Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако детето ми не може да седи?
Какви са симптомите на дете, което има проблеми със съня през нощта?
Какви са препоръките за справяне с дете, което има проблеми със съня през нощта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако детето ми не може да седи?
-
Какви са симптомите на дете, което има проблеми със съня през нощта?
-
Какви са препоръките за справяне с дете, което има проблеми със съня през нощта?
-
Какви са причините за сълзенето на очите при децата?
-
Какви са препоръките за успокояване на дете с подуто око?
. И аз да си изкажа мъката пък дано ми олекне. Въртя се в един омагьосан кръг, уви с нашата ясла
, да ви разкажа последното което ми се случи току що след като в понеделник ни върнаха, защото липсвало някакво изследване - е пуснах го и него, днес е готово и сега го сравнявам с тези които имам и какво се оказа, че аз си го имам него
, но са решили да ме въртят от градината и това е.
, но това не е от невнимание или нещо друго , току що се убедих в първото си предчуствие - преди малко ми се обади старшата сестра от яслата да ме пита как така съм щяла да я давам на ясла като в решението и от ТЕЛКА пише че не се препоръчва детето да посещава детско заведение поради контакт с вируси и че е с чужда помощ
, еми много ясно, че е с чужда помощ, то е на две годинки има нужда да го нахраниш, да го облечеш, да го изкъпеш,
бясна съм и се чусвствам напълно безсилна, предчувствах че ще направят всичко възможно да ни накарат да се откажем и да натикат някое свое дете на нашето място, борбата е безмилостно жестока и ще ми искат увеличение, и някой казват че с новата система било по добре и нямало корупция - дрън дрън- явно някое друго дете още от октомври ходи на нашето място