Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Сигурно съм го показвала Simple Smile Това ми е средното дете, т.е. след Дияна и преди Алекс Simple Smile

# 301
  • София
tanita защо пък с уши,топките за рехабилитация са без уши с идеята за Бобат терапия,която всъщност е най-подходящата във вашия случай Hug
Ще ти я покажа,само да я намеря Peace

И аз намерих това в нет-а. Но не съм виждала такива топки.

http://www.fysiomed.com/html/english/index_eng.html?exercise/bal … ls.html~mainFrame

http://www.igionomiki.gr/details2.php?lang=2&wh=1&the1id … 453557&page=1

# 302
Аааа има ги Wink и знам къде Mr. Green
Мойта е синята Peace
Таня,ще ти пратя телефон,звънни и питай цена,доставка и т.н. Hug
Оф,не намирам телефона,ще обясня с думи.
В БМБ и Изложбен център Мост ги има, но са много скъпи,някъде около 70лв. бяха,а аз я купих от един фитнес магазин на околовръстното ,точно до COMO,май се говореше че магазина е на Киро Скалата Wink,та там я взех за 28лв.,вярно че беше преди 4 години,но се съмнявам да е поскъпнала драстично.

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 14:45 от ~Ина~

# 303
  • София,
Привет  Laughing
Ние бяхме сутринта на лекар и да си вземем изследванията за градината, но бях бясна, кръвта и урината на ВЕроника не можаха да ги открият, явно някъде са ги затрили - при лекарката били, но аз съм сигурна че не са там, естествено нямаше ги, те не бяха с направление, аз си ги платих #Crazy, та сега ще ги търсят, ужас. Обадих се и в градината да питам, госпожата ми каза да я заведа в четвъртък или петък сутринта само за половин час, преди закуска, да я отбележат че е тръгнала и после си се прибираме в къщи, поне да не ни изтече срока на изследванията и да я бодат наново, че малко ли пъти не я бодоха милата. САмо дано се пооправи до тогава. Снощи поне не е кашляла беше си добре и поспахме. ЛЕкарката я преслуша и каза, че има съвсем лек спазъм на белия дроб - да си правим инхалаций с вентолин и сироп за кашлицата - само това  Peace.
Гери голям сладур е тоя Жорко. Да ти кажа, че повечето мъже са много суетни Joy Ицко доскоро държеше да си маже лицето сутрин с крем - да не му изсъхвала кожата Sick, и все купувах от онези на бюбхен  Joy. СЕга пък много държи на прическата  си, ама и той още се маже с кремове и то моите сега Joy. Миналия петък се наложи да го пострижем екстремно, че сутринта като стана и неще да ходи на училище, защото косата му стърчала - като е спал и му се сплескала Joy, та на мен ми писна и го пратих следобед да го подстрижат - сега нищо не му стърчи, а той искаше дълга коса да си пускал hahaha
Орхид - много положителна енергия и от нас, дано е нещо временно, може от рехабилитацията нещо да го е натоварил.
И ние имаме такава топка, но е с уши и нашата.
Айде, че имам да дописвам реферата - че ми е за утре, пък после  пак ще пиша  Hug

# 304
Здравейте писах в другата тема ,но да се представя и тук: на 27 г. съм от Пловдив преди един месец на 29.10.2009 родих 28 г.с. две много малки момиченца.Едната не можа да се пребори за живота си ,но другата Божидара вече 34 дни е в интензивното отделение в болницата.При раждането тежеше 940 гр. беше спаднало теглото след това,но сега започва да наддава и си ги е върнала,беше 2 седмици на апаратно дишане сега е на кислородна палатка.И така малко по-малко се бори за живот.
  Момичета вие как се справихте с това чакане?Аз вече се побърквам и имам чувството ,че никога няма да дойде момента да си гушна бебенцето.

# 305
  • София,
ДОбре дошла ДЕвил Hug ЧЕстито ти бебенце и съжалявам за загубата на другото Tired. А за чакането не се тревожи, просто се настрой че ще е дълго, всичко с времето си, ще се пребори малката ти душичка и ще си я гушнеш в къщи!  Hug

# 306
ДОбре дошла ДЕвил Hug ЧЕстито ти бебенце и съжалявам за загубата на другото Tired. А за чакането не се тревожи, просто се настрой че ще е дълго, всичко с времето си, ще се пребори малката ти душичка и ще си я гушнеш в къщи!  Hug
DeviL,здравей HugСподелям това мнение ,на Семирамида.
Аз знам как се чувстваш ,цели три месеца чаках и това беше много труден период.
Стискай зъби и вярвай HugОт сърце желая, скоро да сте заедно с малкото чудо.

# 307
  • варна
 Нашата топка беше като тези без уши, но не на БМД, а купена от Кауфланд за 17лв . Но е с по-малкия диаметър - май че 70см. Като я купувахме ни казаха че не става тази с ушите, защото трябва да може да се издуе - за някои упражнения така се ползва, смачкана.
 Тихичко днес ще се похваля, че кракът е малко по-добре. Видя го лекарката която назначава рехабилитациите, каза че вероятно нещо сам се е изчекнал докато е играл и го е наболяло ,няма лоши симптоми. Много ви благодаря за мислите, явно сте пратили много Hug
 Девил, ще свикнеш да чакаш, няма как, радвай се че се старае детенцето, дано да няма здравословни проблеми. Hug

# 308
ohrid Praynig Hug

Девил, добре дошла   bouquet, макар да не се радвам на нови попълнения в този подфорум. Зареди се с много търпение, положителни мисли, сила и любов, дано не ти се налага да чакаш толкова, колкото ние чакахме, а и все още чакаме ( вече 4 м.) бебка да си дойде вкъщи.

