Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
и аз не съм ви чела, сега ще го направя, ако Чефко не се събуди.
Видях само, че няма да имаме вода в понеделник - благодаря АнМари! Те разлепиха обяви из квартала.
Иначе сме добре, ядосвам се , че поръчах един парфюм и ми доставиха нелепо менте и сега ми пропада подаръка за годишнината ни от сватбата. Но здраве да е.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 15:27 от Орелия

# 226
  • София,
Орелия не се ядосвай, важното е да се оБичате, а подаръкът ще свърши работа не се притеснявай. И аз така се излъгах веднъж да купа на мъжа ми парфюм от случаен човек и той се оказа фалшиф, но здраве да е. Той си го изпръска и каза че бил даже по силен и траен от истинския Joy
Ан - Мари голяма разлика в цената. Shocked
Аз вчера пуснах всички изследвания на Вероника за яслата и в понеделник ще са готови, обаче бях взела от лекарката направление за това чревното, но всичко останало си го платих - за урина, микробиология на анален секрет или там както го водят и ПКК ми взеха общо 24 лв. Crossing Arms
ДЕска стискам палци за ТЕЛКА, а защо ще минавате на ТЕЛК с Влади нали newsm78, много прегръдки и целувки на мъника.  Hug
НА всички които им предстои рехабилитация - успех и всичко да е лека полека и наред.  Hug
Ох, аз влязох само да ви питам дали ще си правим указател, ако искате - всеки да си напише телефоните, имената - истинските и никовете да не стане объркване, все пак, имейл, скайп - кой каквото има и иска да предостави. Изпращайте ги на личниили на мен или на Ан - Мари - ще ги систематизираме и ще ги сложим на първа страничка- но не да се виждат естествено, а с някаква парола да можем само ние да си ги гледаме Peace
Хайде че пак се олях, отивам да пиша реферат  Sick

# 227
  • София
На мен ми казаха,че в ХЕИ трябва да го направя  Thinking
Обади се и питай.
Цитат
ХЕИ Бургас ул."Александровска" 120 тел 056/ 816261; 816261, 816253, 816254
Може и да има лаборатория към самото ХЕИ. Аз в софийското никога не съм ходила.
Изследвания, т.е. проби, давам в микрото на ДКЦто, пък те от там нататък да се занимават.

Дани, това прочетох. А и аз късно се усетих, че все пак дадох някакви цени за софийски лаборатории.

Орелия, ако нети харесва идеята за този подарък имаш ли време да измислиш друго?
Но както е казала Дани важното е жеста, и най-вече, че се обичате Simple Smile

Аз снощи забравих да питам Джони дали ще ми напише страничка. Но ще я спретне, де ще иде Simple Smile Може за вход да се използват юзернейма и паролата от албума.

# 228
Май се оказва, че не е менте парфюма, а си му е такава опаковката Crazy Не мога да повярвам - парче картон, което ми се разпадна в ръцете, наречено кутийка. Laughing
В крайна сметка май ще го увия в нещо по-тържествено и ще му го връча, пък нека си мисли, че е менте, ако иска. Sunglasses

# 229
Geri в Майчин дом ще ходим и ни искат това изследване ,защото там имало и други деца...та за това  Rolling Eyes

# 230
Здравейте
 и аз съм "За "за телефонния указател.
Ние сме добре. Мария изпада в малки истерии сутрин в яслата,но бързо й минава. Днес леличката казала  на таткото(той я взе),че й хъркали гърдичките,ама на мен ми се струва ок. Ох,дано не се разболее пак. Че съседчето е вече с гнойна ангина от яслата. Иначе работната седмица приключи и смятам да се отдам на заслужен мързел и релакс.
Галина-в нашето ХЕИ изследването е 24 лв. Някои от яслите искат да се изследва детето там ,а не в друга лаборатория. Ние минахме с направления навсякъде и платих само 2-3 лв някъде.
Айде оставям ви ,че Мария иска да пише и тя.

# 231
здравейте и от мен!днес ми се оплакаха от болницата че Дария неискала да си яде кашите нито пюретата твърдо си държала да си яде млакото Mr. Green
живот и здраве във вторник отивам в софия да си търся ли4ен лекар а между другото лек.лекарка на Дария ме посъветва да  отида при д-р Маринов и той да ми препоръ4а ,но слава на бога тя ина4е добре се справяла наддавала си нормално и добре понасяла новите лекарства и спирането на старите това е добре
лека и спокойна вечер от мен

# 232
А между другото някой от вас мерил ли е Т на бебето с термометър (електронен) в устичката ,както и с биберона термометър?И какви стойности отчита,понее при нас показва все 36.2 newsm78

# 233
  • София
Мидичке, радвам се че сте добре и дано сте все така Simple Smile
Галина, ние мерим с електронен на челото и мери някъде 0.2 по-ниско от под мишницата, но за тези които ти казваш не знам. Знам за дупето че покзва 0.5 повече, ама не съм много сигурна.
Кики, не се притеснявай, като си я вземеш ще видиш как ще си папка с удоволствие мама като дава  Hug Успех с намирането на лекар

