Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако детето ми не може да седи?
Какви са симптомите на дете, което има проблеми със съня през нощта?
Какви са препоръките за справяне с дете, което има проблеми със съня през нощта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако детето ми не може да седи?
-
Какви са симптомите на дете, което има проблеми със съня през нощта?
-
Какви са препоръките за справяне с дете, което има проблеми със съня през нощта?
-
Какви са причините за сълзенето на очите при децата?
-
Какви са препоръките за успокояване на дете с подуто око?

, но съм много доволна. Иначе малкото будаленце рева за сондата яко, инати се, чуди се, мая се, ама се нахрани де и заспа доволно, днес отново съм на фронта
.

Все още обаче не е казал какво конкретно иска да му донесе дядо Коледа. Все казва "подарък", "голям подарък", а като го попитам какъв подарък сякаш не може да ми каже. Най-много да спомене червен молив или червена дъвка
Иска всииичко да е червено, брей 
А имам толкова много работа, че не мога да обикалям да търся. Гледам и в интеренет магазини, ама не мога да се спра на нищо конкретно 
А за подаръка, ами червен ще купуваш
Много е трудно с тези подаръци... аз на моите съм ги взела вече, но майка ми ме тормози аз да избирам от нея... Лора пък е на вълна розово, Дани за сега няма предпочитание. Онзи ден баща им като се прибра й беше взел един голям Прасчо плюшен от мечо пух. Такава любов... навсякъде го разнася, спи с него, а миналат вечер като си лягаше я гледам че си взела тънкия чувал и нещо го размята, питам я какво прави, тя вика че го слагала на Прасчо да не му е студено. Та го уви и е спал цяла нощ с чувала.
Защото и при нас така се получи след болничния престой. Докторката казва че е от акото, но въпреки че като почна да ака на тоалетната я бършех с мокри кърпички, винаги съм гледала да я избърша хубаво, ако е пишкала, бърша с друга кърпичка... но пък при момченцата как се предава тогава...