Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 326
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Дани, браво, та ти си си отличничка.... Hug

Съжалявам за Ронката, дано бързо да се оправи...а това с лабораторията.... #Cussing out

Да ви разкажа как мина вчерашното хранене, като за първи път, много добре, яде само от шишето, бяха и сложили 50 мл, поизтече малко, накрая и повърна, че май я попрехранихме  Blush, но съм много доволна. Иначе малкото будаленце рева за сондата яко, инати се, чуди се, мая се, ама се нахрани де и заспа доволно, днес отново съм на фронта  Heart Eyes.

Девил, зареждаш се с много енергия и ги разпитвай тъпо и упорито, успех, стискам палци на Божидарка  Hug

# 316
комикс, много се радвам за вас  Hug Все така обнадеждаващо да преминават посещенията ти при малката  Peace
Дани, чудесни са ти оценките, при положение, че си отдадена не само на ученето, а и на много други неща едновременно. Продължавай в същия дух  Peace А за изследванията на Вероника, може би за добро е станало така, може би е знак, че не трябва да избързваш с воденето на яслата, ако има някакво неразположение. По-добре да е напълно здрава, да не си усложните сами така нещата  Thinking

Ние сме добре. Жорко вече чака дядо Коледа, в яслата също са на коледна вълна, опитва се да докарва и някои коледни песнички доста успешно Mr. Green Снощи украсихме елхата, еххх голяма радост падна  Whistling Все още обаче не е казал какво конкретно иска да му донесе дядо Коледа. Все казва "подарък", "голям подарък", а като го попитам какъв подарък сякаш не може да ми каже. Най-много да спомене червен молив или червена дъвка  hahaha Иска всииичко да е червено, брей   ooooh!
Та съм в голяма чуденка и за подаръците  Tired А имам толкова много работа, че не мога да обикалям да търся. Гледам и в интеренет магазини, ама не мога да се спра на нищо конкретно  Thinking

**DeviL** , добре дошла  Hug

# 317
  • София
Комикс, много се радвам за вашето постижение  Hug ще се научи сладуранката на биберона Simple Smile

Браво на Жорко Simple Smile Докато се тюхкаме че не могат да говорят и те песнички пропяват  Joy А за подаръка, ами червен ще купуваш Wink Много е трудно с тези подаръци... аз на моите съм ги взела вече, но майка ми ме тормози аз да избирам от нея... Лора пък е на вълна розово, Дани за сега няма предпочитание. Онзи ден баща им като се прибра й беше взел един голям Прасчо плюшен от мечо пух. Такава любов... навсякъде го разнася, спи с него, а миналат вечер като си лягаше я гледам че си взела тънкия чувал и нещо го размята, питам я какво прави, тя вика че го слагала на Прасчо да не му е студено. Та го уви и е спал цяла нощ с чувала.   Joy

# 318
Девил,добре дошла  Hug
И аз чаках моя бебчо цели 3 месеца,но си заслужаваше това чакане.Така ,че зареди се с много търпение  Hug

# 319
Влади пак е с бактерия в урината-този път Ешерихия коли   ooooh!

# 320
  • София
Деси, много неприятно това с тези бактерии, по-скоро неприятното е че ще трябва да пиете антибиотик. Но ще ги преборите, не се притеснявай. Аз си мисля, възможно ли е от болницата да се прихванат?  newsm78 Защото и при нас така се получи след болничния престой. Докторката казва че е от акото, но въпреки че като почна да ака на тоалетната я бършех с мокри кърпички, винаги съм гледала да я избърша хубаво, ако е пишкала, бърша с друга кърпичка... но пък при момченцата как се предава тогава...  Thinking

# 321
Лошото е,че той пи много антибиотици.Вече не му действат,към повечето е резистентен, и по-лошо ще стане.Ще започне за бактерия-болница ooooh!

# 322
  • панагюрище
Добър ден и от нас!

Комикс, радвам се да прочета добри новини за вас.Стискам палци все така да продължавате и да напреднете бързо с храненето.Много  Hug за малката Бо!

Девил, добре дошла! Всичко ще е наред  с твойта принцеса.Ти само се въоръжи с търпение и много сила,защото малката усеща и се нуждае много от подкрепата на мама.Чакането е мъчително наистина, но пък си заслужава.

Дани, много добре си се справила с ученето.То не може само шестици да се изкарват.Пък и  като се има в предвид с колко неща се занимаш, направо си отличничка.Съжалявам,че Вероничка пак се е разболяла.Дано бързо да се оправя,че идват празници и всички трябва да сме здрави.

Деси, много неприятно това с бактериите.Бързо да ги преборвате тези гадинки.

Аз пък от няколко дни съм сополива.Какви ли не капки си слагам в носа и няма отпушване.Разхождам се в къщи с маски, дано да успея да предпазя Кристи, че само ми липсва и тя да се плесне сега. За сега е добре и се надявам да ми минава по-бързо.
Иначе е станала 11.200 и 85 см.- доста е тежичка вече.Пак почна да не спи по цяла нощ и вече ми идва малко в повечко.Но и това ще мине, само да сме здрави.

Прочетох че, ще имаме списък с телефоните ни.На кой трябва да си изпратя моя, та да ме има и мен в списъка.

Много  Hug за всички!  

# 323
  • Варна
Дани, не се коси за оценките. Важното е, че е над 3 и както се казва - омяташ и ти се маха от главата. Аз като бях отличничка при първото висше и какво... после се ядосвах за какво съм се трепала толкова.
А това за лабораторията нямам думи. Аз поне вече не зная да има такава, при която да няма резултати на компютър (даже 99% може да си ги изтеглиш през интернет). Още повече, че те също трябва да имат някаква документация (за вътрешно ползване). Аз съм виждала в мижавата лаборатория до нас как в една книга отбелязваха резултатит от посявките (вярно че не е кръв и урина, но това ми се наложи да търся тогава) - с най-големи подробности.
Комикс, браво и на двечките!
Деси, лоша работа са еширихия колите. Ама няма да се даваш. Не ми харесва пораженческо мислене  Hug - ще ги преборите гадинките. Ако обаче след лечението по антибиограма пак се появят, ще трябва да се консултираш с нефролог.

# 324
  • София
Деси, не се притеснявай, ще ги преборите. А какво казва лекарката? Аз не знам точно как се процедира в този случай, предполагам че трябва да се изчака някакъв период от последния антибиотик... Аз когато говорих с нашта, след като й казах че са сме чисти вече, каза на 3 месеца да правим контролни изследвания, евентуално ако е склонна. Но не знам при повторна поява пак ли се пие антибиотик...

# 325
Здравейте момичета,аз преди малко се върнах от болницата,казаха че Божидара има разширени вентрикули и трябва да се се проследят.Аз нищо не разбрах  ooooh! в нета прочетох много противоречиви мнения и информация.Имате ли представа за какво става въпрос на по-нормален език и дали ще има някакви последствия?Лекува ли се това нещо,някои сблъсквал ли се е от вас с този проблем?
Ужас трябва да стана лекар за да разбера какво става с детето ми!

# 326
Здравейте,
ние бяхме на консултация, Чефо е наддал 300 гр и пораснал 2 см.
Бях изрично помолена от мъжа ми да не правя скандали и той щял да отиде да вземе картона на детето друг ден - "кротичко и на спокойствие" Laughing
Лекарката и акушерката пък демонстрираха завидно добронамерено отношение по неизвестни за мен причини.

Комикс, баш ми е мило да чета такива хубавини от теб - браво на Бо, всичко ще се нареди съвсем скоро, сигурна съм, че ще се гукшате в къщи. Hug
Деси, жалко, че ще се наложи АБ, но пък със сигурност ще помогне и Влади ще се оправи. Hug
Ивана, като те четох и си представих голяма червена топка, не знам защо. Simple Smile
Семирамида, Рамус са наистина с много лоша репутация, аз скоро четох в Зачатие каква издънка са направили, направо се потресох. Иначе за оценката ти - на мен ми изглежда екстра 4,5, ама ти си знаеш Hug
**DeviL**, добре дошла, въпреки че не е хич радостно присъствието на още една мама на недоносено бебче. Съжалявам за загубата ти, сега трябва да се коцентрираш върху здравето на Божидара, защото тя ти е едничка Hug
Моето бебе също е с разширени вентрикули, както повечето недоносени - трябва ежемесечно проследяване, да се установи дали нарастват.
Силванка, пробва ли с Олинт?

Ние също трябва да правим задължителни изследвания на кръв и урина, та се чудя къде, но най-вероятно в 3-та градска пак ще го водя..

# 327
  • София
Орелия нямате късмет с тази вода

Цитат
Във връзка с изграждане на уличен канал и реконструкция на водопровод  на 07 декември 2009 г.  от 09.00 до 21.00 часа няма да има вода в кв. „Триъгълника”.
Ако работите продължат повече от 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Майор Димитър Думбалаков” и ул. „Шибой”.

# 328
 LaughingСменят тръбите в целия квартал, поетапно. Това е добре, защото водата ни е ръждива сега.
Ще се озорим малко, няма начин, вече съм спец в безводните ситуации.
Благодаря ти за информацията  bouquet

# 329
Аз вчера забравих да си платя Интернета и веднага го бяха кръцнали, та днес ходихме с Ели да оправим тази работа.
**DeviL** , да, в тази болница беше и Ели, като стана 1450 гр. и в относително добро състояние я прехвърлиха в Окръжна, просто практиката е такава. Тя също е с дилатация на вентрикулите, необходимо е редовно проследяване с ехограф.  Ще ти пиша на ЛС.

Комикс, браво на Бо, все така да продължава.

Семирамида, ами то си почти отличничка, поздравления.

вече съм спец в безводните ситуации.

Орелия, след като и нашето ВИК ми спретна преди време на 2 пъти такъв номер, съм се запасила с две 10 литрови туби с вода, която сменям периодично.

ПП.  Девил, виж тук , Ина го е обяснила много добре
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260678.0

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 20:24 от tanita

Общи условия

Активация на акаунт