Машина за хляб-21 част

• 44 710
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Вече в моята си приказка...
Момичета, и аз съм тук. От вчера съм на върха на щастието - Дядо Коледа при мен дойде рано-рано и ми донесе една чисто нова пекарна за хляб. Сега се опознаваме взаимно. Вече направих две страхотно вкусни хлебчета - едното беше от книжката, че нямах много продукти. Днешното вече е по-богато откъм вкусове - сложих и настърган кашкавал, и масло, и прясно мляко. Е, хлябът стана страхотно вкусен, бухна достатъчно /въпреки, че брашното ми не беше нещо особено - взех си Клевър от Билла/... Ох, толкова съм щастлива. Нямам търпение да замеся и козунак...

# 556
  • Разград
Полин,последно купих бял пакет на Соф мел.
Жени,моето тесто беше добре,но никак не позволяваше да се оформи,направо се късаше.
Утре ще отида и на Клевър от Билла да си купя.Ще помоля,който в момента ползва такова и е доволен от произведенията,да ми каже партидата или нещо друго ориентировачно,че вече се притеснявам,а ми се иска да си купя по-голямо количество за предстоящите празници.

# 557
  • На морето!
Здравейте,и аз съм в отбора. В момента втасва обикновен хляб, на 1вата програма, по книжката на машината, а аз ходя да клюкаря през прозорчето какво точно се случва вътре  Mr. Green. Сега се образовам за по-сложни и вкусни рецепти. Взехме си Мулинекс, този модел по препоръка на консултантите и се надявам да е добър.

# 558
  • Разград
Здравейте,и аз съм в отбора. В момента втасва обикновен хляб, на 1вата програма, по книжката на машината, а аз ходя да клюкаря през прозорчето какво точно се случва вътре  Mr. Green. Сега се образовам за по-сложни и вкусни рецепти. Взехме си Мулинекс, този модел по препоръка на консултантите и се надявам да е добър.

Също като моята,честита машинка.  bouquet

Мира,честито и на теб.  bouquet
Пожелавам ви да е като моята,две години я ползвам без никакъв проблем(пу-пу),много вкусотии да приготвите с тях.

# 559
  • София
добре дошли на новите момичета и от мен!

# 560
  • Вече в моята си приказка...
Благодаря за пожеланията, момичета!

max-mama, аз писах, че ползвах Клевър. Нямам идея като партида какъв номер беше брашното. Изхвърлих опаковката. Просто вчера взех от него и хлябът, според моите скромни изисквания, стана страхотен. То ми беше и за първи път, де, но съм доволна!

# 561
  • Географският център на България-Габрово
Полин,последно купих бял пакет на Соф мел.
Жени,моето тесто беше добре,но никак не позволяваше да се оформи,направо се късаше.
Утре ще отида и на Клевър от Билла да си купя.Ще помоля,който в момента ползва такова и е доволен от произведенията,да ми каже партидата или нещо друго ориентировачно,че вече се притеснявам,а ми се иска да си купя по-голямо количество за предстоящите празници.

max-mama Ние с тебе сме си писали по този въпрос.Аз съм много доволна от това брашно на Клевер от Билла.Аз съм от Габрово и може би за всеки регион се пакетира в отделнни комбинати.Но за всеки случай на моя пакет пише
Произведено и пакетирано за Билла България ООД
от Ера-Елит 3 ООД гр.Севлиево
Откакто имам моята хлебопекарна само това брашно ползвам и съм изключително доволна,но не правя само хляб а и всичко тестено и сладкиши.

# 562
  • Разград
dunia53,благодаря.  bouquet
Тогава,когато коментирахме брашното си купих 2 пакета.Отдавна свършиха и предполагам,че в момента в магазина е друга партида,та затова.
Мисля утре да отида и да се купя пак два пакета,да пробвам нещо в машината и ако ми хареса ще бягам до Билла за още 10 кг.

# 563
  • На морето!
Мерси, мерси  bowuu
Аз също си взех 10кг екстра на София мел. Нямам база за сравнение, но след един час и 11 минути ще имам първия опечен хляб. Изненадахте ме с брашното Клевер, ще пробвам.

# 564
Момичета, да споделя с вас - купих си от Кауфланд по препоръка на Гудзи брашно на Агромел,с. Доброплодно, 49ст. кг. Страхотно е и съм с две ръце за него (е, аз винаги правя хляба и с пълнозърнесто брашно) Hug

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 20:27 от petu6ka63

# 565
Здравейте отново на всички, аз цял ден се занимавам с новата машина, все неуспявам да докарам неща, като хората.Ето едно царевично хлебче мисля, че беше по рецепта на  Polina, стана много вкусен, но не можа да бухне достатъчно, незнам къде бъркам с тези рецепти,а уж ги спазвам точно.

Моля новите притежателки на машини да се включат със снимков материал, да изплакна очи така да се каже Laughing

# 566
Привет на всички.
Много вкусни питки,хлебчета и козунаци сте сътворили.
Браво  smile3525
Мах мама от пролетта изпробвах доста брашна.
И аз като dunia53 съм много доволна от това брашно.Ползвам го в машината и за ръчно месене и кексове.
 [/url]
Ползвам също това пшеничено пип 400 на"ДЖОРДЖЕС-АБ гр.Сливен
и съм доволна

Днес бях в Била и Кауфланд и видях ,че са доставили доста видове брашна.Четох,четох...ми то така са описани хвалебствено,че имах чувството че докато държа пакетите ще се получат страхотни питки,баници и козунаци....
Може и да взема някой друг пакет с много екстри...ама не вярвам да има страхотен резултат.

# 567
  • На морето!
С удоволствие бих показала снимки, но хлебчето имаше твърде кратък живот, за да успея да снимам. Нещо с маята не улучих, имам на Йоткер и си сложиш както е по рецепта, но не бухна както си представях. Сега пека френско хлебче и ако успея да го спася поне за 10 мин. от гладните мъже ще го снимам и покажа.

# 568
Онзи ден съвсем случайно влязох в темата да попитам за сервиз на Аляската, така и не намерих. Служителката ми каза, че не ремонтирали моята марка  ooooh!, затова пък си харесах хляб със салам Камчия и маслини. По същата рецепта за тестото, направих и моя. Сложих траен салам, маслини, домати сушени, маслинова паста за брускети, станаааа.... нямам думи, страхотен. Толкова порасна, че ми залепна за капака  Flutter. Ето го и него:

Много благодаря за рецептата, извинете не помня имена   bouquet

# 569
  • София
star, ами нормално е да не бухне както трябва, все пак е с царевично брашно. А относно кекса, ти шоколадовия на Танита ли прави? И чаените чаши с брашно от мерителната чаша към машинката ли бяха?

Общи условия

Активация на акаунт