Машина за хляб-21 част

• 44 710
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Разград
Да същата е рецептата. PeaceБлагодаря много  bouquet
Кората я разточвам около 1 см,може и по-тънка.А тавичката ми е с диметър 25 см.Пропуснах да отбележа ,че втория път слагам рулото да втаса на 50 градуса във фурната.

Дали някой може да ми разясни как точно се нарежда рулото, че нещо не мога да вдяна newsm78След като се нареже на шайби, тези шайби как се редят Thinking

Парчетата се редят като се застъпват,като керемиди.
Ето един козуначен кранц,оформен по същия начин

# 661
  • Дълбоката провинция
Да си кажа честно не съм засичала точно време за втасване,но си следя,като се напълни тавичката включвам на 180 градуса,намазвам с яйце и връщам тавата във фурната.
Ето тук по подобен начин са наредени шайбите,само че при козуначеното руло се реже изцяло...http://domacipekarny.dama.cz/postupy.php?d=235   Ох ,дано сте разбрали,че хич ме няма в обясненията...
max-mama,прекрасно нещо си сътворила  bouquet Може ли и рецептичката?

# 662
  • в обкръжаващия ме хаос
DDimitrova, в този сайт има страхотни идеи за оформяне на тестени изделия. Има и мнения за хлебопекарни и интересни рецептички. Аз използвах преводача на Гугъл. Благодаря ти, че го сподели с нас.
Страхотен изглежда сладкишът ти   bouquet

# 663
DDimitrova, в този сайт има страхотни идеи за оформяне на тестени изделия. Има и мнения за хлебопекарни и интересни рецептички. Аз използвах преводача на Гугъл. Благодаря ти, че го сподели с нас.

Ако пробваш нещо и е сполучливо, споделяй и с нас, моля те Laughing!

# 664
  • България
Поли питаш за брашна. Аз основно ползвам Панино. Последния път взех брашна от Мелницата след Асеновград в посока Бачково. Много са добри брашната, на тебе ти е близо. Брашното е пакетирано.

# 665
Поли питаш за брашна. Аз основно ползвам Панино. Последния път взех брашна от Мелницата след Асеновград в посока Бачково. Много са добри брашната, на тебе ти е близо. Брашното е пакетирано.

Оооо, даже ми е далече Laughing. Ти май веднъж ме беше питала, но аз не съм от Пловдив.

# 666
  • София
аз съм оформяла така, но когато парчетата се обръщат две по две в срещуположни посоко, става по-интересно, защото се оформят като сърца. Peace Иначе най-добре изглежда такова руло от тестото за виенски кифлички, защото нашенското козуначено много бухва и се губи формата.

# 667
# 668
  • Дълбоката провинция
Благодаря много!В най скоро време ще го пробвам.Мъжът ми ме предупреди официално,че ще ми вземе машината ,ако не спра да правя  всеки ден най-различни вкусотии! Twisted Evil

# 669
Моето  козуначено  руло

DDimitrova, благодаря!  bouquet

# 670
  • София
Аз пък така и не разбрах оти си не пишете адресите, че да дойдем и да опитаме бе хора.

То снимки снимки ама друго си е така да дегустираш.  Laughing

# 671
Ще ми кажете ли от какво е тъмното тесто, че нещо съм изпуснала Rolling Eyes.
http://domacipekarny.dama.cz/postupy.php?d=235

# 672
Здравейте на всички!От вчера и аз имам машина за хляб на Мулинекс с 2 бъркалки.днес много ми се иска да я изпробвам,но от четенето снощи до 2 часа и днес сутринта ми става все по-голяма каша в главата.Много ви моля кажете ми по коя рецепта да направя най-обикновен хляб.Не се притеснявам от провал,просто немога да избера рецепта за начало.помагайте моля.

# 673
Здравейте на всички!От вчера и аз имам машина за хляб на Мулинекс с 2 бъркалки.днес много ми се иска да я изпробвам,но от четенето снощи до 2 часа и днес сутринта ми става все по-голяма каша в главата.Много ви моля кажете ми по коя рецепта да направя най-обикновен хляб.Не се притеснявам от провал,просто немога да избера рецепта за начало.помагайте моля.

На стр. 44 направи рецептата за Бял хляб.
Вместо суха, сложи половин мая на кубче ,разтворена в много малко вода.
Сложи солта и захарта в единия край на тавичката, а маята изсипи в другия край.
После да се похвалиш със снимки!

# 674
  • София
Ще ми кажете ли от какво е тъмното тесто, че нещо съм изпуснала Rolling Eyes.
http://domacipekarny.dama.cz/postupy.php?d=235

Бе гледах го този сайт ама не прочетох никъде за тъмно тесто. Ти дека то виде.

Общи условия

Активация на акаунт