# 234
Здравейте. smile3525
Кики всичко ще се оправи като си я вземеш вкъщи. Hug
Мидичке Hug.
Коки е с нова прическа, вчера го водих на фризьор заедно с племенниците, та покрай тях да е по - безболезнено. Да, ама не. Скъса се да плаче. Едва го удържахме със снаха ми. Като се прибрахме вкъщи, махнах му шапката и като се видя в огледалото и извика мама, учуден от отражението си, че изглежда по различен начин Joy. После цяла вечер се оглежда в огледалото, като се галеше по главичката, проплакваше и си мърмореше нещо не разбираемо. Joy Много беше смешен, не може да си прежали косата. Joy
Дани и аз съм за тел. указател. Hug

# 235
  • Варна
Привет! Минавам само да кажа, че сме добре!
Изчетох старата темичка, а тази още не съм. Така че се надявам всички да са добре.
Хелче, четох, че са изолирали бактерии на Лорчето. Като свършите зината и минат поне 10 дни (може и да са минали вече - не погледнах датата на поста ти  Embarassed) е хубаво да пуснеш контролна стерилна урина. А на ехограф гледаха ли я? Има ли удебеление на стената на пикочния мехур?
Аз ходих на очни занятия (този семестър са 20 дни), към средата на месеца ще отучваме и грипната вакация. Сега се боря с курсови работи.
Вики изкара свинския грип - не си спомням дали писах патилата ни. Оказа се, че има и гъбички в устата и затова не е ядял. Като започнахме лечение на гъбичките и започна да яде като за световно и сега е понаправил бузки, дупе.  Simple Smile
От вчера тръгна на градина, но се оказа, че там логопеда не работел с малките групи. Пак започвам да търся логопед (умишлено не бързах за да чуя мнението на този от градината - някои не искат да се работи паралелно с друг колега).
Желая на всички много усмивки и ако все още има дечица, далеч от родителите си - ААрвен, Комикс, Поли... да не изтърва някой, часът на прибирането в къщи да наближава бързо.

# 236
Алекси, ми що не попитахте детето, дава ли си косичката, или не си я дава...амахааа Mr. Green Crossing Arms Голям сладур е на снимката!

Орелийка, тестерите са с такива скапани картонени кутии...

Вики, супер, че се разписа! Браво на момчето, щом се е и позагладил.... Hug Ама тия гъби от какво? Антибиотик? Sick

Аз съм със скован гръб ( имам 1001 болежки ) и добре, че вчера успях да се снабдя с лекарства, та днес е по-добре...иначе се събуждах при всяко въртене в леглото....мъжо рече, че съм охкала на сън...снощи не можех да легна....абе.....старост, нерадост  Tired

# 237
Минавам само да се изсмея на това:

абе.....старост, нерадост  Tired
Joy Joy Joy hahaha
Комикс,я да се стягаш ,че да не идвам аз да те стягам,че съм и по-дърта от теб даже ,само че се чувствам на 24 Mr. Green Wink

# 238
Комикс,лекувай се сега,че принцесата като дойде,няма да имаш време да боледуваш Naughty
Семирамида,Влади ще мине ТЕЛК.Само за 1г. и после спираме.Няма да му дадат кой знае какво,а може би и нищо,защото той фактически е здрав!Евентуално нещо за след операция.Ще си взема еднократната помощ от 100лв.(за вродено заболяване) и ако може двойни детски.Но едва ли ще го огрее,той и мъжът ми вика да не ходим,но аз съм си решила.Много си напати детето,тия парички му се полагат-те са за него,каквото му дадат.

# 239
  • София
Много е сладък Коки  Hug А това с новата прическа ли е?
Viki_76, радвам се че и ти се разписа, да не ви мислим. ВАжното е че вече сте здрави, а щом и бузки енаправил значи всичко е наред. Аз пуснах в сряда урина, ама не знаех че 10 дена трябва да минат... 7 бяха минали. Ама ще пусна пак ако трябва следващата седмица. Иначе тя вече не прави такива кризи, дори още преди да почнем антибиотика няколко дни не беше правила. Аз си мисля че може би е било комбинация и от стрес. Тази седмица не, но миналата като отидем на логопеда и като влезем и тя започва да реве че има пиш, а преди това вкъщи се е изпишкала. Нали се оказа че я е страх от самото помещение в което провеждаха терапиите, та ги преместиха в друга стая и тя вече свикна и не прави така. Не знам вече какво да мисля и това всичкото стана след като излязохме от болницата... да се надявам да е забравила вече Simple Smile

Комикс, да се стягаш и да оздравяваш. Бо те чака да си я вземеш  Hug

Ние сутринта бяхме на разходка в парка с Вероничка, после обядвахме в една кръчма. Явно бяха много изгладнели децата, защото тихо и кротко седнаха на масата и не се чуваше глас. После поиграха, ама Дани е станал много лош, бута ги и двете и се карахме малко. Ама голям бандид и като му се скарам ми се хили с 20 зъба  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт