АВГУСТинчето в Детската градина пее песнички за баба Зима

• 30 357
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Опа да се запиша в новата тема, че да не ми бягате  Grinning

Видях, че си говорите за фейса, аз съм голям кибик там...по цял ден съм вътре  Sunglasses Ако някой иска да ме адне там съм Valentina Petkova (ч/б ми е фотото)

# 106
 Елена благодаря за предложението, ще селектирам снимки и ще ти пиша  Peace Календарите ти изглеждат просто страхотни. Hug

И аз имам Фейсбук, като се ориентира човек е интересно.

Приятен и усмихнат ден на всички!

Ето и кафенцето:

# 107
Добро утро и от мен Party Тъкмо изпратих Дари с баща й  на градина , а аз сядам с кафенце( Марго- благодаря и за твоята порция;-) )Днес съм на работа като вчера- отново цял ден Crazy Бавно и славно  ще запо4вам да се приготвям.Ей- хубаво нещо е да станеш като си се наспал- от самосебе си, и навън да е светло Simple SmileТака ще имам време за себе си и правилното оглеждане в огледалото Flutter( тая сутрин Дария имаше драми с прическите.Не пожела да й направя каквото и да било  с косата.Само диадеми иска .Ще трябва да й купя още няколко .

# 108
  • София
Добро утро и от мен.

Аз пък оставих Кало вкъщи, че искаме да пътуваме утре за Пловдив. Ще се гледат с баща си. След повече от две седмици вкъщи, днес вече сме в офиса. Шефът е станал с  гъза нагоре, та ми идва  #2gunfire

# 109
Добро утро и от мен.

Аз пък оставих Кало вкъщи, че искаме да пътуваме утре за Пловдив. Ще се гледат с баща си. След повече от две седмици вкъщи, днес вече сме в офиса. Шефът е станал с  гъза нагоре, та ми идва  #2gunfire

Нана да се обадиш като дойдете. Hug Тази събота и неделя почивам и ще се радвам да се видим. Simple Smile

# 110
  • София
Добро утро и от мен.

Нана да се обадиш като дойдете. Hug Тази събота и неделя почивам и ще се радвам да се видим. Simple Smile

Разбира се и времето ще е хубаво. Само да не ми мине нещо котка път...

# 111
Ха добър ден!
Мноого обичам петъците Simple Smile
Да ви се похваля - вчера ни дойде новото легло и го монтирахме до късно. Жоро много се радва детето...дори сутринта отбеляза първото си падане Simple Smile. Като падна и баща му беше в стаята и той каза : "О, защо паднах!!!! Тати, ти ли ме бутна?" - голям смях беше.
Довечера отиваме за лов за чершафчета, завивки и шалтета Wink
Иначе за въпросите - Жоро за сега пита само "Ама ние защо ще имаме бебе?" и "А как се раждат бебетата"
Отговарям : "Защото се обичаме" и той "Ама аз не те обичам с бебе"
а за раждането смънквам нещо от сорта че чичо доктор ми го вади от коремчето и той "АМА ЗАЩО?" - и аз "За да може да си го гушкаме, храним, обличаме....." и той "Аз ще го бия!"
лудница...хайде лек ден от нас

# 112
И от мен добър ден Hug
При нас сутринта нямаше драми с обличането и прическата, но и Деница е само с диадема Peace
Да се похваля, че от снощи имаме /по-точно Влади има - това му е подаръка за РД/ бял персийски котак на 2 мес. Много е сладък, снощи ходихме да си го вземем от Нови Искър. Влади го снима и ако ми остане време, довечера ще ви го покажа

# 113
  • София
Привет!
Сега разбрах къде се дянаха мамите, дето пишат рядко тук - във ФБ. Там са си активни, да ги издам  Wink Laughing
Тони, лудницата у вас тепърва предстои  Crazy
Днес малкият става на 9м и по случая има 6то зъбче  Simple Smile
Да ви кажа пък как ме изненадаха онзи ден в ДГто. Взимам Ивайло и учителката отбелязва - днес е спал  Shocked Аз досега живеех с идеята, че всеки ден спи. Да, ама не.  ooooh! Вчера е пропуснал отново.  Simple Smile

# 114
  • София
Елфче и Миташки рядко спи в детската, но поне се научи да не пречи на другите деца, а да лежи в леглото без да приказва, или поне вече нямаме оплаквания в тази посока от госпожите....

....аз заради вас вече взех да надничам в ФБ през деня  Wink

# 115
  • гр.София
 ФБ-а не ми е легнал на сърце. Пък и един порок (да чета Форума) ми стига.

# 116
  • София
  Тони като се роди бебчо, баткото може да си промени мнението  Simple Smile Ти още ли си на работа? Кога ще се видим с теб, да кажеш малко клюки от офиса. Във връзка с това онзи ден ми звънна Мариана да ме пита кога ще се връщам и да не се притеснявам за съкращенията. Сори за отклонението.
  Аз съм от две седмици с трите, защото всички заедно и с мъжът ми се изредиха да боледуват и вече ми е писнало. Дано другата седмица са на детска. Добре че времето беше страхотно, та по цял ден сме навън  Simple Smile
  Elwing  щом е заспал веднъж, явно има светлина в тунела  Simple Smile

# 117
Здравейте  Laughing
 Я да се вкляча и аз,че доста се позагубихме Mr. Green
 Ние с Ники бяхме в болница и си преживяхме един кошмар ooooh! Влязохме с 40 Т .и тъкмо да ни изпишат всичко наново #Crazy Лепнали сме си там ново вирусче Twisted Evil Сега слава богу Praynigдецата се  позакрепиха,че и Наско беше на Антибиотик.
 Аз бях с настинка,и от нея ме обърна на синузит и ухо #Cussing out Вече едвам издържам с тези болести Sick
  Мисля да изчакам още малко и тогава да пусна Наско на градина.Да отиде за тържествата поне детето,а как ще свикваме отново незнам ooooh! на него хич не му се чува.
 Елфче,и Наско не искаше да спи,но с общи усилия от нас и госпожите всичко се нареди Wink И аз го мъчих в къщи поне да лежи,и сега сам си заспива като легне.Видях зор,но пък стана Grinning
 Честита месечинка и ново зъбче Flutter Нас сега ни подкараха кътници Rolling Eyes
 Тони,Като се роди бебчо,съвсем на друг акъл ще е Жорко.И моите уж,се бият,но като ни нямаше 9дни в болницата,как се търсеха милите.Е сега пак се побийват,но май Ники вече започва да надвива Mr. Green
  Целувки на всички и болничките да оздравяват Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Дано успея да намеря време утре да се включа отново,че много ми липсвате Hug

# 118
Ели, съжалявам за здравословните ви неволи. Дано останат зад гърба ви и да сте здравички Praynig Дай някоя снимка на Насето Wink Фен съм му аз Wink  ( а и на Ники де ). За градината- не го мисли отсега.Ако го пратиш за празниците- няма да приеме негативно  Wink

# 119

Велмарче,благодаря за пожеланието.Ето малко колажче от нас,а утре ще качи някои нови снимчици.
  Ники все се буди от тия зъби,и незнам вече какво да го правя.при мен се успокоява,ама той и Наско е на моето легло,че тати е нощна и да ме пазел Wink,та как ще ги увардя през нощта ,че и двамата се въртят много Rolling Eyes
 Отивам да лягам пък да видим  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт