Отговори
# 705
 Не съм влизала във форума от 3 дни и какви новини само! Раче, честита ти дъщеричка. Какви впечатляващи мерки! Да е жива и здрава и с много късмет!   ylinfant
Деси, честит ти рожден ден на голяма патерица! Щастие, любов и прекрасни емоции с бъдещото бебче! smile3525
Татяна, честит Имен ден! Желая ти много здраве, късмет и любов! newsm51
Аз съм си вкъщи. Станислав е болен с ангина. На всичкото отгоре не иска да пие антибиотика и му го изливам в устата със спринцовка!

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 11:28 от aneliz

# 706
Много ви благодаря за хубавите пожелания  Hug  Heart Eyes

# 707
  • София
Танче и от мен най-добри пожелания за именния ден!

Матей нещо дриска днес, но може и да е от една супа, дето яде, защото след 5-6 лъжици каза, че му ставало лошо като я яде. Та може и да е била тръгнала да се разваля - незнам. Ще го видим днес как ще е. иначе пак си кашля и сополяви - просто нон-стоп си е и тази зима като миналата! 10 дни без и 10 със сополи и после отново.

# 708
Първо да честитя малката голяма Веселинка на Рачето! Раче, да сте живи и здрави и двете!

Деси, честит рожден ден на патерица!    bouquet

Татянче, честит имен ден!    bouquet

Снощи имахме акумулаторен проблем - ходихме да пазаруваме след работа и колата просто отказа да запали на връщане. Прибрах се сама с двете деца с такси, а Младен остана да се оправя. И искам да се похваля и погордея с тези мои прекрасни човечета - влезнаха ни в положението и се държаха като чудесни малки мъже! Никакво мрънкане за нищо, докато се прибирахме тримата и после вкъщи, вечеряха си кротко, докато аз се оправях с домашните неща, не ми се е налагало да повторя нещо, камо ли да повиша тон. В такива моменти си мисля, че се справяме добре като родители и притесненията ми дали ги възпитаваме правилно поутихват.

Вени, пробвай със слаб черен чай за разстройството. Слаб значи да сложиш пакетчето чай във водата, да разбъркаш, докато стане бледокафяво и да махнеш пакетчето. Т.е. около 30-40 секунди. Дава се вместо вода през целия ден. Успокоява червата и спира болката, особено ако е топъл. Но не се дава ако има и повръщане, защото може да раздразни стомаха.

# 709
Раче, честита ви радост! Да е жива и здрава Веселинка, да е умна и красива и винаги с много късмет!

Деси, и аз със закъснение, но да си жива и здрава!

Татянче, весел празник и на теб!

Аз съм само за дзак, че не мога да седя пред компа. Абе само на мен ли не ми зарежда форума от известно време или проблема е тук?

# 710
  • София
Лелееее, много празници и хубави новини.

Раче, честита дъщеричка! да е здрава, кротка и добричка.  bouquet
Деска, ЧРД на патерици. Hug
Татянка, честит празник!  bouquet

И аз набързо, че диването спи все по-малко и време за комп няма. Rolling Eyes

# 711
  • 2 етажа над тавана
Татянка, още веднъж - честит празник, бъди все така позитивен и добър човек и прекрасна приятелка! Hug  bouquet

В такива моменти си мисля, че се справяме добре като родители и притесненията ми дали ги възпитаваме правилно поутихват.

Юлче, мила, като напише такова нещо и не знам къде да потъна от срам - вие сте ми пример заспокойно семейство, с изключително кротки деца, не знам как въобще ти идват в главата такива мисли дали се справяте  с възпитанието им, как може да се притесняваш за такова нещо.  Такъв светъл пример си ми, пък такива неща да си мислиш ooooh! Моля те, недей така! Че моите притеснения какви трябва да са тогава не знам Tired

Аз съм добре, да не ме мислите. Вчера бях на преглед, взеха ми кръв за БХС, гледахме бебочко към 30 минути - голяма смешка - ръцете в устата, рита с краката и се дупи на лекарката. Много беше забавно като взе лекарката да му почуква по корема ми да се обърне, да ме натиска леко, но бебето само се поразрита и пак си стои надупено.

Та така - такива емоции покрай мен.

Иначе съм добре като цяло, ама доста работа има и не смогвам понякога даже да ви чета.

Специално искам да кажа - Роси, силно ще стискам палци следващия път като се разпишеш, да имаш добра новина Hug  Praynig

# 712
  • София
Татянка, честит имен ден! Да си все така готина и позитивна, и от здраве да не се отървеш!

Бабълче, и какво, не щя да се покаже бебочев, дали е разбойник или принцеса?

Юлче, браво на послушните ти младежи!