Съжалявам за загубата на едното ти момиченце, но Божидара ще се пребори, ще видиш  Heart Eyes Hug.

Дани, супер, че вече не кашля Ронката. Айде, да намират изследванията и тя да тръгва на "училище", та мама спокойно да си пише домашните  Wink.

Аз утре ще ходя храня бебка  Sunglasses Heart Eyes. Не мога да ви опиша как се чувствам, не знам как ще дочакам утрешния ден...... Rolling Eyes

Малка почерпка за месечинката ни:

Вики, мерси мила, стана ми драго, че си забелязала  Heart Eyes Hug

# 309
Ей, момичета, страхотни сте  Hug Аз всъщност още наобяд купих топка, навръщане от рехабилитацията /за 10 лв./. Нашата е като тази, дето е показала Viki_76, но с дръжка.

tanita защо пък с уши,топките за рехабилитация са без уши с идеята за Бобат терапия,която всъщност е най-подходящата във вашия случай Hug
Ина  Hug, ами рехабилитацията я правим с топка с дръжка  newsm78, такава гледах да купя и за вкъщи.

Сега имам за домашна работа да ушия торбички с връзки, които да напълня със сол или с пясък, но понеже съм с две леви ръце /и копче не мога да зашия като хората/, задачката я възложих на комшийката  Joy.

Комикс, честита месечинка на Бо с пожелание съвсем скоро да си я гушкаш вкъщи, а утре да я нацелуваш едно хубаво!

Орхид радвам се, че крачето ви е по-добре, дано да е само леко преуморено. Имате цялата ми позитивна енергия.

DeviL, добре дошла  Hug Момичетата вече са ти казали - трябва да се заредиш с много търпение и позитивизъм. В коя болница роди? Аз също раждах в Пловдив - в "Св. Георги" на Пещерско шосе.

# 310

Сега имам за домашна работа да ушия торбички с връзки, които да напълня със сол или с пясък, но понеже съм с две леви ръце /и копче не мога да зашия като хората
И аз така,по тази причина си купих и тежестите от магазина.Да живее Кирето скалата Joy

# 311
  • София
Забравих да се похваля. Снощи мерихме Алекс след вечеря и кантарът го изкара 10,5. Във всеки случай е минал 10 Simple Smile По-добре е от кака си, която 10кг достигна на 2годишна възраст Simple Smile
И Дияна се мери. 25. Много беше щастлива Simple Smile

# 312
Момичета благодаря ви за топлото посрещане Hug Определено имам нужда от подкрепа.
tanita точно там раждах и Божидара е там.Твоето детенце там ли е било и имаш ли впечатления от неонатолозите?
Тези лекари хич не им се говори измъквам им с ченгел думите,когато дават информация Sad

# 313
  • София,
Привет момичета
Аз днес съм цял ден по задачки Wink.
За съжаление изследванията така и не ми ги доставиха, уви разочарована съм до крайност,  Twisted Evil не ходете в Рамус - НИкога Naughty пълни кретени. Утре вместо да я водя на градина - ще я водя да я боцкат пак Crossing Arms.
Но какво да се прави, за съжаление. Tired Тя пък вместо да се оправя, уви се влошава Embarassed, днес цял ден киха яко и точи едни сополи - леле майко думи нямам, кашлицата иначе я овладяхме сега кашля много радко и отхрачващо. Явно някаква алергична реакция прави в момента,  newsm78.
Днес ходих и до яслата да се разправям и там, че някой май иска да си нареди детето на нашето място, та така. #Cussing out
ПОсле ходих и до училището, писаха ми 4,5 на прословутия реферат дето го писах толкова време Crossing Arms, много ме е яд, но какво да се прави - то не може да се носят десет дини под две мишници, при условие, че едната е заета напълно Joy, но здраве да е, все пак и четворките не са лоши оценки, при условие че не съм стъпвала на лекции и упражнения и нямам на представа за какво става въпрос, пак съм добре. И на контролното съм изкарала четворка с два плюса, а колегите дето си ходят редовно повечето са с двойки- та се успокоявам де. Naughty
Ан - Мари утре ще ти пиша на скайпа - че пак имам проблем и то огромен с новия лаптоп дето е на две седмици Tired, ако имаш време да ми обясниш някои неща. Praynig
Айде лека нощ - че децата се изпокараха пак - сложила съм ги да спят уж, но те само се карат. #Crazy
КОМИКс да разкажеш после как е минало храненето и да изяде много малката БО. Peace
Танитка успах с рехабилитацията, ще имате голям напредък.  Peace
Аз пък да се похваля Blush че шиенето ми е много на сърце Blush -даже преди няколко години мъжо ми подари шевна машина  Blush.
Утре дори ще я вадя, че гледам - има наредени вече няколко чифта сцепени дънки Joy, а и на комшийката съм обещала да и подгъна едни, та който има нещо утре да заповяда Joy
Айде че се изядоха Sick

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 22:07 от Семирамида

# 314
  • София
Семирамида, много се радвам за оценките, разбира се че са добри Simple Smile
Обаче ми е мъчно да разбера за Вероничка, защо така... да не би вярно онзи ден да е простинала. Ама то не беше толквоа студено, а тя беше добре облечена... Дано се оправи бързо и да успеете да тръгне поне на ясла да я запишат.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт