Отговори
# 600
  • София
ИМАМ ОГРОМНОТО УДОВОЛСТВИЕ ДА ВИ СЪОБЩЯ

МИМС В 10.05Ч. РОДИ СВОЯТ ЧАКАН СИН РАДОСЛАВ С ПЕРФЕКТНИТЕ МЕРКИ 2800 И 49см.
мама се чуства добре и е много щастлива Laughing
newsm44

# 601
  • София
Добро утро!

Абе какви са тия наши колки?! newsm78 Започват от 4 сутринта та до към 9 иначе през цялото друго време спи. Незнам вече какво да правя. Нормално ли е според вас в тези часове да има колики, те не са ли към следобедните и вечерните часове?

Честито на Мимс да са живи и здрави и скоро да са вкъщи  bouquet

# 602
Честита радост на Мимс и на Стейси! Много радост и щастие да ви носят дългоочакваните бебчета!
Кики таз твоята свекърва си е точно за удушване! Не ти е лесно, но се опитай да не и обръщаш внимание. Hug
Аз се радвам, че баба е при мен. Помага ми много жената, опитва се дава съвети от време на време, но като и кажа аз как предпочитам и дискусията приключва. Само не ми се мисли тя като си тръгне пролетта кой ще дойде,докато свърша лекции -майка или свекървата. Ако е свекървата ,тогава вече е лошо. Crossing Arms
Въпросче- на Дани едното оченце му е много често слепено от гурелчета. Почиствам с физиологичен разтвор,но скоро пак ги има. Някой знае ли какво да му капна в оченцето или как да го почиствам? Интересно, че е само едното оченце. newsm78
Бая и нашите са през нощта. Снощи от към 3 някъде до сутринта и сега сладко спинка.
Направих му от чайчето на ХИПП и като се събуди ще започна да му давам. Дано има някакъв ефект.Иначе си чакам капките от Германия, но това ще е след 10-на дни. А между другото някой знае ли цената на Инфакола- за гръцкия става въпрос?

# 603
  • София
Добро утро и от мен!

Благодаря за пожелания и честитките за рождения ми ден  Hug!

Честити бебчета на Мимс, keane, Стейси,Лусия и sosito85 !  Да са живи и здрави и много радват родителите си!Мамите бързо да се възстановяват!

Аз още не съм родила, насочваме се към декември явно  Simple Smile. Катерина26 , sunflower-mv, Boyanna, viksi тука ли сте още, нещо самотно взе да ми става, намаляхме доста.

Мисля да ударя една разходка, да стимулирам малко процеса, че напоследък и контракции нямам даже, пълно затишие.

Приятни разходки на  всички с бебчета в колички и в коремчета Simple Smile.

# 604
ЧЕСТИТО НА МИМ`С - най- сетне  и тя дочака. Да са живи и драви и двамата.  Hug Hug Hug

КИКИ - не искам да давам чай за коликите, за да не се учи на биберон. От това най-ме е страх да не се отбие от гърдите. То не е  чак толкова страшно положението. През нощта е по-скоро инцидентно и то защото от едната гърда е по-силно налягането и направо се дави горкото като яде. Предполагам, че затова е неспокойна - ЛАКОМНИЦАТА НА МАМА - имаме гривнички по крачетата вече.  Mr. Green
ТИ ОЩЕ ЛИ НЕ СИ ИЗГОНИЛА СВЕКЪРВАТА Naughty Naughty Naughty Аз се чувствам прекрасно сама без някой да ми снове нагоре надолу. Стига ми, че цялата фамилия - моята и на мъжо ми звъни всеки ден да пита какво прави Дария. АМИ СПИ И ЯДЕ - какво да кажа. Не успявам винаги с всички домашни задължения заради дългите разходки, но никой не се е тръшнал от тази работа. МОЛЯ ТЕ ДЕЙСТВАЙ ПРЕДИ ДА СИ ИЗКРЕЙЗИЛА

sinapovaaya - и аз ползвам тези подложки за кърма, но ми се е случвало през нощта като спи по-дълго бебата и легна върху пълната гърда да протече превръзката  Laughing Неволите на майчинството - от всякъде тече по нещо  Mr. Green

mama_AJ - ама какъв си стихоплетец тази сутрин  Laughing
КАТЕ - Наслаждавай се на последните си дни на спокойствие и си направи кефа доколкото позволяват обстоятелствата. Нещо прическа, маникюр, масаж на петичките...............после НЯМА ВРЕМЕ ЗА НИЩО ТАКОВА
  smile3511

# 605
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честита радост на Мимс и на Стейси!Да са им живи и здрави бебчетата!

