Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 339
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Алекси Hugда нацелуваш Коки Heart Eyes
мидичка  Hugрадвам се, да те видя .
Едва ви чета ,момичета.Защо буквите ми излизат толкова малки newsm78брей ,нищо не се вижда

# 241
Гери пробвай да увеличиш с "Ctrl и +"
А в какъв случай се слагат капки за очи в нослето,че в къщи имам Тобрадекс,а малкия има сополи,а пък Bivacyn не му подействаха въобще  ooooh!
Незнам защо,но си мисля че тая нашата лекарка незнае какво да изписва  newsm78

# 242
  • варна
 На нас неонатоложката ни изписа Тобрадекс ,когато имаше зеленикави и жълти секрети-тя каза че това е признак за някакви бактерии и тогава трябва да слегаме тези капки. Ако са само прозрачни сополките , не се слагат антибиотични капки.
 Преди капките опитай да промиваш носа с физ. разтвор.

# 243
Viki_76 Hug за теб и Вики.
Комикс да се стягаш. Hug Да не чувам за болежки. Naughty
Галина, както ти е писала orhid, капките за очи се изписват, когато хремата е по - сериозна и се съмняват за бактерия. Ако е съвсем лека пробвай със стеримар,, томамер, някаква разновидност на физ. разтвор.
Хелче Hug браво на малките сладури. Снимката от аватара е от септември, бяхме ходили на Рилския манастир и там Коки крачи по една поляна. Но иначе прическата е същата.

# 244
  • София,
Минавам само да се изсмея на това:

абе.....старост, нерадост  Tired
Joy Joy Joy hahaha
Комикс,я да се стягаш ,че да не идвам аз да те стягам,че съм и по-дърта от теб даже ,само че се чувствам на 24 Mr. Green Wink

И аз така  Peace
И аз да кажа, че бяхме в парка с Дани и Лори  Laughing, изкарахме си страхотно Blush, само дето сега съм на тръни заради едно дете на пързалката с един тлъст зелен сопол до устата и се навря във Вероника и Лора, леле изтръпнах   Sick, а бащата чак очуден казва, откъде се взе този сопол Shocked, набързо се изнизахме от там, но стана много гадно, немога да ги разбера такива родители, защо си врат болните деца навсякъде  Crossing Arms много ме е яд, така хубаво си играеха децата. Хелче мисля си следващия път да дойдете към нас - да поиграят в нашто клубче, то почти винаги е празно, а после да направим един китайски ресторант newsm78.
ДЕси не се отказвай от нищо, тези пари се полагат на Влади, не си и помислай да се отказваш, знам че тичането и разпхравиите са много, но пък и парите не са малко и си заслужава.  Peace
Вики, сега малкия добре ли е вече, ужас с тоя свински грип плъзнал навсякъде Sick.
Алекси честита Ви прическа Hug
Айде и аз изчезвам да пиша курсов проект - днес следобед написах цели три страници Mr. Green, ама колко имам още Joy

# 245
Здравейте.
Алекси, ако новият ти аватар е Коки с новата прическа, да му кажеш, че е много готин, да не я жали толкова косата Grinning
Комикс, не така мила, не от сега с болежките, че после като надебелее Бо и започнеш да я разнасяш насам-натам какво ще правиш Simple Smile
Семирамида, успех с проекта Hug

И какви старости, какви нерадости, ние с  гайдите какво да кажем Tired

О-о забравих да се "похваля" с поредния несупешен опит за разходка с количка Sad
Ще си прокиснем в къщи, плесен ще хванем, що да ходим на разходка, толкова гадно нещо.
Рев и рев, и то преди края на улицата, но за това кратко време събрах няколко укорителни погледа и безславно се прибрахме.
 Сложих го ядно в кошарата, обърна се по корем веднага и се налензи щастливо - как да му се сърдиш Heart Eyes

# 246
  • варна
 Орелия, да не го обличаш много, някой път космонавтите са им много неудобни и не могат да мръднат вътре , като препарирани стават. Онзи ден видях едно такова бебе, така се сърдеше, а те го опаковали и го сложили срещу слънцето, как да не се сърди.
 Друго си е вкъщи да се пораздвижи Чефко Hug Аарвен не е писала скоро,дано да са добре. Thinking

# 247
Орхид, хич не го навличам, той не понася много дрехи по себе си. Никакви космонавти засега - боди с дълъг ръкав, суичър /как се пише това, суитшърт може би../, панталонки или дънки, къси чорапи и обувки, които даже махам, с надеждата, че отстранявам дразнителя Crazy
Аз съм същата, винаги ходя много леко облечена, та го разбирам Simple Smile
Той просто не иска да бъде по гръб, за което аз си нося вината - от съвсем мъничък го слагах по корем и сега само така заспива.
Нека ми е, само мога да се надявам, като се научи да седи да му стане интересен околния свят, който и сега може да види от полулегналото положение на количката, ако се се сети да си отвори очите - но не, предпочита да ги стиска и да му хвърчат от ъгълчетата сълзите, като в анимационен филм.

Ама и аз Мара подробната ooooh! Лекичка на всички и спокойни деца!

# 248
  • София
Орелия, а не можеш ли да го сложиш по корем в количката, да се успокои, после нещо да го залъжеш да застане полулегнал и да гледа  newsm78

Дани, аз също преди няколко часа се сетих за това дете със сопола и то точно на реакцията на бащата, колко беше изненадан. И точно това ме хвана яд, като знаят че са им болни децата къде ги водят... просто нямам думи  #Cussing out Дано наистина да сме успяли да се изнесем навреме. А иначе съм съгласна за клубчето, там поне няма да има нужда да ходим след тях и да ги пазим от сополиви и болни деца  Joy

Галина, ако хремата е бистра най-добре да не слагаш ниакакви капки, а само физиологичен разтвор.

Ние имахме следобяда гости, едни приятели с детенце на 4 и половина. Голяма игра падна, съответно си легнахме късно... да видим утре до кога ще спят Simple Smile

# 249
  • София
Орелия, Алекс се успокояваше само по корем по време на коликите. Така и се разхождахме в началото в количката. Рев докато го обърна по корем, след това се успокоява и заспива.
Комшиите и магазинерките от блока все му се радваха. Когато вече започна да лежи по гръб без да мрънка те казваха "я, ти не си по корем" Simple Smile
Доста дълго време позата беше тази

И Алекс не обича да е навлечен.

# 250
  • Варна
Започнах да чета от началото на темата.
Абе мами случвало ли ви си е да ви посягат децата. Моята нещо като не и отърва и ме налага или щипе. Май го прихвана от яслата това. Не знам как да реагирам. Казвам и не така, но файда няма, а не искам да и отвръщам ,за да не си мисли, че боят е нормално нещо в общуването.
С Вики не ми се е случвало, но мои познати са имали такъв "проблем". Хитринката е да се хваща ръката на детето, когато посяга да удря, и да се премине в погалване (със съответния коментар - мама не се удря, само се милва или нещо от сорта).

# 251
Здравейте.
Хелче,  всъщност ние имаме зимен кош и проблемът не е толкова в това, че няма къде да лежи по корем /е, в летния вариант на количката сега виждам от АнМари, че пак е възможно, мислех, че не е, защото нашата няма пълно легнало положение и предната част, където са краката е доста скъсена./
Вярно, че вече му отесня, но се още се събира в него. Разходка е възможна, докато спи, събуди ли се - иска да го вдигна.
Това е Tired  Стига съм ви занимавала с глупостите ни.

# 252
Стягам се аз, ама кво да ви кажа, с моите старчески болежки започнах от много рано....

Орелийка, Чефето определено проявява някакви странни претенции, ама кво да правиш ще се съобразяваш, той е Цар и Господар, а ти живееш, за да служиш  Mr. Green bowuu.

Гери, дали можеш да ми кажеш автора и заглавието на книжката с масажите, която си ползвала за Жожо? Благодаря предварително благодаря!  Heart Eyes

Ние мислим да се възползваме от слънчевото време и ще поскитаме....хубава неделя ви пожелавам.   bouquet Hug

# 253
 Hugздравейте HugЖоро вчера беше с лека Т.37,6(това към 19 часа)
цяла вечер се буди, и проплака .Температура нямаше,неспокоен бе Tired
Предният ден пак така, по-същото време с лека Т .
Странно newsm78Сега в момента няма , весел е играе си.Ами ако по-късно, пак вдигне такава лека Т ?
През седмицата ходихме при личната лекарка, и тя го погледна гърдите са чисти ,но гърлото е зачервено.
Странно ми е, защо тези два дни по-едно и също време, повишава такава лека Т.37, 6   37, 5   37 newsm78
хммм ида кътник, дали е от това?Тази вечер ще го наблюдавам и ако  се наложи,утре ще му назнача изследвания.
http://www.bulbooks.com/book-896.html
Комикс Hug Heart Eyes

# 254

Мерси много, точно тази намерих и аз! Утре ще я търся по книжарниците  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт