Машина за хляб-21 част

• 43 389
  • 749
  •   1
Отговори
# 165

Бе хора къде ви изчезнаха мерителните чаши към хлебопекарните.

Ами при мен си, и ползвам ама с брашното само да тупна чашката в масата и сляга и да слагам ли още , та затова. Но ако ме светнеш за чашката ще ми спестиш малко парички

# 166
  • гр.Сливница
Имам въпрос към Ердинч или към всички имащи пекарна"Северин".Колко е продължителността на  програма 3 на която правите козунак?Ердинч има страхотна рецепта за козунак,която прави в пекарната,но като времетраене колко е.Или някой който е правил козунака на Ердинч да помага.

# 167
  • София
Аз пък си мислех, че линията показва точната доза, а не половин. И за едно хлебче от 750гр ползвам само толкова и става чудесен.

# 168
  • Географският център на България-Габрово
Имам въпрос към Ердинч или към всички имащи пекарна"Северин".Колко е продължителността на  програма 3 на която правите козунак?Ердинч има страхотна рецепта за козунак,която прави в пекарната,но като времетраене колко е.Или някой който е правил козунака на Ердинч да помага.

Аз имам Клатроник която е произведена от една и съща фирма където се произвежда и Северина.Различават се по дизайн и име.При мен моята програма 3 е с продължителност 3часа и 50 минути

# 169
Момичета, ето и моя първи козунак  newsm44 Омесих го в машината, но го опекох във фурната. Танита, от  цялото семейство   bouquet    bouquet    bouquet

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 22:49 от iiv

# 170
Момичета, ето и моя първи козунак  newsm44 Омесих го в машината, но го опекох във фурната. Танита, от  цялото семейство   bouquet    bouquet    bouquet

Много се радвам, че ви е харесал!

# 171
  • София
Аз пък си мислех, че линията показва точната доза, а не половин. И за едно хлебче от 750гр ползвам само толкова и става чудесен.

Ха сега  newsm78

Кантарчето е някакво най-обикновено механично от магазин за домашни потреби. В Техномаркет най-евтиното вчера било към 80-90лв. и се отказахме.

# 172
Аз си взех кантарче електронно, за около 20лв., не помня вече, мери до 5кг. от магазин на Красно село. Много съм доволна.  Peace

# 173
Ердинч,внимавам защото сега се уча.Имаш една рецепта"Pizza
NUT",на която ми харесаха съставките и мисля да я пробвам.Тя става за хляб или е тесто за пица?
Ако е хляб има ли нещо специално като например програма за пълнозърнест хляб?Нядявам се да не ти досаждам с тези въпроси.

тесто за пица ХАТ

Ердинч не се отваря линка.Отваря се само рекламната снимка на пицата

Peace да, снимка е, беше в отговор за въпроса на hrisko

на програма номер 3 и на най светла кора(3:50ч), рецептата не е страхотна, различна е само малко в процедурата

времената на програмите в Северин:

Hug поздрави за всички от Истанбул  Hug

# 174
Аз си взех кантарче електронно, за около 20лв., не помня вече, мери до 5кг. от магазин на Красно село. Много съм доволна.  Peace

И моето е от този вид. Много хубава работа ми вършеше в началото, когато теглех всичко. И сега го ползвам често. А мерителната чаша ми мери само течностите понякога, защото имам и друга по-голяма. За брашно никога не съм я ползвала.

# 175
  • в обкръжаващия ме хаос

Днес се сдобих и с кухненско кантарче.
Би ли казала какво е това кантарче, че с това брашно не мога да се оправя колко да слагам
Аз си купих от Метро механично за 14 лв. Ако предпочиташ електронно може да разгледаш сайта на мегашоп има на цени около 24 лв.

# 176
Понеже видях, че коментирате синия пакет на София мел от 2кг -аз взимам точно такъв и съм много доволна. Пробвала съм и белия-2кг, но това е по-хубаво.

# 177
  • София
за 3 дни, 12 страници  Shocked

# 178
Снощи изпекох първия си хляб, взех рецептата за бял хлая от първа страница и стана много прилично. Пека в Мулинекс 5000 и горната кора остана много светла, на коя степен на препичане да пускам хляба?
И друго искам да питам - машината е дадена да прави хлябове с грамаж започващ от 750, мога ли да сложа съставките за 0.5кг и да правя по малки хлябове?

# 179
  • София
момичета и момчета  Simple Smile, да споделя, че съм много доволна като слагам сварен картоф в хляба. Peace Прави ми впечатление, че бухва повече, а на следващия ден не може да познаеш, че не е правен същия ден.
Решила съм да направя някой път за свекър ми и свекърва ми хляб само от ръжено брашно и картофи по рецепта на natalyna. Мисля, че ще стане добър изцяло диетичен хляб.

Общи условия

Активация на акаунт