Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 334
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Ох, ПАли като идея е супер, но тук в СОфия с тоя наплив и то е ясла - може и да ме линчуват някои майки Tired, аз даже си мислех да се откажа и да не я водя, изобщо пък догодина за градината да кандидатстваме наново, но с баща и водим война, той твърдо е убеден, че трябва да я пусна на ясла и това е Tired
ти сега ще освободиш бройка за друго детенце, после си тръгвате редовно
не знам сега как е, но мен тогава директорката ме помоли за отпусно, за да може бройката да се заеме, а не ден да ходим пет не.опитай , знаеш какъв ад ще е с повторно записване

# 271
  • София
В София е голям ад с тези градини и ясли. Не знам обаче за яслата дали е възможно това, защото тя догодина ако искат да продължат в същата май няма нужда да кандидатстват наново, но за друга градина трябва. Не знам, наистина е неприятно това, че се заема мястото за друго дете, което би си посещавало редовно. Аз точно за това не ги пуснах, заради боледуването и т.н. При положение че има кой да ги гледа, няма смисъл. А на градина живот и здраве ще ходим догодина.
Дани, лошото е че нямате избор, т.е. ще се налага да я пуснете. Дано да се адаптира, тя в началото сигурно ще боледува, но после ще свикне и няма да е толкова често.

# 272
Здравейте.
Гери как е Жорко днес? Вдигал ли е т. пак?
Дани дано и при вас не е нищо сериозно. Praynig
Честит празник на принцесата на Пали. Да е много много щастлива и пожелавам. smile3525

# 273
  • София
Пали да ти е жива и здрава именичката Simple Smile Много усмивки и лудории й пожелавам Simple Smile

При нас всичко е ок.
Дияна е решила да спи при нас в хола, на дивана. И хърка, леко. Трябва да я заведа при Петров от МВР б-ца.
Алекс снощи легна късно. Къпахме го. След банята беше много уморен, мрънкаше. И сега спи, и продължава да спи.

# 274
ЧИД на именниците!Да са живи и здраве!  bouquet

# 275
Добре е детето ,температура няма Hugраничко се събуди тази сутрин , малко поигра си и излязохме на разходка.Голяма игра на вън, на тази пързалка.Сега се прибираме уморен горкия, взех да го храня и не е изял почти нищо, заспа .А устата му е пълна още с храна ,нямаше време да я глътне.

# 276
  • Варна
Писах, писах.. и накрая го затрих  Embarassed
Честито на всички именници!
Малко по малко прочитам темичката.
Искам искрено да ви благодаря за хубавите пожелания за рождения ден на Вики!
Снимки май няма - направих опит да снимам, но Вики ревваше за апаратчето.
Кики-Рики и на мен отдавна ми се струва, че има нещо гнило (нали съм си мнителна). Или не искат да се "лишат" от парите, превеждани за издръжката на детето или ... знам ли - някой да иска да изтекат срокове и да искат да я осиновят. Нормално е като е в дом да не може много неща. Като си я прибереш ще навакса - просто там няма кой да се занимава с детето. Мои познати на познати осиновиха скоро такова детенце - много бързо дръпна.
Отивам да пиша курсова работа, като имам нужда от почивка, пак ще ви понагледам.

# 277
  • София
Viki_76, чесно казано не ми беше хрумвало това за осиновяването... обаче да знаеш Кики, ние сме с теб, подкрепяме те и наиситна като си я вземеш вкъщи ще видиш как ще дръпне много бързо  Hug
Гери, радвам се че не е вдигнал пак температура. Явно е било нещо лекичко и е успял да се пребори сам  Hug
Аз да ви се похваля, преди малко ходих да взема резултатите на Лора от урината и пише че няма изолирани микроорганизми  newsm44 Много се радвам, защото от това което четох, много трудно се преборват тези гадинки, но явно при нас не е било така. Ние спазваме и много добра хигиена, мием се след всяко ходене по голяма нужда. Аз преди с памперса също я миех винаги, но като почна на тоалетната и реших че с мокра кърпа е достатъчно, ама явно не е така.
Ето ни сега да ни видите как се забавлявахме вчера
http://www.youtube.com/watch?v=bnN8on6bYqU

# 278
  • София,
ГЕри голям сладр тоя Жорко Shocked да го беше снимала как спи на масата Blush
ВИки пиши, пиши - то и аз имам да пиша, ама ей вися тук, нещо ми е криво и притеснено и нищо не ми се захваща, а по късно съм и на упражнение и се чудя дали да ходя.  newsm78ЗАвиси от Вероника кога ще се събуди и как ще се събуди. На обяд беше супер изтощена, заспа по време на инхалацията Tired, а сега кашля . ДАно поне да поспи. #Crazy
П.П. ХЕлче много са сладки Blush

# 279
Днес доц. Георгиева ме пусна да видя малката мишона, папала е на биберон ( 15 мл.). Главицата и оперделено се е посмалила, но се е изкривила ( с това лежане на една страна ) и честно казано се притесних, дано да се пооправи  Rolling Eyes

Хелче, големи сладурковци са, Дани е толкова любвеобилен  Heart Eyes Изгледах и бебешките им клипчета  Embarassed Mr. Green били са само за гушкане и мачкане, какви шушончета, пу-пу.  Hug

Гери, браво, че Жожката се е оправил. Голяма игра е паднало, щом е заспал докато яде....само е бил за снимка  Mr. Green Hug.

# 280
Семирамида, Жорко не се храни на масата Tired Все вървя след задника му.Но да седне на масата, и да яде..Не Tired
Не успявам да го снимам как се реши, или как ми носи кутийката с крем .Пери си ръцете ,да го мажа Crazyми то, крема ми за лице сърши вече по три четири пъти на ден ,мажем ръцете на господинчото ooooh!
Хелче Hugзлатни дечица имаш Heart Eyes
Комикс,нещата дай боже от ден на ден, да се оправят.От сърце ви желая .

# 281
Гери радвам се, че Жорко е добре. Много Hug от нас с Коки.
Хелче Hug страхотни са малките сладури.
Комикс, не се притеснявай за формата на главичката и, това се оправя, като си я прибереш вкъщи и като я въртиш на всички страни, главичката ще се оправи. И на Коки беше като пъпешче назад, пък сега си е ок. От сърце ти желая скоро да си я гушкаш удома Praynig Praynig Praynig

# 282
Дай Боже, момичета, че утре правим 4 месеца болничен престой... Rolling Eyes

Гери, суетата не е чужда на мъжа, а Жожето знае кое е хубаво...мъжките ръце задължително трябва да са добре поддържани и мекички  Mr. Green Heart Eyes

# 283
Привет от мен.
Комикс, хич не се притеснявай, за формата на главичката на този етап, важното е, че е с намалени размери Hug Като си я вземеш, всичко ще си дойде на мястото.
Хелче, хаха, легенът е чудесно място за показване на братска обич Grinning Много, много са сладки! Heart Eyes Браво за чистата микробиология на Лорка.
Гери, чудесно е, че Жорко е добре.

Пали, честит имен ден на малката ти принцеса bouquet

# 284
Комикс,главичката ще се оправи с веремето

Общи условия

Активация на акаунт