Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 315
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Пали, да ви е жива и здрава именичката.

Гери, радвам се , че Жорко вече е по-добре. Дано е било само временно неразположение.

Хелче, сладурите ти са прекрасни. Радвам се за добрите изсладвания на Лорка.

Ние с Ели днес най-накрая тръгнахме на физиотерапия. Въобще не плака, даже й беше много приятно. Препоръчаха да си взема и за вкъщи от онези толемите гумени топки, дето са с дръжка, та утре ще пообиколя магазините да потърся.

Комикс, формата на главичката постепено ще се нормализира. Много прегръдки за Бо  Hug.

Лека вечер от нас !

# 286
здравейте!
да  е жива издрава принцесата на Пали Hug
при нас нещата пак се повтарят днес директора на дома такава реч ни  удари че едвам го изтърпях започна се пак старата песен на нов глас колко безотговорно било от наша страна да гледаме нашите интереси вместо тези на детето,но пък аз си знам моето и утре отвам в софия да се консултирам с д-р Куфарджиева
най-накрая получих част от епикризите,каза ни че срещу паразниците нямало да има кой да ни обърне внимание и на третия ден щяли сме да бъдем в някоя клиникаи така той ми описваще колко стращна и грозна била истината но това ни била съдбата,и сега след една година предстой на детето ни ве4е имам право да ходя всеки ден и да стоя от сутринта до ве4ерта при дария та да сън се учила как да се грижа за нея,но аз мисля да послушам съветите на д-р Куфарджиева дано да са положителни Praynig
а някой знаели нещо за Аарвен как са те?дано всичко е минало добре Praynig
Хелче много са сладки малките мишо4ета Heart Eyes
айде лека ве4ер от мен

# 287
  • София
Кики, възмутена съм и аз от този директор. Не се притеснявай, аз имам пълно доверие на д-р Куфарджиева, тя ще ти каже ако има наистина рискове за Дария да си е вкъщи, ще ти каже и какво да правиш в различни ситуации и т.н. Пиши когато имаш възможност какво е казала  Hug

Комикс, както са ти казали всички, главичката ще се оправи с времето, а като си дойде вкъщи ти ще я въртиш на всички страни за да се оформи  Hug

# 288
  • варна
 Кики, явно че са на делегирани бюджети Wink Пък и в болница да сте, ще сте заедно.
 Но да ти кажа има нещо положително в това да ходиш да стоиш по няколко часа с Дария, да видиш с подробности как й минава деня.   Преместването все пак ще е доста голяма промяна за нея и ако знаеш целия режим с подробности, ще ти е много по-лесно да организираш вкъщи нещата. И не на последно място, предполагам че й се прави рехабилитация там, имаш право да поискаш да те научат на това което трябва да правиш!  
 Ще ви помоля да изпратите по една добра мисъл за моя Боян, че има нужда в момента. Не знам дали от рехабилитациите или от друго, почна да куца с дясното краче и съм много притеснена. Мисля да изчакам няколко дни като се надявам да почне да се оправя, иначе трябва да тръгваме по д-ри. Confused

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 00:50 от orhid

# 289
  • София
orhid,  Praynig Силно се надявам да е случайно и да не се налага ходене по доктори.

# 290
Добро Утро Hug Wink
Orhid,ще ви стискам палци, дано наистина не се наложи, да посетите специалист.
Тани Hug
Kiki-riki,успех  при Куфарджиева Hug

# 291
За Бобчо, стискам му силно палци  Hug Praynig

Кики, сигурна съм, че ще вземете най-доброто решение с помощта на лекарско мнение, а д-ра на дома да си държи речите.... Naughty

Тани, браво на Ели. Ако не намериш такива топки по вашия край, свиркай ще ти пратим една, само казваш колко голяма и какъв цвят предпочитате.... Peace

# 292
Орхид, не една, всичките си позитивни мисли пращам на Боян fingerscrossed

# 293
  • София
Охрид, с теб и Боян сме. Довечера ще му пратя рейки.

Тани, топките май са еднакви на размер. Т.е. комикс Simple Smile
Аз поне не съм виждала по-малки. Бях купувала таква на Дияна, но не с дръжка ами две стърчащи като рогчета. Голяма забава. Ако няма при вас, ще пращаме Simple Smile
Топката на Дияна се спука. Харитон ме беше захапал, Джони се ядоса и го подгони. Сгащи го в стаята и той (котарака) се паникьосал и скочил на топката.
Може да взема една на Алекс.

