Машина за хляб-21 част

• 43 254
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
fata_morgana, потекоха ми лигите!
Аз бъркам пита по рецепта на мах-мама. Ще пусна снимка после за да се облизвате  Mr. Green

# 61
Балончетата станаха много вкусни  Party Свекървата много ги хареса Simple Smile

# 62
За рецептата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440164.750
много благодаря на Пету6ка63   bouquet Накрая проявих малко самоинициатива като завих разстланите и поръсени със сирене кори на руло и ги нарязах на розички.
А вкуса... ами само двамата с милото преполовихме тавата  newsm53

# 63
Аз съм страшно доволна от турската суха мая, но онзи ден не знам защо реших да експериментирам и си купих българска на Радиком. Е момичета не правете тази грешка по - голям боклук не бях взимала. Хляба не се надигна грам, при положение, че бях сложила две пакетчета от нея.

Hug 

Ако срещнете по магазините препоръчвам ви турската юва (YUVA)  инстант (11г), обикновенна суха (100г) или прясна (42г),

Thinking аз напоследък ползвам обикновенната, действа също като бързата

# 64
Много е хубава тази мая, вече ползвам само от нея. В България се продава в малки пакетчета - червено и златисто - и пише "Жива мая" Yuva

# 65
Само се записвам. От вчера имам хлебопекарна. Днес пуснах първия си хляб, но още не готов. Стискайте палци да се получи, че ще има остри критики от страна на мъжо Crazy

# 66
fata_morgana , браво, страхотен тутманик си спретнала! newsm10
Браво и на авторката на рецептата, аз просто я копнах, но важен е и майсторлъкът!(аз мога да съсипя и най-добрата рецепта Embarassed)
Миналата седмица случайно открих в един магазин турска суха мая и изкупих каквото имаха в наличност - ами тя е вълшебна!

# 67

JeniB, благодаря ти много за разясненията! Непременно ще отида да я видя и на живо!

Нямам претенции към цвета, просто отбелязвам, че дизайна ми допада, а цвета й ще се върже с останалите уреди в кухнята, а защо това поражда заключението, че си търся украшение за кухнята не мога да разбера?! Естествено, че ми трябва, за да ме улеснява и за да работи, а не за украшение, но това не ми пречи да споделя, че моделчето е хубаво и освен това стилно, единственото, което ме спира да си го купя веднага е цената! Панасоник съм виждала и мнението на приятелката ми е достатъчно, за да не се усъмня в качествата й. Допитах се до вас, защото имате личен опит и бихте ме насочили по-добре за предлаганите на нашия пазар машини, не очаквах някой да ме критикува, че харесвам определен цвят повече от друг.

Благодаря на всички, които си изказаха мнението, за да ми помогнат в избора на машина! Дано и след като си я купя сте така търпеливи и добронамерени, за да ме насочвате и да давате съвети, когато е необходимо!

# 68
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ, КЪДЕ В ПЛОВДИВ МОГА ДА СИ ПОПРАВЯ ХЛЕБОПЕКАРКАТА ?

# 69
  • Географският център на България-Габрово
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ, КЪДЕ В ПЛОВДИВ МОГА ДА СИ ПОПРАВЯ ХЛЕБОПЕКАРКАТА ?

http://www.servicebg.net/gradove/Plovdiv.html

# 70
  • в обкръжаващия ме хаос
В Пловдив се продава турска мая юва (YUVA) инстантна и на кубчета  в Пикадили, днес от там купих.

# 71
Привет на всички.
Продължавате да сътворявате страхотни вкусотии.
И аз набързо направих месеницата на мах-мама за което и благодаря.Стана чудесна. newsm51
И тъй като съм още в домашен ремонт, и няма място за машината да ви се похваля,че се научих да меся без нея.
Ама вие такива вкусотии правите,че неможах да издържа...пък тя неволята учела.Но скоро ще се присъединя към компанията ви.

# 72
  • София
аз моят хляб на балончета не можах да го снимам, защото веднага трябваше да излизаме на гости. Стана страхотен и изглеждаше точно като на снимката. Simple Smile Аз го направих в тортената ми форма. Всички много го харесаха и се изяде много набързо.

# 73
  • Разград
Меганс,браво,чудесно изглежда. Peace
Чакам и Елито да се отчете,обеща ни.
И аз утре пак ще правя.

# 74

Това е моето произведение Simple Smile Малко тъничко съм нарязала розичките, но за другия път ще знам!

ммм потекоха ми лигите  Heart Eyes .. Рецепта  Praynig

Ей такава слънце - пита съм правила ама съм месила на ръка. Сега ще пробвам и с пекарната.

Общи условия

Активация на акаунт