А това за другия акъл като се роди бебето... хм.
Ивчо верно в началото му се радваше, ама сега моментите на любов се редуват с тупвания, ей така - за спорта
Ивчо верно в началото му се радваше, ама сега моментите на любов се редуват с тупвания, ей така - за спорта

, герой си ти! Мъжа ти поне слуша ли, кажи му чеако не слуша ще го пратиш в Канада
Да му е честито!
На мен също много ми се иска някакво животинче,но мъж ми недава.За куче ще ни е трудно да се справиме с извеждането, особено сутрин,пък за котка и дума не дава да се продума 
Допълзя до мен,покатери се и нападна Росен,защото го бях гушнала .Като преди това не е виждал да го бием ,нито пък на брат му му е хрумвало да му направи нещо.Така,че никак не е далече този момент.И досега дребното е по-нападателно и брат му доста си пати 

Возихме се на детската железница - хвана ме клаустрофобията, по главната, пазарувах за Кало въобще пълна програма.
И ние, включително с Даруна.Баща й беше на лов, а ние- накъдето ни видят очите този уикенд
ХОдихме на театър съботата, а вчера- на хиподрума.Времето наистина беше разкошно и само миткахме по разходки и игри.Видяхме се и с едно наше приятелче- августинче
И с две думи- изкарахме си страхотно 
, с пожелание за хубав ден и успешна нова седмица

Направо умрях от ужас. Това животно си се разхождаше все едно си е домашен любимец и хич и не се притесняваше
Аз умрях от страх, почти не се прибрах тези дни и си отвисях върху дивана
И сега само си мисля как ще ни нападне цяло племе
Лори не успя да се уплаши, въпреки лудата си майка
Хитрушката се премести вече и на спалнята уж, за да не ме страх, ама подозирам, че компанията ще си остане постоянна
Няма ли да ни зарадвате с някоя снимчица