Размяна на парфюми ХХVІІ

• 59 951
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
За размяна /може и продажба

Hypnose Lancome edp 40 ot 50 ml, с кутия.

MNG Mango - 20 ot 50ml.
Cthru Ametyst 20 ot 30ml.
Incanto Shine 15ml ot 100ml
Obssesion Sheer CK 15ml ot 50 ml edp
Trussarsi Jeans 10 ml ot 30ml

Търся:
Ma Dame Gaultier
Allure Sensuelle
Azzaro Twin
Euphoria CK

# 211
Разменям:

50мл Премиер Жур
Еуфория - 30мл с кутия;
Шанс-Шанел - 7мл отливка
Визит - Азаро - 10мл отливка
Искам Скарлет на Кашарел, In the mood for love, Rose the One, Ricci Ricci, Black XS, She Wood, Desire me, Incredible me, Gucci 2, Ange Ou Demon la Secret ili tendre, но бих разгледала и други предложения, може отливки  Peace

# 212
  • София
За размяна /продажба

Miss Dior Cherie edt 40 ot 50 ml, с кутия
Covet by Sarah Jessica Parker - 60 ot 100ml, тестер с капачка

# 213
Разменям/продавам:

1. VERSACE WOMAN - 35-38/100ml

2. Mandarina DUCK - чисто нов 30 мл от Ягодка, с кутия, само без целофан

3. CHANCE/CHANEL - EDT, 20 ml  отделна опаковка, неотваряна - пълнител за ето това:

имам 3х 20 мл и едва ли ще ги използвам скоро, имайки предвид, че откакто съм го получила не съм го носила все още  Embarassed  ВЕЧЕ НЕ Е ОБЕЩАН

4. НИКОС Скулптура - мъжки ( според мен е унискекс) - нов с кутия, 100 мл

Търся евентуално Нарцисо - ЕДП, Версаче Сигначър, Зеления Шанс, но може и други

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 11:48 от Asinka

# 214
Разменям :
- Givenchy Harvest 2007 Organza Jasmine , 60 мл EDP, нов с кутията
-Jil - Jil Sander ,28/ 30 мл ЕДП, с кутията

търся само Алюр Сенсуел ЕДП/според количеството мога и да доплатя/

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 08:34 от teddy_n

# 215
  • при морето
Разменям/продавам:
Екстраваганс д`Амариж/Живанши-95/100мл.,с кутийка
Гучи би Гучи,едп-25/75мл.,не е тестер-ОБЕЩАН
Лолита/Лолита Лемпицка-15/30мл,с жълтата кутийка,едп
Хипнотик пойзън/Диор-40/100мл,тестер,с капачка-ОБЕЩАН
Анаис-анаис/Кашарел-10/30мл.
Бирман/Ван Клийф-25/50мл.,с кутийка,едп
Тео Фенел Скент-отливка-8мл.
Перлите на Лалик-отливка-4мл.
Лове Париж-отливка-8мл
Синема-отливка-4мл.-обещана
Готова съм да се разделя с всички отливки заедно за 10мл. Линстант Ирис или Меджик!!!
                              Hug

# 216
Дами, нужно ли е да сте на всяка страница? Темата се пълни безумно бързо с едни и същи постове. Аз изчаквам поне 2-3 странички и се пускам пак. Ако всички правим така, няма да се задръства толкова бързо и да се повтаряме прекалено често.  Peace

# 217
Да некажа,че и на 10 страници е нормално да се изчака. Като ги видя тези чаршафи и едни и същи списъци-честно казано,вече не ги и чета.

# 218
  • Sofia
Ако си въведем правила да се публикува един и същ парфюм само веднъж в тема (и с ограничение за размера на снимките) темите няма да се пълнят така бързо и да се затрупваме една друга.  Peace
Както и благодарностите да се пишат на лични.
И моля ви, споделяйте като имате проблеми с някого! Вече зная за доста ужилени, които си мълчат, а не е редно друг да изнася инфото.

# 219
За благодарностите на лични е ок, обаче за някои момичета (визирам новите) това е един вид ''реклама'' за останалите, че са коректни Peace

# 220
По-неприятното е, че некоректните остават скрити  Rolling Eyes

# 221
не мога да си преставя нашите модератори и администратори колко ще се зарадват на една подобна тема  Joy

и в настоящата тема да не се пише само коя колко е прекрасна, а наистина важната информация, т. е. коя колко не е  Peace
и да се пише само в тази тема, а не в другите две, за да няма после - онези от другата 'лошите' така направиха на нас 'добрите', така казаха и т. н., което е доста излишно - има тема за размени, пишем в нея  Peace

# 222
Хайде някоя по-опитна форумна дама да попита където трябва, дали ще прекалим с още една тема за "впечатления от размени"...  Rolling Eyes
Не съм твърде опитна, но да ти кажа и това е прекалено. Камо ли още една тема! ooooh! Просто на всички ни е ясно, че става въпрос най-вече за постовете на Winter fairy, който са на всяка страница, по два един след друг! Нали така!?

Много пъти съм мислела да кажа, но ще звуча като дърта свекърва. В публикациите, които се цитират може и да се редактира, а не за изглеждат така:
Цитат
ала-бала - 30 от 50 едп - РАЗМЕНЕН
дрън-дрън 35 от 75 - РАЗМЕНЕН
бла-бла- 50 от 100
мрън-мрън 27 от 50 - РАЗМЕНЕН

Е, какво цитирате ми това, за да знам, че сте разменили или основно ви интересува да размените и бла-бла-то си?
Картините да не говорим... Метър на метър. Ама добре че Вълкът с дълъг ник не пише тук иначе на всеки пост щеше да ви бие през пръстите. Не можеш да кажеш на всеки поотделно да се съобразява. То и малко усет е нужен! Ако кажеш - си лош - "Тая па, на каква ми се прави!?". Ако си мълчиш, те взимат за тъп, ако се включиш след първия, който се осмели да пише, става "лавина" от мислещи и те така и разправия до безкрай!
Ми замислете се малко пък! Отгоре на всичкото, честно да ви кажа аз да съм, такива размени през пет поста, никога няма да направя! Това е "антиреклама" на онова , което човек заменя. Пред пост, през пет и никой не ще да ги размени с теб...

# 223
И това е вариант, Асинка
Promesse by Cacharel - клик върху картинката, под която е линкът към описанието на парфюма

или обратното

Promesse by Cacharel
тук линкът е под името на парфюма.
И комай не ставаше дума за теб, но ти побърза да се нацупиш. Не си представям какво ще се случи като дойде Winter fairy... Mr. Green

# 224
аз не знам как се прави това картинката да е линк  Rolling Eyes
[urІ=тук се слага линк към сайт с описание на парфюма][iмg]тук се слага линка на картинката[/img][/url]

Червените тагове са под тази картинка , а сините под тази като натиснете тези бутончета, таговете се появяват в поста ви. Peace

Общи условия

Активация на акаунт