# 294
Привет и от мен.Рядко пиша ,май само чета вашите коментари и се радвам на всички снимки  Heart Eyes Искам да попитам как мерите температурата на бебетата си?Редно ли е при всяко мое чувство че има Т да му слагам термометъра в дупето?От една седмица съм болна и постоянно си мисля че Мартин се е заразили и има Т.

# 295
  • Варна
Комикс, честита ви месечинка!    bouquet
Гери, как е Жорко днес?
Дани, а Вероничка?
Хелче, бактериите наистина са упорити, така че за да си сигурна, че сте ги изтрепали е хубаво да пускаш стерилни урини поне още 2 пъти - веднъж месечно. На Вики му изписаха и имунобор уро. Има и едно лекарство, внасям го от Турция, но то е ако са прекалено упорити гадките (надявам се и вярвам, че при Лорчето няма да се наложи).
Пепа, аз н икога не съм мерила температурата в дупето. Ако обаче се притесняваш много - вземи цифров термометър (5-6лв са) и мери под мишничката.
Орхид, стискам палци да не е нещо сериозно и да си отшуми.  fingerscrossed
tanita, ако не намериш топка, от тук може да си поръчаш http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=4159.
Преди няколко месеца купих от там такава топка, но с релефни "бабунки" и отгоре е като дръжка, а не с рогца.
Пали, много е пораснала Ади. А и поотслабнала ми се вижда. Все повече прилича на млада дама.

# 296
Орхид Praynig Дано е фалшива тревога!
Моя син взе да куца и аз реших,че си играе.Постепенно започна да хищи и да се държи за дивана.Прилъгвах го да се пусне и той падаше.Беше му оттекъл крака от ваксина АктХиб+(противомемингитна)+ 4 сериозни падания за деня.Е,след 2 дни забравихме,но аз още не съм си простила,че го обърнах на шега,а то не беше Embarassed

# 297
  • София
Деси, на нас откакто са проходили ни бият ваксините в ръчичките. Следващия път може да поискаш в ръчичката да я бият, въпреки че то май до 6 години няма други ваксини.  newsm78

Ние днес бяхме на "училище", както казва майка ми, много ги похвалиха. Е Дани нещо го е мързяло и само ивкал че не може, а пък Лора непрекъснато му нареждала "Дани, не така, ето така". Казаха че много добре се спрваят с упражненията и сега ще наблегнат повече на речника, че все още бил малко беден. Също така трябва да ги стимулирам да кзват цели фрази, а не само с по 1-2 думи. Днес сутринта Дани ми вика "Мамо, колата" Като иска да кажа да му дам колата. Казах му да каже цялото изречение какво иска, че не разбирам, но той се заинати и не ще. Вкрайна сметка се обърна към Лора и каза "Лока, моя дай колата" ГОлямо е инатче, на мен не щя да ми каже така. А Лора нали е добра и веднага тича да му носи.  Joy

# 298
 Joy  :)AnMary,стана ми смешно ,че мъжа ти е гонил Харитон hahahaмного обичам котки  Simple Smile
Ти пускала ли си ни ,снимки да го видим newsm78?
Viki_76,Жоро е добре .благодаря Hug
Хелче Hugрадвам се, че децата се справят добре в училище Simple Smile

# 299
tanita защо пък с уши,топките за рехабилитация са без уши с идеята за Бобат терапия,която всъщност е най-подходящата във вашия случай Hug
Ще ти я покажа,само да я намеря Peace

Ето ги,различен диаметър са:

Ето ти и линк към БМБ:
http://www.bmb.bg/rk3.php

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 14:21 от ~Ина~

Общи условия

Активация на акаунт