СЛИВЕН - зимата е на прага

• 30 865
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
да си жива и здрава Славенче,много да те радват децата и много да те обича мъжат ти 1dating nbirthday newsm59  bigdance2

# 91
Славенче ....
Желая ти здраве, защото без него
нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание,
защото то ще те научи как да постигнеш предното
и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание
любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

# 92
  • До Балкана

Честит рожден ден на slavena80! Много здраве пожелавам, да си много обичана майка и жена и безброй прекрасни мигове с близки до сърцето ти хора!
sashasa, виждам, че си около моя термин, може да измислим нещо, Българка е близо до Младост! Blush Hug

# 93
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛАВЕНЧЕ!!! МНОГО ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ!!!

# 94
Честит рожден ден Славенче!

# 95
  • Сливен
Честито на рожденничката,нищо че не  се познаваме,да е жива и здрава,много любов и хубави мигове!!!

Dallcheto,разбира се че можем да измислим нещо,ако искаш пиши ми на лични или на скайп-а > sashassa   

newsm03

# 96
  • София / Сливен
Aми аз съм в Българка!!
    Много ми се искаше да отида на тази среща,но уви..честно - ами досрамя ме   Embarassed  никой не познавам и... ами такава съм..,а уж не съм срамежлива (даже хич!!).  newsm78

Радвам се че ми отговори  Grinning аз съм се регистрирала скоро и никой не познавам ще се радвам да си пишем !

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛАВЕНЧЕ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВААА (на патерици)

Хубавелка, Сашаса и Далчето, много се радвам, че пишете в нашета тема. Не спирайте. Нищо, че очаквате първите си деца, за нас ще бъде интерено да споделяме заедно вашите проблеми и радости покрай бременността ви  Hug А и има много други теми, с които ще ви бъде интересно  Peace 

Ние сме болни. Всички. Мъжо е с бронхит, а аз и малкия- неопределено. За сега сме с Т и кашлица. Сами се лекуваме и така ще е до понеделник, когато искренно се надявам личните ни доктори да ни обърнат внимание вече.

Лек ден на всички.

# 98
Добре дошли на бъдещите мамчета Simple Smile newsm51

Сисе така като гледам хубавелка не е с 1-во има доста опт  newsm47

# 99
Добре дошли на бъдещите мами!  Hug
Сисе, стискам палци бързо да оздравеете и да се видим скоро! Дано Божи да се размине с антибиотика поне  Praynig

# 100
Хей, добро утро, момичета!
Да ви пожелая една чудесна и слънчева седмица Hug!
Честит празник на всички, които имаха рожден ден или някакъв друг повод! В това число и на моята сестричка, която поостаря вчера. Упс сори - помъдря!
Айде да ви почерпя с питиенца от нейно име, че тя не се е сетила Simple Smile
И не - не е рано за по питие Wink, все някъде си е баш на време!

# 101
Добро утро.
Теди, мерси за питиетата  Laughing Ама хич не можеш да ме съблазниш с тях, виж ако беше нещо за ядене - друга работа  Mr. Green
Else, днес дойдоха най-сетне снимките от английския сайт, дето стана дума миналата седмица. Много са хубави като качество  Grinning Ей тук пише за какво става въпрос http://christozovi.wordpress.com/2009/10/02/free_print_from_photobox/ Някой ако иска покана да каже Simple Smile

# 102
  • София / Сливен
Здравейте момичета да kokitka не ми  еза пръв път имам син на 10г. така че имам горе долу опит хахах радвам се че ме приемате радушно благодаря за което Two Hearts.
Sashasa ти в кой блок живееш на Българка ако не е тайна ние Dalla сме дружки таке че можем да се видим тя е е приблизително с твоя термин аз съм в 22 блок.

# 103
  • До Балкана
СиСиТу, благодаря за посрещането! Hug Няма да спираме вече  Joy. Пожелавам мъничето и мъжлето бързо да се оправят без усложнения!Тес, да ти е жива и здрава сетричката!  bouquet
Пожелавам ви позитивна седмица с много приятни емоции!
Даааам, с xybavelka сме си дружки! Hug

# 104
Else, днес дойдоха най-сетне снимките от английския сайт, дето стана дума миналата седмица. Много са хубави като качество  Grinning Ей тук пише за какво става въпрос http://christozovi.wordpress.com/2009/10/02/free_print_from_photobox/ Някой ако иска покана да каже Simple Smile

Катя, благодаря много   bouquet  Познавам лично авторката на блога и ще я смъмря, че не ми е казала  Simple Smile Отивам да гледам и чета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт