АВГУСТинчето в Детската градина пее песнички за баба Зима

• 30 358
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Леле, Ели, ужас! Добре, че вече всичко е наред! Много са сладки юнаците ти!  Hug
А това за другия акъл като се роди бебето... хм.  Thinking Ивчо верно в началото му се радваше, ама сега моментите на любов се редуват с тупвания, ей така - за спорта  Twisted Evil , само чакам да порасне и да почне да му отвръща. Сеир ще гледам.  Crossing Arms Tired

# 121
Леле, Ели, ужас! Добре, че вече всичко е наред! Много са сладки юнаците ти!  Hug
А това за другия акъл като се роди бебето... хм.  Thinking Ивчо верно в началото му се радваше, ама сега моментите на любов се редуват с тупвания, ей така - за спорта  Twisted Evil , само чакам да порасне и да почне да му отвръща. Сеир ще гледам.  Crossing Arms Tired
Няма да чакаш дълго  hahaha

Ели съжалявам и аз за неволите ти дано вече да сте здравички и стига толкова за тази зима  Hug
И аз чакам снимки  Peace

Айла аз с две се чуствам като звероукротител в цирк, пък с три не ми се мисли  ooooh!, герой си ти! Мъжа ти поне слуша ли, кажи му чеако не слуша ще го пратиш в Канада  Laughing

Покажи това бяло пухкаво персийче Бени моля те!  Praynig Да му е честито!
Моя син иска куче, но както споменах по горе с три деца не мога да се оправя , а и има реален шанс да не оцелее горкото в това лудо семейство  Mr. Green, иначе и на мен много ми липсва куче вкъщи Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 02:38 от MamaMargo

# 122
Вече две нощи поне не съм спала да чета в тортеното предизвикателство, такава красота е, истинско изкуство ...
Всеки път има нещо ново и оригинално.Нямам думи просто и така ме разтоварват.
Знам че никога няма да направя подобно нещо но гледам и се любувам , страшни сте (Блу, Марулче) Peace

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 02:40 от MamaMargo

# 123
  • София
Албенче и аз чакам снимки на котарачко Sunglasses На мен също много ми се иска някакво животинче,но мъж ми недава.За куче ще ни е трудно да се справиме с извеждането, особено сутрин,пък за котка и дума не дава да се продума Close
Елфче,Миши беше на 8м като за пръв път нападна да бие,щипе и хапе брат си в изблик на ревност ooooh! Допълзя до мен,покатери се и нападна Росен,защото го бях гушнала .Като преди това не е виждал да го бием ,нито пък на брат му му е хрумвало да му направи нещо.Така,че никак не е далече този момент.И досега дребното е по-нападателно и брат му доста си пати Rolling Eyes

Честит ден на християнското семейство.На всички пожелавам много
любов,разбирателство и семейно щастие.

# 124
  • София
Елфче, да са активни, да са активни, колко да са активни Grinning
Аз да не чуе дявола цели 3 дена не съм имала никакви стресови ситуации и проблеми. Ина беше в четвъртък и петък на градина и определено мога да се похваля, че сме приключили с адаптацията. Не плаче сутрин, а тези 2 дена даже не се впечатли, че не са нейните учителки. Разказва ми много, обича да ходи на танци, яде и спи по малко Peace
Я да питам тези, които дават на децата да пият клеева тинктура - колко време я давате, трябва ли да се прекъсва, да се прави някаква почивка? newsm78
Днес мисля да се поразходим до Джъмбото да поразгледам коледни украси и евентуални подръци, макар, че вече съм ги избрала от един онлайн магазин, но ако там ги има на по-нормални цени ще съм си на далавера Mr. Green
Коледното парти съвсем го зарязахме, ама аз да си кажа, че на 5 и 6 декември няма да съм в София, че ме пускат градска отпуска и ще си организирам един уикенд почивка, сако да не се прецака нещо, естествено Praynig
Оставям ви, за да се приготвяме, че времето е страхотно, слънчев ден на всички Heart Eyes

# 125
За коледното парти, Бубче- добре подсещаш Thinking Хайде да се задействаме де.Предалаг Thinkingм 12 или 19-и ако има други предложения- давайте.Да пускаме анкета и да решаваме за мястото после Simple Smile
Хайде, бъдете по-активни Hug Ние отиваме на театър Party После ще ви чета Wink

# 126
  • София
Леле, Ели, ужас! Добре, че вече всичко е наред! Много са сладки юнаците ти!  Hug
А това за другия акъл като се роди бебето... хм.  Thinking Ивчо верно в началото му се радваше, ама сега моментите на любов се редуват с тупвания, ей така - за спорта  Twisted Evil , само чакам да порасне и да почне да му отвръща. Сеир ще гледам.  Crossing Arms Tired

Криси вече отвръща на удара....с метални колички  Crazy

Ели, оправяйте се бързо!

# 127
  • София
За парти и аз съм навита, естествено. Другото ни е на 12ти, така че тогава ще ми е по-трудно, но ак остане тази дата ще направим разни комбинации.
От кога се каня да видя тортите.

# 128
Марго, имаш силно палцестискане и от мен.

Марулке, взимам ти идеята за обяснениеята (раждане, смърт) назаем. Много добре си го обяснила  Peace

Ние от понеделник пак сме на градина. След като в четвъртък ми каза: "Мамо, няма с кой да играя, много ми е мъчно за дечицата", в петък веднага изтичах до педито и взех контактна бележка.

# 129
Днес и ние направихме една дълга разходка в това прекрасно време   Peace
Момичета вчера една госпожа много ми вдигна нервите в детската градина,според Вас има ли смисъл да се оплача на Директорката или да си замълча   Rolling Eyes -въпреки,че ми се иска да си намери "майстора",но се питам дали изобщо има смисъл,като знам че Директорката ще си защити служителите   newsm78
Лека вечер на всички   Hug

# 130
Добро утро и от нас Grinning Излюпихме се преди малко.Дари закусва, аз си пия кафето, баща й е на лов Sunglasses -идилия......
Днес времето пак ще бъде хубаво, та съм планирала разнообразна програма
Хубав ден от мен на всички Hug

# 131
  • София
Добра вечер на всички, които ги няма всъщност   Mr. Green

Ние преди малко се завърнахме от Пловдив с Кало. Видяхме се с Кайли и Тони, който е много пораснал и е голям сладур  Grinning Возихме се на детската железница - хвана ме клаустрофобията, по главната, пазарувах за Кало въобще пълна програма.
А снощи с братовчед ми се измушихме само двамата на бутилка бяло вино и гъби на жар до среднощ  Mr. Green

# 132
ДОбро утро на всички:party: Наистина- къде се загубихте вчера Rolling Eyes Май хубавото време не задържа никой вкъщи Wink И ние, включително с Даруна.Баща й беше на лов, а ние- накъдето ни видят очите този уикенд Simple Smile ХОдихме на театър съботата, а вчера- на хиподрума.Времето наистина беше разкошно и само миткахме по разходки и игри.Видяхме се и с едно наше приятелче- августинче Wink И с две думи- изкарахме си страхотно  Hug
И сега, за добър старт на страхотна, надявам се седмица,слагам кафето , с пожелание за хубав ден и успешна нова седмица Hug

# 133
Добро утро  Hug
Вчера имаше голямо затишие тук  Rolling Eyes
Ние три дни се борим с мишка  ooooh! Направо умрях от ужас. Това животно си се разхождаше все едно си е домашен любимец и хич и не се притесняваше  Crazy Аз умрях от страх, почти не се прибрах тези дни и си отвисях върху дивана  ooooh! И сега само си мисля как ще ни нападне цяло племе  Crazy Лори не успя да се уплаши, въпреки лудата си майка  Laughing През цялото време ме успокояваше и ми казваше да не се страхувам, че тя ще ме пази  Heart Eyes Хитрушката се премести вече и на спалнята уж, за да не ме страх, ама подозирам, че компанията ще си остане постоянна  Laughing Оплаках ви се, а сега е време да будя поспаланката, че бусчето ще дойде след малко  Laughing

Ех, как ви завидях за срещите с августинчета  Hug Няма ли да ни зарадвате с някоя снимчица  Praynig

Хубав ден, изпълнен с много усмивки и успешна седмица на всички  Hug

# 134
Цял ден съм на работа( и двете Crazy), та най-рано довечера ще се докопам до кабела на фотоапарата и ще сваля снимки Peace
Много рано бе, Ванче Rolling EyesМилата поспалива Лори.....

Общи условия

Активация на акаунт