Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 337
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • София
комикс аз я имам ако си от София може и днес да ти я дам книжката.Вече не ни трябва ще ти я подаря

# 256
  • София
Гери, най-вероятно е заради кътниците. Нали се отслабва имунитета и явно е хванал някое леки вирусче, което иначе би го подминал. Ако пак вдигне си го заведи на лекар, но не пречи и преди лягане да му дадеш Нурофен, хем ще свали температурата, хем действа и противовъзпалително и ще спи спокойно.

# 257
Гери, най-вероятно е заради кътниците. Нали се отслабва имунитета и явно е хванал някое леки вирусче, което иначе би го подминал. Ако пак вдигне си го заведи на лекар, но не пречи и преди лягане да му дадеш Нурофен, хем ще свали температурата, хем действа и противовъзпалително и ще спи спокойно.

Притеснява ме това ,че по-едно и също Време я вдига, и е една и съща Т.(37,5-37,6) newsm78
Утре ще заведа детето при лекарката, да го види.
Комикс Hugкнигата е страхотна ,много добре е описано какво да се прави.Аз все още му права, масажите  Simple SmileГолям е сигурно за тях ,ама съм свикнала да го мачкам и така.. Simple Smile

# 258
Орелия, Алекс се успокояваше само по корем по време на коликите. Така и се разхождахме в началото в количката. Рев докато го обърна по корем, след това се успокоява и заспива.
Комшиите и магазинерките от блока все му се радваха. Когато вече започна да лежи по гръб без да мрънка те казваха "я, ти не си по корем" Simple Smile
Доста дълго време позата беше тази

И Алекс не обича да е навлечен.
Heart Eyes hahaha

Гери,ние си карахме лятото 2м. с Т ooooh! Сежга по скоро пак беше няколко дни вечер с Т.Размина ни се де  Simple Smile

# 259
Ива, от София съм, да, но не се притеснявай, ако се затрудня с намирането ще свирна...благодаря ти много  Hug

Добро утро, прекрасен понеделник и още по-прекрасна седмица!

# 260
  • София
http://bg1.msrv.store.bg/prdimg/13649/masazh-i-gimnastika-pri-be … -nachinaeshti.jpgАз имах и тази,също ти я препоръчвам.Двете се допълват взаимно.От 5 до 9 месец правих масажи упражнения по два пъти на ден.В съботите ходихме на рехабилитация.

# 261
Мамчета , моето пораснало момиче  днес е именничка Heart Eyes
http://m.sibir.bg/uploads_bg/blog/0076198/img_76198_43177_b.jpg
http://images.ibox.bg/2008/02/25/chocolate/460x363.jpg

# 262
  • София,
Ей ПАли да Ви е жива и здрава и много радост да Ви носи в къщи! Аз като  видях линковете си помислих че някоя снимка ще ни пуснеш да я видим колко е пораснала госпожица Ади, пък то било почерпката Wink, мерси, ама дай и снимки Rolling Eyes

НИе пък с ВЕроника днес гледаме така Tired - изкарахме поредната безсънна нощ Crossing Arms, какво и стана пак - така и не разбарх, един от нейните поредни загадъчни пристъпи - цяла нощ повръща, кашля, дави се - но хрема няма, няма Т, пустият стомах вътре бушува ли бушува - май тези дни пак прекалихме с някоя от забранените храни.  Sick СЕга умира за сън милото и само прилягва по възглавничките на дивана с една кукла. А аз се чудя какво да я правя, днес трябва да са ни готови изследванията за яслата и си правех сметка от утре да я пусна  за два дни да запише участие, че ако не я заведа вече и ще ни отпишат, ще си загубим мястото, приели са ни преди два месеца #Crazy, добре че правеха ремонт до миналата седмица. НЕ за друго ами ще ни изгорят изследванията и пак трябва да давам пари за нови Sick Ей аман вече Naughty

Към захранващите момичета
Майчета много внимавайте какво и кога давате на малките си бебоци, да не патите после като нас от проблеми в стомаха и в никакъв случай не давайте първо плодови сокове, особено при бебенца, които имат физиологичен рефлукс още от малки. Peace

# 263
Дани, съжалявам да прочета пак за проблеми Tired Heart Eyes
И Ади  се върти по цяла нощ, преглъща, все едно се дави,уморих се Cry
Наистина, внимавайте с захранването.Аз почнах Ади по-рано, май не спазих и коригираните месеци.Днес я бях записала при Лазарова, с баща и война водихме, и каза че няма да отидем, само ни обирали паритеТя наистина последните два прегледа ги претупа-кантар, наднормено тегло и прочие ooooh!чудя се дали да не почна пак лечение.Мисля и при нея да бях отишла, при рефлуксните симптоми дето Ади пак има, ще започнам от начало

# 264
Пали ,много се радвам да те видя, много Hug
Да ви е здрава малката красавица, и много усмивки и пожелавам.

честит рожден ден и на Nefertity HugЗдраве и много късмет  bouquet  bouquet  bouquet

# 265

това е най-прясна снимка, от около 3 месеца
апарата и се счупи

# 266
Пали, да ти е жива и здрава именничката, голямо момиче е порастнала, пу,пу!  Heart Eyes Hug

# 267
  • София
Пали, да ти е жива и здрава именничката.   bouquet Много усмивки и весели игри  Hug

# 268
Хелче и твоите палавници колко са пораснали Hug
Гери как е Жорко?и аз се радвам да ви видя
И Вики много е пораснал Hug на Ива принцесата колко е променена
Много нови попълнения има в редиците ни, мен това не ме радва
Дани ,Ади като тръгна на градина и почна да боледува
Договорихме се с директорката да пусна отпусно за самата учебна година, с уговорка че мястото и се пази за следващата.Опитай, може и при вас да свърши работа

# 269
  • София,
Ох, ПАли като идея е супер, но тук в СОфия с тоя наплив и то е ясла - може и да ме линчуват някои майки Tired, аз даже си мислех да се откажа и да не я водя, изобщо пък догодина за градината да кандидатстваме наново, но с баща и водим война, той твърдо е убеден, че трябва да я пусна на ясла и това е Tired

Общи условия

Активация на акаунт