Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако детето ми не може да седи?
Какви са симптомите на дете, което има проблеми със съня през нощта?
Какви са препоръките за справяне с дете, което има проблеми със съня през нощта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако детето ми не може да седи?
-
Какви са симптомите на дете, което има проблеми със съня през нощта?
-
Какви са препоръките за справяне с дете, което има проблеми със съня през нощта?
-
Какви са причините за сълзенето на очите при децата?
-
Какви са препоръките за успокояване на дете с подуто око?

много целувки на БО.
и то кой знае откога, че толкова са се задълбочили нещата, че в момента сме с някаква уроинфекция и в къщи е бойно поле. Върнахме се в бебешкия период пак - с памперси и носенето на ръце, но какво да се прави. Много я боли като пишка, като ака отдолу, на външен вид няма нищо, но урината и е страшно мътна и със силна миризма, днес пуснахме една стерилна урина. НО междувременно ни изписаха и зинат, защото инфекцията явно е много вече в напреднал стадии, страх ме е да не са засегнати и бъбреците, но засега не е подпухнала и няма Т, храни се и отвреме на време има проблясъци, но общо взето е все кисела и само се държи за дупето отзад и плаче, че много я боли, правим разни бани през два часа
, направо не ми се мисли. Айде толкоз от мен. 

. Анжела най вероятно ще я изпишат другата седмица- сега сме с температура,хрема и на АБ !
И аз да се присъединя към вас. 
Ами скучно му е било на момчето, защо да си губи времето...
. А ти не се тревожи и следващия път и кажи че детето си знае къде му е главата и къде са му краката - просто явно не я харесва и затова не иска да и отговори на въпросите. 
Давам му от хомеопатичните хапченца и през деня и е малко по-добре...