# 713
  • София
Юлче, на него повече нищо му нямаше, поне до обяд. Ще видим като стане!
Иначе едва ли имаш поводи за притеснения по въпроса с възпитанието. Какво да кажа аз - лошата майка, дето не пожела заради децата да се събере с баща им?! Който неразбира за какво говоря, да прослуша клипа в подписа!

# 714
Много ви благодаря за пожеланията  Hug

Какво да кажа аз - лошата майка, дето не пожела заради децата да се събере с баща им?!

Глупости. Щеше да си по-лоша майка, ако се беше събрала с него само и единственно заради децата. Децата имат нужда от щастливи родители, ако ще и разделени  Naughty

Мис, при мен няма проблем  Thinking

Юлче, браво на юнаците  Hug А ти си пример за много други, та недей да имаш такива съмнения  Naughty (кой го казва, точно аз дето толкова често се съмнявам в родителските си способности  Whistling )

# 715
  • София
Танче,  Hug

# 716
Ох, пак щуротии в главата на Вени! Joy Я се стегни! Пък ние двамата със Саш и на половина не сме толкова добри родители, колкото си ти самата. Я се стегни и чакай ощ малко да дойде пролетта и да ти мине тази какафония мозъчна!Въпросът е, човек ако е допуснал грешка да спре, да помисли и следващия път да не я прави отново. Тук вече не знам, ама щеше да е по-добре, все си мисля, да си поживееш мааалко сама с децата и да се отдадеш на приятелки и роднини, да си осмислиш какво си постигнала, какво не, да си набележиш някакви цели и ако те споходи нова любов тогава да си починала и със свежа глава. Нищо против В, сещай се, и не казвам, че си допуснала грешка, е мога да го знам това и да го твърдя.

Дидо пак вдига Т. Пак е 38,1. Сега ще почакам и ако тръгне нагоре заповаме с кърпите м/у краката, майка ми се уплаши вчера, че ще му изтине пишката на малкия. А пък какво е това чудо да имаш 38,5 и да са ти ледени краката и ръцете.... Една приятелка каза да му сложа мокри чорапи - е закъде, какво да охлаждат повече, то направо ако си ги топнеш в уискито ще свършат работа.

Ахааа, кротуват те в спалнята, чудя се защо, а Тони е почерпил брат и с шоколадова бисквита! Crazy Ей сега до хомеопатичното, което трябва да дам ако каже доки, ще рябва да чакам вече, че какао нали не можело да се яде.  Thinking

Бабъл, този "бебочка или бебок" като се е надупил, лекарката не видя ли виси ли нещо, не виси ли.... hahaha

Юлче, мнго рядко ми се случва и аз да се почувтвам като тебе, ама щом все пак на 100 пъти 2 имам такъв шанс, значи имам надежда, че ще катерим процента. Whistling Hug

# 717
Аги, щом са му ледени ръцете и краката, значи Т се покачва още  и е противоказано да се сваля на този етап чрез морки кърпи  Naughty  Изчакай Т да достигне върха, т.е. когато и краката, и ръцете са топли, тогава слагай кърпи. Споко, 38,1 е много малко  Hug

# 718
  • София
Много законспирирано говорите с Вени  Thinking но важното е всичко да е наред.
Вени, не се побърквай, отглеждаш и възпитаваш отлично децата си и то в толкова стресова ситуация. Е, ако е супата е била развалена получаваш лека черна точица, но нищо - за кадем  Mr. Green

Аги, присъединявам се към мнението на Танче, Тони вдига Т щом са му ледени ръцете, сигурно му е и студено, не го изтудявай повече, миличкия  Hug

Юле и ти получаваш обично смъмряне. Да не изреждам кои са ми примерните майки тук, но ти се една от тях.

Знаете ли, напоследък като чели се поизгладиха отношенията ни със Ст, като, чели се преоткриваме и тепърва се учиме да общуваме без скандали, упреци и нерви. Още бая време ще ни трябва, но за пръв път от дълго време виждам светлива в тунела. Определено останахме заедно заради детето, та според мен си заслужава.

# 719
  • Русе
И аз, почти изтървала хубавите поводи...  Embarassed
Деси, честит рожден ден! Татянка, честит имен ден!
Да сте здрави, щастливи и много обичани!  bouquet

Добре дошла, Веселинка!
Здраве, късмет, безгрижно детство и послушни родители и батко!
Hug
Раче, бързо възстановяване и скоро на отчет при нас!  bouquet

Мммм, Данче, дано само в положителна посока се развиват нещата! Hug

Роди, Бюти, пак ли ще се покриете? Wink Hug

При нас нищо особено... Пак съм в очакване Диди да се ошари  Rolling Eyes(имат варицела в групата), след като вече 3 пъти и се размина... Tired

Общи условия

Активация на акаунт