Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 683
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София,
Алекси ЧЕстито и от мен! Пожелавам ти и аз много щастие, здраве, късмет, много топли и хубави мигове със семейството!  Hug
ЖАлко, че таткото Ви пак е на път и няма да е до вас в този хубав ден, но не унивай, ще бъдете заедно и ще празнувате тепърва! Hug

Ина  Hug   Hug Hug Hug Hug няма да ми стигне реда да ти изпратя цялото си възхищение. Винаги си ни давала най добрия пример и най добрите съвети. Hug

Комикс, я се успокой и не се  вкарвай в разни филми. Първо вие сте още много малки, второ сте след важна операция, тепърва както казваш, те  чакат сблъсъци с други лекари, но не унивай и не се предавй Peace много целувки на БО.

МИдичке как сте днес, успя ли с бейбихалера, надявам се че МИми е по добре.
Аз пък да ВИ се оплача, че нито тръгнахме на ясла, нито май скоро ще тръгнем. И ВЕроника май е лепнала някаква бактерия newsm78 и то кой знае откога, че толкова са се задълбочили нещата, че в момента сме с някаква уроинфекция и в къщи е бойно поле. Върнахме се в бебешкия период пак - с памперси и носенето на ръце, но какво да се прави. Много я боли като пишка, като ака отдолу, на външен вид няма нищо, но урината и е страшно мътна и със силна миризма, днес пуснахме една стерилна урина. НО междувременно ни изписаха и зинат, защото инфекцията явно е много вече в напреднал стадии, страх ме е да не са засегнати и бъбреците, но засега не е подпухнала и няма Т, храни се и отвреме на време има проблясъци, но общо взето е все кисела и само се държи за дупето отзад и плаче, че много  я боли, правим разни бани през два часа Shocked и вече съм като парцал, но какво да се прави - това е съдбата на майката, да е до детето си и да прави всичко възможно, за  да облекчи страданието му. Личната пък и тя днес ме вкара и мен в някакви размисли, съмнява се за подут вътрешен хемороид, пита ме дали скоро и се е пукал и дали изобщо е имала  newsm78, съмнявала се и за някакво срастване #Crazy, направо не ми се мисли. Айде толкоз от мен. Sick

# 451
  • панагюрище
Алекси, честит рожден ден! Много,здраве за теб  цялото ти семейство.Дано таткото ви се  прибере скоро и да отпарзнувате както подобава!

Ние сме здрави вече.Снощи украсявахме елхата,но Кристи след мен я разваля.Само стой при нея и дърпа играчките.Незнам как ще разберем да не пита там.Ето последните снимки: http://herobaby.snimka.bg/children/kristi.393341.16294971

# 452
  • София
 Aleksi_Koko, ЧРД! Бъди здрава, много обичана и щастлива! nbirthday

miramar и какво казват за позата на сън?Моя единия също понякога спи така извит.То пък неможе всички да спим по корем или на една страна,аз така си го обеснявам.
Чeстно казано точно за позата на сън нe съм сподeляла с тях, но сeга като сe замисля и баща им понякога спи в някаква странна поза -извит и главата му сякаш e откачeна от тялото, та при нас можe и да e наслeдствeно   Mr. Green В началото на връзката ни ми правeшe впeчатлeниe ,та дажe съм го снимала eдин път.
 Напослeдък нeщо взe да ми писва да им търся кусури на дeцата и да сe вкарвам във филми. Естeствeно лeкаритe казват, чe в общи линии са добрe, но има какво да сe жeлаe, ама съм сигурна, чe и при голяма част от доносeнитe e така, просто тях нe ги глeдат под лупа.

# 453
баща им понякога спи в някаква странна поза -извит и главата му сякаш e откачeна от тялото, та при нас можe и да e наслeдствeно   Mr. Green В началото на връзката ни ми правeшe впeчатлeниe ,та дажe съм го снимала eдин път.

Ей това и аз искам да го видя Mr. Green Joy

# 454
Aleksi_Koko,честит празник мила!  bouquet Hug

# 455
Aleksi_Koko Честит Рожден Ден  bouquet  bouquet  bouquet
Желая ти на първо място много,много здраве на теб и цялото семейство, любов,късмет все хубави мигове с обичаните хора около теб !

Viki 76 , да в Терапията бяхме - ДОРИЛ ,полекуваха ни с антибиотик ,правихме инхалации и така до заветното прибиране у дома . Hug

Комикс скенер след клапата още не сме правили,но имахме два консулта със  Д-р Захаринов след това - за махане на конците и преглед понеже от Първа Градска ги беше обезпокоил факта ,че след операцията главичката пак растяла .....доколкото знам нещата са овладяни на този етап  Praynig. Анжела най вероятно ще я изпишат другата седмица- сега сме с температура,хрема и на АБ !
 Hug на миличка,борбена Бо !

