Отговори
# 690
Ех , Раче! Браво мила! Нещо не са мерили правилно лекарите май:) Да е много здрава Веселинка, да ви е радост! Бързо се възстановявай и много поздрави на таткото и баткото:)
Деска и тук, ЧРД на патерица! Целувки!

Ванче, страхотни са тези мебели! На наши приятели детската стая също е с тях. Хубавото им е че имат и много разновидностти, разни диванчета, ракли, етажерки. И наистина ги продават всички големи мебелни и в еником-м съм ги гледала.

Ние сме болни и аз и Симона, с Т и болно гърло. Следобед сме на док.
Лек ден на всички!

# 691
Ихаааа! Добре дошла на Веселинка, да расте умна, красива и щастлива! Раче, Коце, Емо, да ви е честита момата и само да ви радва!
А на гинеколозите йм желая скорошен преглед при очен лекар  ooooh!

Ох, чудесна новина, толкова съм бясна тази сутрин, сега си оправих настроението малко  Wink

Янче, скорошно оздравяване  Hug

Ванче, без да гледаш цени, само като идеи  Wink
http://www.kindermoebelparadies.de/Kinderzimmer-komplett/Kinderz … blau:::29_34.html
http://www.kindermoebelparadies.de/Kinderzimmer-komplett/Piraten … raun:::29_31.html
http://www.kindermoebelparadies.de/Kinderzimmer-komplett/maritim … mmer:::29_90.html
http://www.bader.de/index.asp?action=deeplink&orig=paseo& … id=4&et_lid=4
http://www.zimmerschau.de/room/newest/15  тук хора са качили снимки на техните стаи, и от там можеш да крадеш идеи  Wink

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 10:37 от Tatjana

# 692
  • София
Раче, честита ви Веселинка! Да ви е жива и здрава, гордостта на мама, тате и бате!

Деска, честит рожден ден на патерици! Много щастие и късмет и здраво бебче за подарък!

Янче, бързо да оздравявате със Симонка! Hug

# 693
Момичета, само да ви кажа, че се чух още сутринта с Рачето. Тъкмо излизаше от упойка. Каза, че момата се е била свила в таза и затова не са могли да отчетат верните мерки  Laughing Снощи се е скъсала от повръщане, а в 1 ч са й изтекли водите. Бебка е успяла да изненада лекарите с размерите си. Раче каза, че е успяла да види едни големи бузи  Hug

Хубав ден!   bouquet

# 694
O, така се свила тази почти 60 сантиметрова бебка, да кажат, че е гимнастичка направо Laughing
Бузи видяла значи, да са им най-сладките бузи за целуване!!!

# 695
ДОБРЕ ДОШЛА НА ВЕСЕЛИНКА. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ЗА РАДОСТ НА МАМА, ТАТИ И БАТКО ЕМЧО!

На Рачето бързо възстановяване  Hug.

Деска, честит рожден ден на патерица   bouquet. Бъди много , много щастлива и обичана.

Ванче, тази детска стая и аз съм я запомнила, много я харесвам. Сега ще разгледам и предложенията на Татянка. Тъкмо вчера мислех да подновя посещенията си в темата за детски, че след няколко месеца ще трябва да правим преустройствата.

# 696
  • София
Боже, Раче, каква е таз мома! Да ти е жива и здрава и дано не е гласовита като батко си, а компенсация чрез нея да получиш на сладко спящо бебе!

# 697
Раче, честита дъщеричка! Да е здрава и много да ви весели Веселинка  Hug!

# 698
  • 2 етажа над тавана
Ей, страхотно просто!

Раче, честита дъщеричка-гимнастичка! Да ви е жива и здрава, да ви радва, да е с късмет, с любов съм сигурна, че ще я обградите, щастието да я съпътства през целия й живот! На теб - бързичко възстановяване и скоро да сте си вкъщи да се гушкат Емчо и бебка!

Другото, което щях да пиша, ще чака, че пак ме налегна работа!

# 699
Ааа, гласовита е! Чух я аз! Да каже човек как бебе на часове така гръмовно вика! Joy

Ние няма какво да гледаме за детска стая - Тони упорито спи на спалнята ни, Дидо и него преместихме в спалнята и сега мъжо си спи в детската, а ние тримата в спалнята. След година може и ние да мислим. Или по-скоро като върнем кредита. Crazy

# 700
Честита дъщеричка, Раче  Hug
Да расте здрава, щастлива и усмихната!
Да е радост за теб, Косето и Емо, да сте и вие живи и здрави и да си гледате и да се радвате на прекрасните си деца!
Браво за голямото момиче, ти се оправяй бързо и много прегръдки от нас  Hug

# 701
ТАТЯНКА Heart Eyes, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
КРЕПКО ЗДРАВЕ И ПОСТИГАНЕ НА ВСИЧКИ МЕЧТИ!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

Последният линк, който пусна, е в състояние да ме обсеби! Crazy

# 702
ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА РАЧЕ Hug.ПОЖЕЛАВАМ ТИ СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПРИБИРАНЕ И ДОМА С МАЛКАТА ПРИНЦЕСА ПРИ ЩАСТЛИВИТЕ ТАТЕ КОСЕ И БАТЕ ЕМО :love:

Чесит имен ден Татянка Hug.
Желая ти здраве и весели емоции

Много благодаря за линковете Heart Eyes.

Последният линк, който пусна, е в състояние да ме обсеби! Crazy
Къде мислиш и аз си вися от вчера Crazy.

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 09:39 от ~ВАНЯ~

# 703
Татянка, честит Имен Ден!

# 704
  • София
Мило, Раче, да ти е жива и здрава Веси!
 Здраво и весело да е цялото ти семейство!
Чакам те с нетърпение отново тук!

Честит Имен Ден, Танче!
 Да си здрава и все така прекрасна приятелка!

Общи условия

Активация на акаунт