Да се разпиша,докато не се е събудила.Нашите колики са вечер и рано сутрин,от 6 до 9 днес ме смука 3 пъти през 1 час докато се успокои.И Натали си се буди на 2,5-3 часа,най-голямата нощна пауза е била от 4 часа..
Доволни ли сте от Еспумизана,че нашите капки свършиха и се чудя какви да взема сега,пак ли Колийф или да ги сменя с Еспумизан? newsm78
mama_AJ   страхотни сте. Hug
Няма как да не текат гърдите,дори и кърмата да е регулирана,докато се кърми от едната гърда,от другата изтича малко.Който не иска да си цапа пижамите,да спи със сутиен и подплънки.Аз ползвам безшевни бюстиета,много са ми удобни.Така и не си купих сутиен за кърмачки.

Хайде бебевозки и майчета,стягайте се за разходка,времето е с нас все още.
На тези,които тръгват към болницата,леко раждане. Hug

# 606
Честито на родилите мами.
И аз май ще отида към декември.

# 607
Честити бебчета на Сосито, Мимс и Кeane! Много радост да ви носят!  newsm51

Арпи, мерси за кафенцето, сега пийвам моето. Много сте сладки и тричките на снимките  Flutter
Кики, ама страшна помощница си имаш, не ти завиждам  Laughing
Кате, недей така да се депресираш сама! Останали сме още 2 в 1...на пръсти се броим, ама пак ще те прочетем и успокоим  spoko И при мен няма никакви признаци, че 'наемателката' ми скоро ще излиза  Laughing Ама и аз тия дни не й давам зор, че с тая настинка не ми се ражда. Налягам си парцалките вкъщи и по цял ден тъпча плодове и зеленчуци, витамини и се моля бързо да ми мине  Praynig
Ааа, Вили, на моята кокона съм казала, ако не се роди тоя месец, направо да остави за януари - много рожденици и празници имаме през декември  hahaha Пък и аз вече свикнах, все едно цялживот го мъкна тва шкембе  Laughing

# 608
Момичета благодаря за отговорите, но пробвах с подплънките за през деня става ама вечерно време може би и пакета няма да стигне  Crazy Hug Габи спи от 9.30-10 до към 2-3 през нощта така че интервала ми идва доста голям. Пробвах и да цедя от двете гърди преди да си легна ефекта е че се събуждам пак с препълнени гърди. ooooh! Надявам се като попорасне принцесата ми да може да изяжда повече и да не се стига до преливане на "млекоцентралата"  Crazy
Хрупка,какво е това чайче което си взела как се казва? за по нататък може да ми върши работа Simple Smile
Радост, на нас еспумизана ни помага до сега, но съм чувала мнения на други мами които казват че не им е помогнал ,май е доста индивидуално
Айде хубав ден от мен и много да се разхождате в това хубаво време1
На запътилите се към болницата успех!

# 609
Честита радост на всички мами!

Много неприятно това чакане... то и не останаха глезотийки, с които да се разсейвам Tired

Снощи помислих, че бъбречна криза ме подхвана - 2 часа адски болки отзад над левия хълбок. Ударих си един врял душ и отмина всичко. През нощта пък ме заболя в дясно таза.. какво беше това чудо  Thinking
Сега няма и помен от болките.

Приятен и слънчев ден от мен...    bouquet
Времето предразполага към добро настроение и разходки  Simple Smile

# 610
 ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ,КОИТО СА РОДИЛИ СВОИТЕ РОЖБИ!!!!! НЕКА БЪДАТ ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!!

И нас вчера ни изписаха. Сучем, което много ме радва, защото в болницата ги дохранваха с адаптирано мляко. Лошото е, че се кърмим много начесто и почти не остава време за друга работа.

Успех на мамите, които чакат своите съкровища.

# 611
Честити нови бебоци. А на мамите брзо възстановяване и скорошно преберане в къщи.
Ние от днес започваме да пием капки ВИГАНТОЛ ОИЛ за рахит и така до април месец.
Сега се пробужда и ще папкаме и излизаме навън.
Приятен ден на всички.

# 612
искам да питам кърмещите мами дали спазват някакъв режим на хранене?Моят 4о4ко го храня когато поиска,понякога на два,понякога на три 4аса,а понякога и през половин 4ас,зависи кога се събуди и иска да яде.Всъщност нямаме никакъв режим и се 4удя дали така трябва? newsm78

# 613
Мамчета все още съм на линия  preggo-не излиза бебето бе....спуках се от хойкане тез дни.., ама божа работа е  Laughing Laughing Движа се като Бори Мечката и пуфтя и пикам през 15 мин-опиках де що имаше WC-та по улиците  Joy, едвам ставам от дивана все мъжо помага, че и малчо помага  Heart Eyes. Абе какво да се оплаквам ...знаете как е  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 614
Кате, не се тревожи, а се понаспи сега. И аз нямах никакви признаци и както си се ровех из face-а ми изтекоха водите и хукнах към болницата.
Електра, намокри едно тампонче с кърма и промии оченцето.
Мами, мол ля ви кажете ми как да го оригвам, той почти винаги заспива цокайки. Опитвам се да го изправя милото, то е като парцал  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт