Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако детето ми не може да седи?
Какви са симптомите на дете, което има проблеми със съня през нощта?
Какви са препоръките за справяне с дете, което има проблеми със съня през нощта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако детето ми не може да седи?
-
Какви са симптомите на дете, което има проблеми със съня през нощта?
-
Какви са препоръките за справяне с дете, което има проблеми със съня през нощта?
-
Какви са причините за сълзенето на очите при децата?
-
Какви са препоръките за успокояване на дете с подуто око?
, аз даже си мислех да се откажа и да не я водя, изобщо пък догодина за градината да кандидатстваме наново, но с баща и водим война, той твърдо е убеден, че трябва да я пусна на ясла и това е 
Много усмивки и лудории й пожелавам
раничко се събуди тази сутрин , малко поигра си и излязохме на разходка.Голяма игра на вън, на тази пързалка.Сега се прибираме уморен горкия, взех да го храня и не е изял почти нищо, заспа .А устата му е пълна още с храна ,нямаше време да я глътне.
Много се радвам, защото от това което четох, много трудно се преборват тези гадинки, но явно при нас не е било така. Ние спазваме и много добра хигиена, мием се след всяко ходене по голяма нужда. Аз преди с памперса също я миех винаги, но като почна на тоалетната и реших че с мокра кърпа е достатъчно, ама явно не е така. 
ЗАвиси от Вероника кога ще се събуди и как ще се събуди. На обяд беше супер изтощена, заспа по време на инхалацията 
Изгледах и бебешките им клипчета
ми то, крема ми за лице сърши вече по три четири пъти на ден ,мажем ръцете на господинчото
Много, много са сладки!