Orhid   Hug Hug Hug Не е до плашене , много от нещата са стряскащи за всяка майка сблъскваща се тепърва с проблеми от каквото и да е било естество ...пусто като сме се вторачили  в милите дечица , а те нещата трябва да се знаят и да се реагира по най - адекватният начин ... Радвам се че ви има тук Hug , по - добре притеснени ,но знаещи отколкото нищо незнаещи и пак притеснени....а тя тревогата винаги ще я има.Първите дни разглеждах Евичка като експонат и хиляди въпросителни - паника и ужас -дали ще чува,дали ще вижда,дало това ,дали онова- коя от нас не си е задавала подобни въпроси  .... Установих колко е важно да съм спокойна пред детето  на първо място и да се радвам и наслаждавам на мига  ,а те усещат всичко малките душички, да приема фактите такива каквито са ,да се прави каквото трябва ,а всичко останало в базата данни там горе някъде..... Peace

~ Ина   Hug   Hug Hug Hug Hug няма да ми стигне реда да ти изпратя цялото си възхищение. Винаги си ни давала най добрия пример и най добрите съвети. ~- бре това с вмъкването на цитатите не ми се отдава много,НО  Peace

Благодаря за топлото посрещане,от у дома по- хубаво няма  Hug
Нека са по-малко тревогите и притесненията , досадните настинки и вируси,макар че са си неизменна част от този сезон но все пак ... ,да се радваме на здрави дечица и повече позитивизъм!

Комикс, Кики  не спирам да  се моля за скорошно гушкане у дома  Praynig Praynig Praynig

Поувлякла съм се гледам... Simple Smile
Спокойна вечер от мен !

# 456
Здравейте всички!  Grinning И аз да се присъединя към вас.  Hug  Моят малък мъж се роди в 35 седмица.

# 457
Алекси честит рожден ден1 много здраве ,щастие и късмет ти желая newsm59
тази поза и аз я забелязах при Дария,но само когато я вдигам или се опитвам да я застоя на крачетата си и тя се изпъва назад,а на всичкото отгоре сега се разкашля и е на АБ Sad
ина4е си прекаеваме страхотно по цял ден се гушкаме и ве4е казва думички-айде,ехе,лала,а другите са нерабераеми Grinning
Аарвен  Hug
Комикс  Hug- дано и при вас нещата се наредят в най-скоро време и да се гушкате в къщи

# 458
  • Варна
Алекси, честито помъдряване и от мен!  Hug
Дани, може галимциите покрай изследванияа да са били за добро - щом са станали причина да се намери проблема. Колкото по-рано се хване, толкова по-добре. Много е наприятно и за детето, и за родителите - боли ужасно. Зинат-а е добър избор по принцип.
Ние май ще търсим друг логопед. И вчерашното ходене е било провал. Умишлено бе заедно с друго дете, което познавало упражненията. Ами те са тренирали шептящи звуци - "къш", как жужи пчелата, как трепери ларинса като издават звуци... Ние сме на светлинни години от това. Вики по някое време си взл шапка (съвсем буквално) и е тръгнал да си ходи. Логопедката е казала да го науча да си показва главата, очите.. до другия път. Ами ако можех, досега за 3 години все щях да съм го научила - отказва детето и това е. Иначе като му кажа в банята, дай краче и изпълнява; като седне като жабче и му кажа - "краката напред" и ги премества - т.е. знае къде са му краката. Така е и с другите части на тялото. Просто не иска да ги показва. Явно трябва спеиален подход за да се накара да изпълнява неща, които не иска.
ААрвен, там специалистите са добри - рязки и груби понякога, но си разбират от работата.
Всички болни мъничета да оздравяват.

# 459
Дани, много неприятно за Вероника, дано бързо й подействат лекарствата и да не се мъчи много. А за яслата не съжалявай, вярвай, че за по-добро е станало така  Peace
Аз също съм в отбора на болните, но смятам да си карам вируса на крак, че в този момент от годината няма време за болнични и отсъствия от работа  Sad За сега Жорко е здрав и искрено се надявам да не му лепна нещо, че не ми се мисли...

Вики по някое време си взл шапка (съвсем буквално) и е тръгнал да си ходи.

hahaha Ами скучно му е било на момчето, защо да си губи времето...

alex4e83 , добре дошла  Hug

Хубав ден!

