си?  newsm78

# 677
  • София
Привет, момичета! newsm51
Откогааа не съм писала?!
За много години от нас!Много здраве, много късмет, много любов, много усмивки в домовете ви!  Hug
Деси, честит рожден ден! Присъединявам се към пожеланията на Танчето! Hug Hug Hug
Със сигурност няма да мога да се включа по темите, защото много съм се отдалечила от дискусиите  Sad
Дори не съм влизала от месеци във форума, но сякаш не мога да го забравя и на няколко пъти се каня да вляза и да ви драсна няколко реда  Grinning
Около нас няма нещо ново-аз и моя мъж сме на работа, Давид на градина, като втора зима подред го гледа прабаба му вкъщи. Ние гледаме нея, а тя него. Това ни спестява доста разболявания зимата.
Много се надявам наистина да наваксам и да имам възможност да влизам по-често във форума!
Целувки, момичета!

# 678
Ванче, това ли търсиш: Thinking
Макар че защо стая за две момчета търсиш - разнополова мисля, да ти трябва! Wink

http://www.snimka.bg/?album%3baid=310169%3bold=1

БютиHug!

# 679
  • София
Деска, честит рожден ден!
Пожелавам ти здраво, дебеличко, ящно бебче!

# 680
  • София
ДЕСКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Весел празник!  Hug

# 681
  • София
Деска, честит рожден ден, мила! Бъди здрава, щастлива и много обичана! Лека бременност с прекрасно лятно и слънчево бебче за радост на цялото ви семейство!
newsm51 bdbaloni baloni

Все още съм 2 в 1 и нямам търпение вече да гушна бебка. Тормозят ме контракции и киселини, вечер трудно спя и затова ставам все по-нетърпелива да се запознаем с гимнастичката в корема ми. Ще ви мятам по едно око, а ако случайно се обебя преди Атанасовден ще пусна СМС на някоя от вас  smile3503 .

# 682
Благодаря на всички ви за пожеланията Hug Hug Аз само да кажа вие да сте все така готини приятелки  Wink
Не мога да подмина и да не почерпя Simple Smile

# 683
  • София
Моя, скъпа и пре скъпа, Дес, Честит Рожден Ден! Да си много здрава,

все така позитивно да гледаш на света и лятото да гушкаш

най-сладкото, кротко и здраво бебче!

Много, много те обичам!

Благодарна съм и на форума, че ме събра с теб!

# 684
Ванче, това ли търсиш: Thinking
Макар че защо стая за две момчета търсиш - разнополова мисля, да ти трябва! Wink
http://www.snimka.bg/?album%3baid=310169%3bold=1
Благодаря, точно това е, което търся Hug.
Имам пресантиман, че АКО имаме второ и то ще  е момче-нямам и нищо против като че ли Flutter.
Татянка,  на драго сърце бих приела предложения за детска стая.

# 685
Честит Рожден Ден, Деси! Нека тази година от живота ти донесе втора голяма радост - и здрава, и красива, и да те направи още по-щастлива! Наздраве! Hug

Ваня, мнго е хубава тази детска стая, а тези мебели ги продават в Айко, ама са скъпички да ти кажа.... Нещ ми се мотае в главата, че бюрото е към 500 лв. Но пък са хубави и изглждаха качествени. Peace

# 686
Деси, честит Рожден ден, вече на патерца! Нека тази година да е много щастлива за теб и семейството ти!

Аги, днес приложих рецептата ти, много вкусен вариант на св. със зеле, мерси  Peace.

# 687
Добро утро! Grinning

Ванче, точно този комплект мебели се казва "Индиана" - виждала съм го на много места, вкл. и в Арон. Peace От форума знам, че е много предпочитан точно за момчешки стаи. Wink

Спорна нова седмица! Hug

ДОБРЕ ДОШЛА НА ВЕСЕЛИНКА!
ДА Е ЗДРАВА, СПОКОЙНА И ОБИЧАНА ДАМА ЗА РАДОСТ НА БАТИ, ТАТИ И МАМА!
ЧЕСТИТО НА РАЧЕТО И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 08:24 от envia

# 688
Ха такаааааа!
  bigdance2 Tada  bigdance2

Тази нощ в  4:05 се роди Веселинка!!!
Въпросните манекенски мерки са, четете внимателно

59 см и  5,450 кг

Айде да им е честита радостта на Рачето и Косе, на Емко сестричката,  пък да е с късмет родена!

Рачето и бебка са добре,  писала ми е веднага след операцията така като гледам, защото в 5, 22 часа ме събуди телефона!

# 689
Добре дошла на Веселинка, много здраве, радост и безгрижно детство

Раче, честита ви дъщеричка, много да ви радва и усмивката да не слиза от лицата ви. Бързо възстановяване на теб

Общи условия

Активация на акаунт