# 460
  • София,
Добро утро!
Ивана привет мила и бързо да оздравяваш, че идват празници и трябва да си на линия Peace Я кяжи какво си измислила тази година за подарък на Жорко.
ВИки явно логопедката няма подход, според мен изчакай още веднъж да отидете и ако и тогава не го предразположи наистина потърсете друг логопед Crossing Arms. А ти не се тревожи и следващия път и кажи че детето си знае къде му е главата и къде са му краката - просто явно не я харесва и затова не иска да и отговори на въпросите.
А и тя аз немога да разбера защо толкова бърза - според мен трябва да остави детето първо да свикне само с нея, да го остави да си играе, да не го кара още от първия път да прави разни неща, ми то кое дете общува с напълно непознат още от първия път. Tired

Арвен много се радвам за Евичка че си е вече в къщи, а за "експоната" те разбирам напълно  Laughing и ние бяхме така - стояхме с баткото с часове пред решетката на леглото и я наблюдавахме, беше толкова малка. Sick

Добре дошла alex4e83  Hug

Кики - рики дано се оправя бързо малката кукла, ето увелри ли се сама колко е важна близостта и грижата на майката, детето ще дръпне много бързо, даже съм сигурна мче ще надмине очакванията на всички лекари.

Ние днес май сме малко по добре, но сега пак ще трябва да се правят повечето изследвания за яслата отново, вече ми писна, утре ще ходя освен да говоря пак със сестрата да видим какво ще ни признае и какво трябва пак да пускам #Cussing out Tired А сега мисля да я облека и да я разходя малко навън - да вземем храната и да купим купони за януари месец Joy

Приятен ден на всички!  Hug Hug Hug

# 461
много се радвам да прочета,че за Коледа много от мъниците ни ща си у дома!!!Боже,без детенце време не минава,а сякъш вчера беше-и моето по болници...
Ние минахме ТЕЛК(70%)-доволна съм

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 18:01 от `Деси`

# 462
  • София
Вики, според мен тази логопедка се занимава с по-големи деца и за това няма подход. В началото трябва да му се дават лесни неща, дет се вика за бебета, за да свикне и да го приема като игра и в тази игра да го учат вече думички и т.н. Намери някой който се занимава с по-малки дечица, не знам във варна дали има такива центрове, там ще е най-добре. Едната от нашите какички преди нас занимава едни други близнаци, на 3 и половина някъде. От това което съм чула докато се разминаваме и те не могат много да говорят, не казват изречения и т.н. А тя им дава горе-долу същите игри които и на нас. Съвсем от скоро наблягат повече на горовенето, но със картинки, по които да разказват, учат плодовете и зеленчуците (не ги знаем много, но никога не са ми казали до следващия път да сте ги научили).
От сутринта го пиша този пост и вече си забравих мисълта  Rolling Eyes

Кики, браво за постиженията на Дария. Представям си като си я вземеш вкъщи колко много ще напредне  Hug

Ивана, бързо да оздравяваш  Hug

Дани, явно е започнал все пак да действа антибиотика. А вече по-малко ли е зачервеното?

Ох, ние сме ужасни тези дни, особено Дани... 3те пследни кътници растат наведнъж, от всеки се е показало малко ръбче и е ужасно кисел. РЕве за дреболии, събужда се с рев и не дава никой да го пипне...  ooooh! Давам му от хомеопатичните хапченца и през деня и е малко по-добре...

# 463
Здравейте Hug
Семирамида,как е Вероника?За яслата не се ядосвай, детето да е добре , само.
Ivanah, Hugскоро да оздравяваш .

Aleksi_koko,да си жива и здрава мила  bouquet  bouquet  bouquet

Жорко като бебе също се извиваше така ,тялото му приличаше на дъга.многото рехабилитация при него ,помогна.
Доста сте писали тези дни ,ще ви чета сега Simple Smile

# 464
 *GERI , а ти защо не си ни чела тези дни, къде беше  Wink

Я кяжи какво си измислила тази година за подарък на Жорко.

Дани, преди известно време Жорко вече реши точно какво иска - червен джип. Така каза и на госпожата от яслата, когато са писали писмо на дядо Коледа. Намерих джип, взех такъв с радиоуправление, защото голям обикновен така и не намерих, остава да го опаковам само и да чакаме тържеството следващата сряда, живот и здраве  Mr. Green За вкъщи под елхата му взех един комплект за моделиране, нещо като play doh, но на кутията пише, че е за възраст +2, докато play doh е за +3. Едните баба и дядо са му взели влак. Та до тук сме с подаръците за сега. Най-малкият от семейството сме го уредили вече...остават другите  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт